Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

Gal jau ir man eiti saviškes pasodinti g.gif Bet kad dar labai niūrios dienos g.gif
Atsakyti
as vakar parnesiau i dienos sviesa ir gerai palaisciau smile.gif
lauksim kas bus
Atsakyti
sweikos mergaites. maniskes jau senai pabududios jau kokiu 5 cm esam, su keliais lapeliais, kitos dabar tik bunda o buvo ir tokiu kurios visai nemiegojo biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, kad apžiūrėjau saviškes doh.gif Sudėtos į maišelius su vermikulitu ar perlitu ir į dėžutę - sudygusios, net kelių cm ūgliai doh.gif Tuo tarpu vazonėliuose žiemojusios jokių gyvybės žymių nerodo g.gif
Atsakyti
Maniškės abi vazonėliuose jau leidžia ūgliukus smile.gif Laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti
Reikia ir man pažiūrėti, kaip maniškė rusyje miega. Gal jau taip pat prabudinėja g.gif Pasirodo pačiu laiku atgaivinta tema, prieš šviesą vos matomi milimetriniai daigeliai iš po žemių jau pradėjo lysti smile.gif
Atsakyti
kaip as nesulaukiu kada vel suzydes visos:)
Atsakyti
Labai gražios gėlės smile.gif Reiks mėgint šiemet įdomesnių veislinių dar įsigyt. Girdėjau e-seklos planuoja turėt. O ir schetteligas irgi užsakinėjo. Laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
Taip,skambinau i sia parduotuve,e-seklos,sake kitoj savaitej turi gauti gelyciu.Spalvu pasirinkimas bus,tik ne pilnavidures.
Atsakyti
Laukiam vistiek wub.gif
o aš va radau puslapį, kur krūva įvairiausių veislių gloksinijų. Net akys raibsta wub.gif http://www.gloxinia.net/
O kad taip jie arčiau būtų, tai ant palangių net kampelio nebūtų laisvo smile.gif
Atsakyti
gal kas uzmetet kur dabar pirkti svoguneliu?
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 02 03, 12:45)

blink.gif O jei kokiu cia groziu... wub.gif
Atsakyti