Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(kazinkokia @ 2013 09 23, 15:17)
Kelnes reiktu pamatyt smile.gif

user posted image
Dar susiglamžiusios po kelionės, iš lagamino ištrauktos blush2.gif Anyta atidavė, H&M firmos, bet kokybė lyg ir nebloga, visai nešiotinos man pasirodė (sudėtis 97% medvilnė, 3% elastanas) g.gif tik nesugalvoju prie ko. bandžiau balerinas autis, bet kažkaip man nelabai g.gif
Atsakyti
Labai grazios!!! Bateliai aukstakulniai tiktu,o del rimtu batu net nezinau..
Atsakyti
Zinoviu noriu uzklausti apie "no size" ta vyriska madinga dabar palta motermis, ar ji isties reiketu pirkti keliais dydziais per dideli, ar jau pasiuvimas toks, modelis gatavas jau buna wub.gif
Atsakyti
Modelius toks, per didelio pirkt nereikia
Atsakyti
Kokias sukneles rinktis siam saltajam sezonui? g.gif
Atsakyti
Sveikos, pries 1,5 metu Vero Modoj nusipirkau toki nertini, bet taip nei karto ir neuzsidejau. Nepriderinu niekaip, ka po apacia pasivilkti. Gal patarsit? O gal aplamai jau jis nebedevimas?

user posted image
Atsakyti
na madistes patarkit, kokia striuke vilktis prie ugg batu, doh.gif kas symet madinga? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulele xs: 30 rugsėjo 2013 - 09:21
QUOTE(dowylka @ 2013 09 29, 17:41)
Sveikos, pries 1,5 metu Vero Modoj nusipirkau toki nertini, bet taip nei karto ir neuzsidejau. Nepriderinu niekaip, ka po apacia pasivilkti. Gal patarsit? O gal aplamai jau jis nebedevimas?

user posted image

as ne madiste, bet deciausi prie skinny dzinsu ar timpku. jeigu timpkos, tai bliuzele po apacia ilgesne, jeigu dzinsai, tai ir trumpa ok.
c
Atsakyti
Sveikos,
gal kas galėtų įdėti didelių šalių rišimo būdų? Matau merginas taip gražiai apsivyniojusias kaklus šaliais, bet niekaip neperprantu, kaip ten suvyniota g.gif .
Ačiū.
Atsakyti
Prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Combat @ 2013 09 23, 17:26)
user posted image
Dar susiglamžiusios po kelionės, iš lagamino ištrauktos  blush2.gif Anyta atidavė, H&M firmos, bet kokybė lyg ir nebloga, visai nešiotinos man pasirodė (sudėtis 97% medvilnė, 3% elastanas) g.gif tik nesugalvoju prie ko. bandžiau balerinas autis, bet kažkaip man nelabai  g.gif

Nieko baisaus jeigu kelnės būtų pasiūtos ir iš daugiau elastano turinčios medžiagos, kitaip jos vien glamžytųsi, plyštų nuo kiekvieno staigesnio judesio, užpakalis bei keliai išsimuštų per 3 dienas.
Dabar tas naturalumo bumas - lyg tais viskas turi būti kaip viduramžiais, ši mada tikrai dirbtinai sukelta, o dar ir matyt yra skatinama dėl tam tikrų priežasčių.
Atsakyti
Kokius batus aunates i darba ofise, kur vaiksciot daug nereikia, aplinka oficiali?

Noretus aukstakulniu, bet sunku isivaizduot 8-9 valadas per diena su 8cm kabluku... unsure.gif Ar kankinanates? biggrin.gif Vidutinio kabluko taip sunku rast, kad ne bobiski butu biggrin.gif
Atsakyti