Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

Pagaliau sulaukiau dar vienos žiedų wub.gif wub.gif wub.gif Ir net teisingų thumbup.gif Nors mėlyną kraštelį įsivaizdavau platesnį mirksiukas.gif Bet gal dar paplatės, nes iš pradžių žiedai skleidėsi išvis be mėlynos spalvos, galvojau, kad vėl ką nors e-sėklos pripainiojo doh.gif . Tiesa, žiedai tik du, ir žiedkočiai jų nenulaiko unsure.gif
user posted image

O čia du "tigrai" lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 07 13, 01:29)
Pagaliau sulaukiau dar vienos žiedų    wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir net teisingų   thumbup.gif Nors mėlyną kraštelį įsivaizdavau platesnį  mirksiukas.gif Bet gal dar paplatės, nes iš pradžių žiedai skleidėsi išvis be mėlynos spalvos, galvojau, kad vėl ką nors e-sėklos pripainiojo  doh.gif . Tiesa, žiedai tik du, ir žiedkočiai jų nenulaiko  unsure.gif
user posted image

O čia du "tigrai"  lotuliukas.gif
user posted image

sakyciau labai blanki tavo tigrina blue. maniske buvo zymiai ryskesne g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insanda: 18 liepos 2014 - 12:04
QUOTE(insanda @ 2014 07 18, 12:04)
sakyciau labai blanki tavo tigrina blue. maniske buvo zymiai ryskesne  g.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Bet kiek žiūrėjau internete, tai įvairių variantų būna. Man maniškis visai patinka wub.gif Tamsių mėlynų aš ir taip turiu...
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 07 18, 13:34)
Sutinku  drinks_cheers.gif Bet kiek žiūrėjau internete, tai įvairių variantų būna. Man maniškis visai patinka  wub.gif Tamsių mėlynų aš ir taip turiu...

taip idomus taviskis variantas:) mano kitos violetines prazydo mazyciais ziedeliais is labai blankios spalvos:D matyt mutuoja biggrin.gif g.gif
Atsakyti
O čia mano mažytė išauginta iš lapo pagaliau pradžiugino žiedais ax.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
tikra grazuolyte:) thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, lauksiu patarimo 4u.gif
įsigijau gražią mėlyną gloksiniją, neįmanomai aplipusią žiedais. Bėda ta, kad žiedai ruduoja vos prasiskleidę, kiti dar net ir nepražydę. Ar įmanoma, ją gelbėt?
Iš anksto dėkui
Pati turiu iš seniau vieną, augintą jau keleri metai, nieko panašaus nėra nutikę.
P.S. ar šiuo metu verta bandyt dauginti lapais, ar geriau laukti pavasario? Kažkodėl lapai tiesiog supūva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 28 liepos 2014 - 21:00
QUOTE(ramune78 @ 2014 07 28, 21:58)
Sveikos, lauksiu patarimo 4u.gif
įsigijau gražią mėlyną  gloksiniją, neįmanomai aplipusią žiedais. Bėda ta, kad žiedai ruduoja vos prasiskleidę, kiti dar net ir nepražydę. Ar įmanoma, ją gelbėt?
Iš anksto dėkui
Pati turiu iš seniau vieną, augintą jau keleri metai,  nieko panašaus nėra nutikę.
P.S. ar šiuo metu verta bandyt dauginti lapais, ar geriau laukti pavasario? Kažkodėl lapai tiesiog supūva  g.gif

labas, mano voletinei gloksinijai irgi taspats:( turbut nesugeba tiek ismaitinti ziedu. islieka tik stipriausi:D as irgi bandziau dabar ikist i zeme keletos rusiniu gloksiniju lkapu tai man irgi jie vysta, puva.....
Atsakyti
Sveikutės, manosios Tigriania Blue žiedelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2014 07 29, 16:15)
Sveikutės, manosios  Tigriania Blue žiedelis  smile.gif

Kokia ryški thumbup.gif

Mano dar viena bevardė pražydo ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos (o gal ir vaikinų netyčia yra?) smile.gif
Viena draugė ieško ir kur galima gauti įdomesnių gloksinijų. Rašot, kad pirkot iš e-sėklos, bet ten nėra. Kada būna? O kaip su auginimu iš lapo? Aš turiu jau nuo gegužės mėn. vieną lapą pasodinus, bet jis taip ir stovi. Nei vysta, nei ką. Turbūt bulvę auginasi. Bet kada turėtų pradėti leisti lapus? Ką daryti žiemą? Ar laistyti normaliai, ar reikia pamiegoti? (kalbu būtent apie tą lapą) Turiu kitą senutę jau kokie 4-6 metai pas mane. Auga puikiai smile.gif
Atsakyti
Mano gloksinija tik nuzydejo ir vel prisikrovusi ziedu ir vel zydi.As tai palaistau su trasom ir vel groziuosi ziedais.O is lapo irgi nemoku prisidaiginti.Bandziau ir i zeme kisti,ir i vandeni,bet nesigavo.Tik neatsimenu kokiu laiku as tuos lapus daiginau,gal ne pavasari,uz tai ir nesigavo
Atsakyti