Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

Man kažkaip įsiminė, kad šoninės lapo dalys ir sodinamos pjūvio kraštu į žemes g.gif
Bent jau čia taip parodyta mirksiukas.gif
Aš lupčiau tuos fragmentus iš žemių ir sodinčiau taip. kad šaknelės pasiektų žemes g.gif Ar jau ir pasodintuose vietuose yra šaknelės? Arba apdėčiau tas šakneles drėgnais kiminais mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.fialkin.r...erenkov_bi.html
Pasiziurejau kaip sodinti is sios nuorodos.Klivija buvo ikelusi lygtai.Bet va kas gavosi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 26 gegužės 2015 - 19:39
QUOTE(norwa @ 2015 05 26, 19:37)
http://www.fialkin.r...erenkov_bi.html
Pasiziurejau kaip sodinti is sios nuorodos.Klivija buvo ikelusi lygtai.Bet va kas gavosi... doh.gif

Bet svarbiausia, kad šaknis išleido, o kur - koks skirtumas, taigi lapo dalį pasukti galima mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
norwa nukirpkit tas orines šakneles kurios virš žemės, juk gumbelius augina tą fragmento dalis kuri žemėje, aišku jeigu ji nepradėjusi pūti nuo drėgmės,, nes nuotraukoje žemė indelyje lb. šlapia
Atsakyti
Pasirodau ir aš pirmuosius neveislinius žiedus smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pilnaviduriai--lb gražu 4u.gif
Atsakyti
Man irgi labai patinka wub.gif Šitai gėlei jau kokie 6-7 metai. Ji išgyveno net laikotarpį, kai gėlių visai nemylėjau ir neprižiūrėjau smile.gif Kai nuleisdavo lapus visai, tada palaistydavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 05 27, 11:44)
Pasirodau ir aš pirmuosius neveislinius žiedus smile.gif
user posted image

Super grozis wub.gif thumbup.gif Koks skirtumas veisline ar neveisline mirksiukas.gif uztat kiek ziedu prikrauta thumbup.gif
Atsakyti
Vat tos pilnavidures ir mane zavi...Lb grzios zemaiteki wub.gif
Dauginuosi ir as tokiu...
Atsakyti
Kelias baltas pilnavidures mačiau Žirmūnų Senukuose, nepirkau--susilaikiau , bet tai laiko klausimas, kuo toliau tuo daugiau šios gėlės po streptokarpų mane traukia blush2.gif

Mano išstypėlė, gavau gumbą su prasikalusiais ilgais ugliais, nenupjioviau jų, labai magėjo pasižiūrėti ar neapsiriko ir atsiūntė norimas veisles ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2015 05 28, 10:06)
Kelias baltas pilnavidures  mačiau Žirmūnų Senukuose,  nepirkau--susilaikiau , bet tai laiko klausimas, kuo toliau tuo daugiau šios gėlės po streptokarpų  mane traukia  blush2.gif

Mano išstypėlė, gavau gumbą su prasikalusiais ilgais ugliais, nenupjioviau jų, labai magėjo pasižiūrėti ar neapsiriko ir atsiūntė norimas veisles  ax.gif

Gražu wub.gif
Mano du bandymai įsigyti ir du bandymai užsiauginti iš lapo Blanche de Meru baigėsi šnypštu verysad.gif
Atsakyti
merginos turiu parduoti dvi prigaivintas ir jau zydincias gloksinija. viena sv rozine pilnavidure, kita iitariu bus tamsiau rozine irgi pilnavidure
Atsakyti