Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

QUOTE(Rimmuse @ 2014 09 13, 17:20)
Panašiai kaip ir kitas gėles  mirksiukas.gif Pasodinus bulvę dažnai išdygsta ne vienas stiebas. Rekomenduoja palikti ne daugiau kaip 3. Kitus galima nulaužti ir pasodinti. Arba tokį kuris palyginus su kitais lėtai vystosi, užgožtas. O ir paaugęs augalas kartais išleidžia šonines šakeles, kurias galima įšaknydyti  mirksiukas.gif

esu ne karta ir as lauzus virsune ir idurus i zeme tai grit prigijo:) thumbup.gif
Atsakyti
Merginos patarkit, pirkau kelias naujas gėlytes vasarą. Tai peržydėjusios, jos man vėl ataugėlių jaunų augina. Ar leisti augti ir laistyt, ar nebelaistyt ir migdyt? Iš kart ačiū.
Atsakyti
Man irgi patarkit. Pasodinau lapą dar pavasarį. Per visą vasarą stovėjo kaip kątik pasodintas (įtariu bulvikę auginosi), dabar tas lapas nunyko. Ar man ją laistyt toliau? Nesbus, kad žiemą išleis lapelius?
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 10 16, 08:52)
Man irgi patarkit. Pasodinau lapą dar pavasarį. Per visą vasarą stovėjo kaip kątik pasodintas (įtariu bulvikę auginosi), dabar tas lapas nunyko. Ar man ją laistyt toliau? Nesbus, kad žiemą išleis lapelius?

Aš ko gero pabandyčiau iškapstyti viską ir pažiūrėti g.gif Man buvo, kad lapą buvau pasodinus per gyliai, tai vaikiukai vystėsi žemėje nesugebėdami išlįsti doh.gif Jeigu yra bulvikių žemę šiek tiek drėkinčiau, nes mažos jos tiesiog sudžius. Mažų nerekomenduoja migdyti schmoll.gif
Atsakyti
Jau nebesitikėjau sulaukti žiedų bigsmile.gif Pernai tokiu laiku jau visos miegojo, o šiemet dar tik vieną sugebėjau užmigdyti doh.gif O šita dar ir žydėti sugalvojo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 18 spalio 2014 - 18:49
Maniškės jau bunda, jau ištraukiau į saulę ir šilumą. smile.gif
Atsakyti
oi jau laikas budinti, visai pamirsau, gerai, kad paraset smile.gif begsiu parsinest
Atsakyti
Maniškė jau irgi pradėjo leist lapelius. Ar tikrai dar ne per anksti? Ar nebus išstypėlė? reikia turbūt kuo daugiau šviesos, kad gautų...
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 01 07, 10:03)
Maniškė jau irgi pradėjo leist lapelius. Ar tikrai dar ne per anksti? Ar nebus išstypėlė? reikia turbūt kuo daugiau šviesos, kad gautų...

na, saulutė jau po ilgiau rodysis, tikiuosi pakaks šviesos, kad neišstyptų rolleyes.gif
Atsakyti
Jau parnešiau vieną iš rūsio,rodo miniatiūrinius augliukus.Šita ankstyva,visada keliu per Tris Karalius,jau per Kalėdas matosi budimo požymiai,bet dar nenešu į kambarius.Dar dvi miega.Paprastos jos pas mane,maximinės blush2.gif
Atsakyti
O kada geriausia persodint? Jau pradėjus leist lapelius ar kaip?
Atsakyti
Protingos knygos rekomenduoja gumbus persodinti,jiems dar esant ramybės būsenoje.Aš persodinu kai pradeda rodyti daigelius.Ir nieko,auga irnesakyk.gif
Atsakyti