Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

QUOTE(vera.vera @ 2014 03 27, 20:45)
pakankamai prieinama jų kaina, tik kad gumbeliai ne visada kokybiški pasitaiko g.gif
pernai ir iš lenkų gautosios ne visos atsprogo unsure.gif

maniskiaia is to psl tokie suvyte buvo bet va issprogo tai gerai, tik nesuprantu ko tai keliems raitosi lapai
nors auga labai gerai:) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 03 27, 21:04)
maniskiaia is to psl tokie suvyte buvo bet va issprogo tai gerai, tik nesuprantu ko tai keliems raitosi lapai
nors auga labai gerai:) smile.gif

sweikos mergaites:) su sv. Velykom!!!!!
jau pradeda zydeti mano grazuoles, taigi splavinsiu temute:) thumbup.gif user posted image
Atsakyti
toliau zydim thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 04 21, 14:24)
toliau zydim thumbup.gif

Kaip smagu nors nuotraukuose pasidžiaugti gražiais žiedais thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
koks grazus rozinis ziedas
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 04 21, 18:38)
koks grazus rozinis ziedas

cia maximoj buvo pirkta, apvytusi o stai dabar kokia grazuole:)
thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau ir mano namie šventė - prasiskleidė pirmasis žiedas thumbup.gif Labai sužavėjo tas aksominis spindesys - tam tikru kampu žiūrint - vos ne juodas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 04 30, 23:11)
Pagaliau ir mano namie šventė - prasiskleidė pirmasis žiedas  thumbup.gif Labai sužavėjo tas aksominis spindesys - tam tikru kampu žiūrint - vos ne juodas  wub.gif
user posted image

grozelis wub.gif dievinu sias geles:)
tiesa kaip sekasi augint pirktas is e-seklu? Rima gal cia viena is ju? maniskės kauna ziedelius, taciau dar nei viena neprazydo:)
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 05 01, 10:28)
grozelis wub.gif dievinu sias geles:)
tiesa kaip sekasi augint pirktas is e-seklu? Rima gal cia viena is ju? maniskės kauna ziedelius, taciau dar nei viena neprazydo:)

Ačiū 4u.gif
Taip, tai viena iš e-sėklų. Sudygo visos iš pirktų. Dar kelios jau su pumpurais, dar viena skleisis šiom dienom. Kelios buvo su kažkokia zaraza, bet po purškimo atsigavusios augina lapus (nors žiedų dar neturi). Gal reikės prie progos purškimą joms pakartoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 05 01, 11:52)
Ačiū  4u.gif
Taip, tai viena iš e-sėklų. Sudygo visos iš pirktų. Dar kelios jau su pumpurais, dar viena skleisis šiom dienom. Kelios buvo su kažkokia zaraza, bet po purškimo atsigavusios augina lapus (nors žiedų dar neturi). Gal reikės prie progos purškimą joms pakartoti  g.gif

pas mane visos 4 su pumpurais, bet viena taip isstypo, baisu, nors auga visos ant tos pacios palanges. kitos kompaktiskos, o sita tysena kazkokia:( ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif pritariu jos man taippat labai gražios... wub.gif wub.gif priskiriu jasprie orchidėju ,tokia pat simpatija joms.
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 05 01, 12:12)
bigsmile.gif  pritariu jos man taippat labai gražios... wub.gif  wub.gif priskiriu jasprie orchidėju ,tokia pat simpatija joms.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kodel daugiau nieks ziedu nekeliat? nezydi dar?
Atsakyti