Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

ingriuxs - man butu labai nesiotini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriuxs @ 2013 09 19, 19:42)
Sveikos mergaites,
reikia patarimo  ax.gif  sakykit prasau ar nesiotini tokie batai?

manau,galite nesiot

nieks neturi minciu mano klausimu?
QUOTE(Claire* @ 2013 08 29, 12:21)
Laba diena, turiu klausima, ar tokio stiliaus (sitaip surauktos) palaidines/maikutes jau visiska seniena, ar dar galima nesioti? biggrin.gif
aciu uz atsakymus

user posted image

nuotrauka is manodrabuziai.lt

Atsakyti
Claire - nesiociau isvykai i sodyba, pasivaiksciojimui po kurorta su ilgu hipisko stilaus sijonu, kokiu pintu krepsiu... daugiau nelabai kur isivaizduoju panaudojama tokia palaidine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gata_salvaje @ 2013 09 19, 21:00)
ingriuxs - man butu labai nesiotini  ax.gif

Labai dekui 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjäril @ 2013 08 26, 12:58)
O va tokie batai, plauciu aulu, nesiojami? Gal kokiu pvz turit?

user posted image

To paties noreciau paklausti, nes niekas man nedera prie ju, gal dzinsai ir odine striuke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuota @ 2013 09 20, 11:38)
To paties noreciau paklausti, nes niekas man nedera prie ju, gal dzinsai ir odine striuke doh.gif

MAn tai kaip tik atrodo kad jie tokie universalus, ir prie siauru dzinsu, ir megztos sukneles ir sijono... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau patarimo..Labai noriu spalvotų pėdkelnių, bet galvoju kaip jas nešioti..smile.gif Kiek žinau pėdkelnės derinam0s prie batų, bet pvz toks derinukas melyna suknelė pieštukinė kaip vadinu, mėlynos pėdkelnės ir juodi ilgaauliai (arba pieno baltumo prie tokio pat puspalčio)?..Arba šviesi palaidinė, juodas pieštuko sijonas ir pilkos pėdkelnės (taip pat juodi arba pieno baltumo ilgaauliai)?..Čia apranga į ofisą, tad ir avalynė keisis į batelius..manau juodos spalvos..Prie ko vis dėl to derinti tas pėdkelnes, prie drabužių ar avalynės?..Būsiu labai dėkinga už patarimus..smile.gif
Atsakyti
nuo konkretaus derinio priklauso. pedkelnes galima derinti ir prie sukneles ir prie batu arba isvis daryti kaip spalvota akcenta.

kas man uzkliuvo "pieno baltumo ilgaauliai" banned2.gif , o jei dar prie ofisines aprangos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 23 rugsėjo 2013 - 11:21
Nu, kad gal nereikia tų pieno baltumo ilgaaulių, rimtai g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 23 rugsėjo 2013 - 11:50
Kokius batus nešioti patartumėt prie pilkų, kiek siaurėjančių kelnių su kantu? 4u.gif Niekad tokių neturėjau, gavau dovanų ir nežinau, kaip derinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 23, 12:21)
nuo konkretaus derinio priklauso. pedkelnes galima derinti ir prie sukneles ir prie batu arba isvis daryti kaip spalvota akcenta.

kas man uzkliuvo "pieno baltumo ilgaauliai"  banned2.gif  , o jei dar prie ofisines aprangos   doh.gif

Ačiū 4u.gif
P.S.Šiaip parašiau kad su bateliais ofise, o ne su ilgaauliais.. biggrin.gif kaip čia atrodys jei viduj su tokiais batais.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrakusi: 23 rugsėjo 2013 - 15:09
Juodi, ilgi batai tikrai nesiotini! O tie su rudu padu ir kulnu isvis nuostabus! Ir labai universalus atrodoc:)
Kelnes reiktu pamatyt smile.gif
O man gal kas patars prie ko nesioti Kuzmickaites kuono spalvos kepute su drugeliu? doh.gif
Atsakyti