Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(dowylka @ 2013 09 29, 18:41)
Sveikos, pries 1,5 metu Vero Modoj nusipirkau toki nertini, bet taip nei karto ir neuzsidejau. Nepriderinu niekaip, ka po apacia pasivilkti. Gal patarsit? O gal aplamai jau jis nebedevimas?

Prie prigludusios sukneles mirksiukas.gif . kad nebutu jokiu islindimu priekyje ties liemeniu... ty tik vientisas rubas
Atsakyti
QUOTE(Alaia @ 2013 10 03, 21:24)
Kokius batus aunates i darba ofise, kur vaiksciot daug nereikia, aplinka oficiali?

Noretus aukstakulniu, bet sunku isivaizduot 8-9 valadas per diena su 8cm kabluku... unsure.gif Ar kankinanates?  biggrin.gif Vidutinio kabluko taip sunku rast, kad ne bobiski butu  biggrin.gif 

Man patogiausia visą dieną tempti su matoma (arba paslėpta) platforma batukais ax.gif

Atsakyti
nežinau kur geriau rašyt doh.gif

kaip vadinamas šis raštas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 06, 17:19)

Houndstooth arba dogstooth 4u.gif
Atsakyti
ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Reikia konsultacijos 4u.gif Nusipirkau sijona, toki va ale pusta, languota..kai parduotuvei tai grazu buvo..nu namie ir taip ziu, ir siaip ziu..va sumasciau ale su kuo jis cia nesiotinas..tik dabar mastau ar jis apskritai nesiotinas doh.gif man metu ne nelioka, sakau gal as jau cia per daug save gerai vertinu.. laukiu tiesos kad ir kokia ji butu, aciu 4u.gif user posted image
Atsakyti
Prancūzyte,
Gerai atrodytų su 3/4 rankovėmis odinuke bei baikerio batukais, arba aukstakulniais (kakur esu mačius, jei rasiu-įkelsiu) net smile.gif
Papildyta:
pvz.:
user posted image

arba prancūziškai
user posted image
Papildyta:
Dabar pgalvojau, kad nūtųngražu su angoriniu pūkuotuku ir aukštsakulkniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 06, 19:19)
nežinau kur geriau rašyt  doh.gif

user posted image

Lietuviškai - vilko dantys.
Atsakyti
QUOTE(snaige10 @ 2013 10 08, 10:11)
Lietuviškai - vilko dantys.

Pirmą kartą girdžiu biggrin.gif mama (ir ne tik) lieviškai vadindavo žąsų kojelių (pėdelių) raštu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 09, 08:58)
Pirmą kartą girdžiu  biggrin.gif mama (ir ne tik) lieviškai vadindavo žąsų kojelių (pėdelių) raštu  bigsmile.gif

mamu laikais buvo zasu kojeles, musu laikais patapo vilko dantim biggrin.gif
ko noretum tokiu rastu?
Atsakyti
Merginos, noriu jusu nuomones ax.gif

Mano peda labai siaura ir ilga, tai visada labai sunku issirinkti batus, dauguma platoki buna....
Nupirkau balerinas, minkstutes, kokybiskos, patogios, noretusi pasilikti, bet vistik platokos , kaip manot ? g.gif

http://images18.fotk...4156/110-vi.jpg

Atsakyti
Jeigu einant neklapsi ant kojų - kodėl ne ax.gif
Atsakyti