Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

QUOTE(Emila @ 2014 05 30, 19:47)
Aš irgi laukiu nesulaukiu, kada manoji prazys.... Pavasarį nusipirkau nupigintą uz 99 centus - nuvargusią, nuvytusiais ir nulauzytais lapais, nuzydėjusią aišku.
Palikau 3 šoninius ūglius, na gal per daug šiek tiek, bet pirmą kartą auginu, ziūrėsim, kas gausis ir sekančiam kartui taisysiuosi. Dabar suskaičiuoju po 13 pumpurų ant dviejų ir 9 ant trečiojo ūglio, tik galvoju, kazi, ar pavyks man juos visus prazydint....

pavyks pavyks, tik duok pakankamai gerti ir nelaikyk sauletoje vietoje:) viskas bus gerai:) thumbup.gif
Atsakyti
pristatua savo „hollywood“ lotuliukas.gif blink.gif istiesiu tai Tigrina blueuser posted image
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 06 02, 11:43)
pristatua savo „hollywood“ lotuliukas.gif  blink.gif istiesiu tai Tigrina blue

Gražuoliukė wub.gif wub.gif wub.gif
Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad e-sėklos parduoda katę maiše...
Baltai pavydžiu - būtent dėl Tigrinų pirkau iš e-sėklų gloksinijas, kitas tik šiaip, iš godumo prigriebiau doh.gif blush2.gif Bet man dar nė viena iš jų nepražydo (net žiedų užuomazgų nėra)... schmoll.gif
Atsakyti
insanda labai graži .
aš užsisakinėjau tigrina red,bet verysad.gif žydi viasi ne kaip tigrina verysad.gif gerai tiek kad graži nors ir tokios neturėjau dar
Atsakyti
va maniškė ale ''tigrina red '' verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 06 02, 15:36)
va maniškė ale ''tigrina red ''  verysad.gif 

Na, štai pas ką pasirodo iškeliavo maniškė Blanche de Meru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš vien dėl tigrinos sakiausi,tik pora dar prigriebiau i kompanija,vėliau gailėjausi kad tik dvi priedo teėmiau
Atsakyti
Vadinasi teks insandos prašyti, kad padaugintų g.gif Nors aš dar turiu mažytę viltį, kad maniškės Tigrinos bus teisingos doh.gif Be to Tigrina red pas draugę pražydo teisingai, tai jau plenciuką dėl visa ko parsinešiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 06 02, 14:40)
aš užsisakinėjau tigrina red,bet  verysad.gif  žydi viasi ne kaip tigrina  verysad.gif  gerai tiek kad graži nors ir tokios neturėjau dar

Blogai, kai pražysta ne tai ko tikiesi, pusė bėdos, jei žiedas gražus, toks, kurio dar neturėjai rolleyes.gif
Bet, kas tada, jei užsisakysi penkis skirtingus gumbus, o jie visi pražys vienodai doh.gif
E-sėkloms reikėtų susimąstyti dėl tiekėjo patikimumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 06 02, 17:53)
Blogai, kai pražysta ne tai ko tikiesi, pusė bėdos, jei žiedas gražus, toks, kurio dar neturėjai rolleyes.gif
Bet, kas tada, jei užsisakysi penkis skirtingus gumbus, o jie visi pražys vienodai doh.gif
E-sėkloms reikėtų susimąstyti dėl tiekėjo patikimumo  g.gif

as tai patenkinta visais gumbais clap.gif nuskilo man.... ax.gif o del padauginimo problemu nera, jei kam reikes butinai dalinsiuos, galvoju gal man pridaugint ir pradet pardavinet:D
Atsakyti
manau norinčiu būtu pirkti su gumbu išsyk,ir siust lengviau nei lapukus ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 06 02, 18:50)
manau norinčiu būtu pirkti su gumbu išsyk,ir siust lengviau nei lapukus  ax.gif  biggrin.gif

reiks megynt:)
Atsakyti