Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

QUOTE(zemaiteki @ 2015 02 03, 11:45)
Laukiam vistiek  wub.gif
o aš va radau puslapį, kur krūva įvairiausių veislių gloksinijų. Net akys raibsta  wub.gif http://www.gloxinia.net/
O kad taip jie arčiau būtų, tai ant palangių net kampelio nebūtų laisvo smile.gif

Siunčia tik rusijos teritorijoje verysad.gif
Atsakyti
Man iš tokio kiekio grožybių būtų sunku ir išsirinkti blush2.gif
Beje, e-sėklų gloksinijų veislės būna gana sumaišytos, kiek pamenu iš SM rodžiusių savo pražydusius pirkinius g.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2015 02 03, 12:05)
Taip,skambinau i sia parduotuve,e-seklos,sake kitoj savaitej turi gauti gelyciu.Spalvu pasirinkimas bus,tik ne pilnavidures.

as pernai kai pirkau visos sudygo, pavadinimai sumaisyti, tik vienas is 6 atitiko. visos nepilnavidures. gausim keistis:D
Atsakyti
Sveikos,
Na, prieš porą savaičių radau parduotuvėje nužydėjusią gloksiniją, ir susigundžiau doh.gif . Labai jau man jos pagailo. Nuvytino ji lapus, apžiūrėjau užauginta, matyt, iš stiebiuko, bet maža bulvytė yra, tai kol kas jokių gyvėjimo ženklų nerodo, migdyt turbūt per maža. Kaip manot padėt šviesiai ir laistyt?
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2015 02 06, 08:19)
Sveikos,
Na, prieš porą savaičių radau parduotuvėje nužydėjusią gloksiniją, ir susigundžiau  doh.gif . Labai jau man jos pagailo. Nuvytino ji lapus, apžiūrėjau užauginta, matyt, iš stiebiuko, bet maža bulvytė yra, tai kol kas jokių gyvėjimo ženklų nerodo, migdyt turbūt per maža. Kaip manot padėt šviesiai ir laistyt?

Mano nuomone, vienintelis kelias jai išgyventi - neleisti miegoti, nes esant mažai bulvytei, maža galimybė jai išgyventi rolleyes.gif
Pramoniniu būdu išaugintų dažnai būna maži gumbeliai, nes augintojų tikslas greičiau pražydinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 02 06, 10:39)
Mano nuomone, vienintelis kelias jai išgyventi - neleisti miegoti, nes esant mažai bulvytei, maža galimybė jai išgyventi rolleyes.gif
Pramoniniu būdu išaugintų dažnai būna maži gumbeliai, nes augintojų tikslas greičiau pražydinti doh.gif

Taip ir padarysiu pastatysiu šviesiai ir lauksiu pasirodant daigiuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 02 03, 11:45)

Zemaiteki,o jūs ar turite sąžinės,tokius vaizdus ligoniams rodyti doh.gif ,Kiek žinau iš Rusijos problematiškas siuntimas,gal ir gerai,nes kelių margulių labai norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 02 06, 19:45)
Zemaiteki,o jūs ar turite sąžinės,tokius vaizdus ligoniams rodyti doh.gif ,Kiek žinau iš Rusijos problematiškas siuntimas,gal ir gerai,nes kelių margulių labai norėčiau.

Buvau susisiekusi su augintoja siu graziu gelyciu,nesiuncia i LT verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2015 02 06, 22:00)
Buvau susisiekusi su augintoja siu graziu gelyciu,nesiuncia i LT  verysad.gif

merginos as turiu violetine ir rozine tikdrina. jos ne pilnavidures margutes, taciau noreciau kitokiu spalveliu ar pilnaviduriu.... gal keiciames? kai jau suzydes kokiais lapeliais ar virsunem:) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2015 02 07, 17:15)
merginos as turiu violetine ir rozine tikdrina. jos ne pilnavidures margutes, taciau noreciau kitokiu spalveliu ar pilnaviduriu.... gal keiciames? kai jau suzydes kokiais lapeliais ar virsunem:) ax.gif

Mielai, nes mano raudona Tigrina taip ir nepražydo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2015 02 07, 18:28)
Mielai, nes mano raudona Tigrina taip ir nepražydo  verysad.gif

kaip taip dabar?
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2015 02 07, 17:59)
kaip taip dabar?

Iš 6 atsisiųstų dvi iš vis nežydėjo doh.gif Matyt buvo kažkuo apsikrėtusios - lapus štai tokius užsiaugino g.gif Kelis kartus purškiau, tai po to lyg ir atsigavo, bet taip ir nepražydo. Blanche de Meru buvo sumaišyta (sakyčiau Kaiser Wilhelm g.gif ). O tarp Hollywood ir Prince Albert taip ir nesugebėjau rasti skirtumų schmoll.gif

user posted image
Atsakyti