Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

o siaube,taip,taip ir pas mane lapai rieciasi,va katik zadejau rasyt ir klaust kas galetu buti.O pasirodo vat kokia zaraza.Tuoj eisiu skambyt savo draugikei,ji turi savo parduotuve,gal ka patars g.gif ir tokie lyg taskai ant vienos atsirado ir lb tysta ji i virsu,nu netokia kaip kitos
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2015 04 25, 19:29)
ir lb tysta ji i virsu,nu netokia kaip kitos

Tįsta jos man visos - per mažai šviesos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2015 04 25, 21:19)
Tįsta jos man visos - per mažai šviesos  irnesakyk.gif

Hmmmm nesuprantu.... visos 5 stovi isrykiuotos ant pietines palanges,bet ji viena tik tokia g.gif kai pradejo leist lapelius ji is pat pradziu buvo tokia isskirtine.Kitos tokios zemos ,veslios...
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2015 04 25, 21:28)
Hmmmm nesuprantu.... visos 5 stovi isrykiuotos ant pietines palanges,bet ji viena tik tokia  g.gif kai pradejo leist lapelius ji is pat pradziu buvo tokia isskirtine.Kitos tokios zemos ,veslios...

tysta ir man, bet tokiu dalyku nemaciau ant savuju. ypac tysta tos rusines. o taip noretusi tokiu kompaktisku:) g.gif
Atsakyti
Mergikes,o jeigu nuo tu erkiu su Aktara+Nemazalis nupurksti? Ar bus koks poveikis,ar verta man tuos chemikalus pirkti? Nes kiek klausiau nieko daugiau nesiulo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 26 balandžio 2015 - 10:17
QUOTE(norwa @ 2015 04 26, 10:16)
Mergikes,o jeigu nuo tu erkiu su Aktara+Nemazalis nupurksti? Ar bus koks poveikis,ar verta man tuos chemikalus pirkti? Nes kiek klausiau nieko daugiau nesiulo sad.gif

Nėra prasmės - nė vienas iš tų preparatų erkių neveikia schmoll.gif
Geriau tada pabandyti šampūną katėms arba šunims nuo erkių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 26 balandžio 2015 - 10:47
QUOTE(Rimmuse @ 2015 04 26, 11:46)
Nėra prasmės - nė vienas iš tų preparatų erkių neveikia  schmoll.gif
Geriau tada pabandyti šampūną katėms arba šunims nuo erkių

O sakykit kaip tada ta sampuna susitaisyt?Koki kieki sampuno,ant kokio kiekio H2O?
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2015 04 26, 11:24)
O sakykit kaip tada ta sampuna susitaisyt?Koki kieki sampuno,ant kokio kiekio H2O?

Tiksliai nežinau g.gif Aš kažkada dariau porą šaukštų į 0,5 litro purkštuvą. Nupurkšti reikia kruopščiai: visus lapus iš abiejų pusių doh.gif Ypač augimo tašką, nes ten jos labai mėgsta maitintis. Ir reikia bent 3-4 purškimų maždaug savaitės intervalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 26 balandžio 2015 - 11:46
Jau neapsikenciau ir nupurskiau su Dichlafosu,nes jau man baime ima.Visi lapeliai vien demes.Ziuriu jau ir kitai persimete.Tai po ranka db neturiu to sampuno,tai su tais nuodais nupurskiau.Kaip bus taip...gal kazkiek nors sustabdysiu...
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2015 04 26, 11:52)
Jau neapsikenciau ir nupurskiau su Dichlafosu,nes jau man baime ima.Visi lapeliai vien demes.Ziuriu jau ir kitai persimete.Tai po ranka db neturiu to sampuno,tai su tais nuodais nupurskiau.Kaip bus taip...gal kazkiek nors sustabdysiu...

To šampūno esu mačiusi Klaipėdoje ir Maximose, Iki - prie prekių gyvūnams
Dėl dėmių negaliu pasakyti - pernelyg neryški nuotrauka. Gali būti ir dar koks nors kenkėjas g.gif Bet toks lapų susisukimas - erkių požymis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 26 balandžio 2015 - 12:04
QUOTE(norwa @ 2015 04 26, 11:52)

Tai tik save panuodijote. Dichlofosas skirtas skraidantiems.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 04 26, 14:06)
Tai tik save panuodijote. Dichlofosas skirtas skraidantiems.

Saves tai tikrai,kad nenuodijau,nes buvau isinesus i lauka ir purskiau lauke.
Kartais tas diklofosas padeda ir ropojantiems thumbup.gif
Atsakyti