Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

QUOTE(vijoleta20 @ 2015 02 24, 15:35)
Si rudeni buvo ikistas lapelis, siandien toks rezultatas 4u.gif
user posted image

Motinele sita- user posted image

Kokia graži gėlytė. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 02 24, 16:27)

GERIAU BUCIAU NEZIUREJUS... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 02 24, 16:27)

net silpna pasidare:(
Atsakyti
Nebūtų kaina 10,50 dol. plius atsiuntimas, tai tikrai susigundyčiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 02 26, 17:33)
Nebūtų kaina 10,50 dol. plius atsiuntimas, tai tikrai susigundyčiau... blush2.gif

o tai cia galima ir pirkti?
Atsakyti
Galima per ebay.co.uk jo aukcionuose dalyvaut. Kaina prasideda nuo 10,50 dol. Plius siuntimas 9 dol. Jei perkat daugiau augalų tai už siuntimą mokat tik tuos pačius 9 dol.
Atsakyti
Na kaip jusu gelytes auga?
As kur parsisiunciau tai visos augina lapukus...
Foto veliau ikelsiu,kaip atrodo smile.gif
Atsakyti
Na štai :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 10 kovo 2015 - 14:17
Mano irgi panašus vaizdelis. Gal tik viena miega dar. Tik žiūriu mano vazonėliai didesni. Bet gal nieko, nenupūdysiu...Laukiu labai žiedų. Kažin, ar labai ilgai dar teks laukt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2015 03 10, 14:13)
Na štai :

Gražu mirksiukas.gif
Maniškių panašus irgi vaizdas. Gal tik viena yra šiek tiek didesnė, o kelios dar gyvybės ženklų nerodo doh.gif Na, ir gerokai daugiau blush2.gif Patiko jos man ax.gif Gal gerai, kad iš rusiškų puslapių negalima parsisiųsti g.gif Kitaip sanpaulijom tektų smarkiai pasispausti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zemaiteki @ 2015 03 10, 14:31)
Mano irgi panašus vaizdelis. Gal tik viena miega dar. Tik žiūriu mano vazonėliai didesni. Bet gal nieko, nenupūdysiu...Laukiu labai žiedų. Kažin, ar labai ilgai dar teks laukt...  g.gif

Rekomenduoja, kad aplink bulvę liktų maždaug 1-2 cm
Pažiūrėjau nuotraukos, mano pirmosios pražysta balandžio pabaigoje, gegužės pradžioje g.gif Bet pas kiekvieną skirtingos augimo sąlygos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 10 kovo 2015 - 16:01
Tai tada pas mane vazoneliai kaip tik tokie.Kazkur tiek cm ir yra aplink bulvyte.
Oj ir as kaip laukiu zieduku.... wub.gif Kazi ar atitiks kaip pirkau tais pavadinimais,sako,kad daug neatitinka.Man dar atsiunte lapuku pilnaviduriu gloksiniju,tai as juos pamerkiau i vandeny.Ar gerai kazi padariau? Pasiziuriu vis,bet man nelabai patinka schmoll.gif Lyg parudavo galiukai,lyg noretu suputi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2015 03 10, 17:33)
Tai tada pas mane vazoneliai kaip tik tokie.Kazkur tiek cm ir yra aplink bulvyte.
Oj ir as kaip laukiu zieduku....  wub.gif  Kazi ar atitiks kaip pirkau tais pavadinimais,sako,kad daug neatitinka.Man dar atsiunte lapuku pilnaviduriu gloksiniju,tai as juos pamerkiau i vandeny.Ar gerai kazi padariau? Pasiziuriu vis,bet man nelabai patinka  schmoll.gif  Lyg parudavo galiukai,lyg noretu suputi  unsure.gif

Aš irgi bandžiau ir į vandenį, ir į vermikulitą g.gif Man sunkokai prigyja doh.gif Tiesa, kotelio apačioje atsiranda toks lyg sustorėjimas, nes vėliau formuojasi bulvytė. Procesas gana ilgas, bet įmanomas, tuo labiau, kad dabar pavasaris, visi prigyjimai vyksta geriau. Nors man labiau patinka dauginti ne lapukais, o plenciukais. Pvz. rekomenduoja iš bulvės išaugusias palikti tik 2-3 šakeles, kitas išlaužyti. Tai aš šiek tiek paauginu, o poto nulaužiau ir bandau įšaknydyti
Atsakyti