Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

QUOTE(insanda @ 2015 05 29, 13:13)
merginos turiu parduoti dvi prigaivintas ir jau zydincias gloksinija. viena sv rozine pilnavidure, kita iitariu bus tamsiau rozine irgi pilnavidure

Mielai priglausciau,bet kaip db zydincia persiustumet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2015 05 30, 12:45)
Mielai priglausciau,bet kaip db zydincia persiustumet?  g.gif

jau net ir nebera. lygtik idejau skelbima ir iskart paciupo:)
Atsakyti
Žiūrinėjau gloxinia.net ir užmačiau svajonių žiedą. Aišku jie jo dabar kaip tyčia neturi...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnik @ 2015 06 05, 14:07)
Žiūrinėjau gloxinia.net ir užmačiau svajonių žiedą. Aišku jie jo dabar kaip tyčia neturi...

Jeigu išvis į Lietuvą siunčia g.gif
Atsakyti
Tėtis Maskvoj dirba tai sakė parveš. Aš tik galvoju kaip tiems lapeliams kelionę palengvinti.
Atsakyti
QUOTE(agnik @ 2015 06 05, 14:41)
Tėtis Maskvoj dirba tai sakė parveš. Aš tik galvoju kaip tiems lapeliams kelionę palengvinti.

Kotelius suvynioti į drėgną (bet ne šlapią) vatą ir į užspaudžiamus maišiukus. Arba galima perkant paprašyti, kad supakuotų kaip siuntimui (mačiau jie ten siunčia traukiniu)
Atsakyti
QUOTE(agnik @ 2015 06 05, 15:07)
user posted image

blink.gif ohoho nereali. kaip pati prisigaivinsi gausi ir pardavimui priaugint biggrin.gif pirkciau.... ax.gif
Papildyta:
mano senute isprotejo visai. netik suskaicivau 40 ziedu vienu metu prazydusiu, bet ir va koki dviguba zieda isleido ax.gif tokio dar nemaciau. skersmuo ziedo apie 12 cm:) jum tokiu pasitaike? lotuliukas.gif blink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2015 06 07, 21:23)
mano senute isprotejo visai. netik suskaicivau 40 ziedu vienu metu prazydusiu

Fantastika wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Maniškių žydėjimas taip pat įsibėgėja thumbup.gif Žinoma, žymiai kukliau, negu insandos ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Grazuoles pilnavidures jusu...
O stai maniske tai nezinau kas jai patinka,lapai labai jau dideli,o ir ziedai 10-12cm skersmes.Vienu metu zydejo apie 30 ziedu...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2015 06 15, 22:17)
Grazuoles pilnavidures jusu...
O stai maniske tai nezinau kas jai patinka,lapai labai jau dideli,o ir ziedai 10-12cm skersmes.Vienu metu zydejo apie 30 ziedu...

Grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Aš po tiek žiedų niekad nesugebu išauginti blush2.gif
Atsakyti
Dar keltas žiedų
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 19 birželio 2015 - 18:50