Man kažkaip įsiminė, kad šoninės lapo dalys ir sodinamos pjūvio kraštu į žemes
Bent jau čia taip parodyta
Aš lupčiau tuos fragmentus iš žemių ir sodinčiau taip. kad šaknelės pasiektų žemes Ar jau ir pasodintuose vietuose yra šaknelės? Arba apdėčiau tas šakneles drėgnais kiminais
http://www.fialkin.r...erenkov_bi.html
Pasiziurejau kaip sodinti is sios nuorodos.Klivija buvo ikelusi lygtai.Bet va kas gavosi...
Pasiziurejau kaip sodinti is sios nuorodos.Klivija buvo ikelusi lygtai.Bet va kas gavosi...
QUOTE(norwa @ 2015 05 26, 19:37)
http://www.fialkin.r...erenkov_bi.html
Bet svarbiausia, kad šaknis išleido, o kur - koks skirtumas, taigi lapo dalį pasukti galima
norwa nukirpkit tas orines šakneles kurios virš žemės, juk gumbelius augina tą fragmento dalis kuri žemėje, aišku jeigu ji nepradėjusi pūti nuo drėgmės,, nes nuotraukoje žemė indelyje lb. šlapia
Pilnaviduriai--lb gražu
QUOTE(zemaiteki @ 2015 05 27, 11:44)
Super grozis Koks skirtumas veisline ar neveisline uztat kiek ziedu prikrauta
Vat tos pilnavidures ir mane zavi...Lb grzios zemaiteki
Dauginuosi ir as tokiu...
Dauginuosi ir as tokiu...
Kelias baltas pilnavidures mačiau Žirmūnų Senukuose, nepirkau--susilaikiau , bet tai laiko klausimas, kuo toliau tuo daugiau šios gėlės po streptokarpų mane traukia
Mano išstypėlė, gavau gumbą su prasikalusiais ilgais ugliais, nenupjioviau jų, labai magėjo pasižiūrėti ar neapsiriko ir atsiūntė norimas veisles
Mano išstypėlė, gavau gumbą su prasikalusiais ilgais ugliais, nenupjioviau jų, labai magėjo pasižiūrėti ar neapsiriko ir atsiūntė norimas veisles
QUOTE(klivija2 @ 2015 05 28, 10:06)
Kelias baltas pilnavidures mačiau Žirmūnų Senukuose, nepirkau--susilaikiau , bet tai laiko klausimas, kuo toliau tuo daugiau šios gėlės po streptokarpų mane traukia
Gražu
Mano du bandymai įsigyti ir du bandymai užsiauginti iš lapo Blanche de Meru baigėsi šnypštu
merginos turiu parduoti dvi prigaivintas ir jau zydincias gloksinija. viena sv rozine pilnavidure, kita iitariu bus tamsiau rozine irgi pilnavidure