ingriuxs - man butu labai nesiotini
QUOTE(ingriuxs @ 2013 09 19, 19:42)
manau,galite nesiot
nieks neturi minciu mano klausimu?
QUOTE(Claire* @ 2013 08 29, 12:21)
Laba diena, turiu klausima, ar tokio stiliaus (sitaip surauktos) palaidines/maikutes jau visiska seniena, ar dar galima nesioti?
aciu uz atsakymus
nuotrauka is manodrabuziai.lt
aciu uz atsakymus
nuotrauka is manodrabuziai.lt
Claire - nesiociau isvykai i sodyba, pasivaiksciojimui po kurorta su ilgu hipisko stilaus sijonu, kokiu pintu krepsiu... daugiau nelabai kur isivaizduoju panaudojama tokia palaidine
QUOTE(Gata_salvaje @ 2013 09 19, 21:00)
ingriuxs - man butu labai nesiotini
Labai dekui
QUOTE(Fjäril @ 2013 08 26, 12:58)
To paties noreciau paklausti, nes niekas man nedera prie ju, gal dzinsai ir odine striuke
QUOTE(Plunksnuota @ 2013 09 20, 11:38)
To paties noreciau paklausti, nes niekas man nedera prie ju, gal dzinsai ir odine striuke
MAn tai kaip tik atrodo kad jie tokie universalus, ir prie siauru dzinsu, ir megztos sukneles ir sijono...
Sveikos,
norėčiau patarimo..Labai noriu spalvotų pėdkelnių, bet galvoju kaip jas nešioti.. Kiek žinau pėdkelnės derinam0s prie batų, bet pvz toks derinukas melyna suknelė pieštukinė kaip vadinu, mėlynos pėdkelnės ir juodi ilgaauliai (arba pieno baltumo prie tokio pat puspalčio)?..Arba šviesi palaidinė, juodas pieštuko sijonas ir pilkos pėdkelnės (taip pat juodi arba pieno baltumo ilgaauliai)?..Čia apranga į ofisą, tad ir avalynė keisis į batelius..manau juodos spalvos..Prie ko vis dėl to derinti tas pėdkelnes, prie drabužių ar avalynės?..Būsiu labai dėkinga už patarimus..
norėčiau patarimo..Labai noriu spalvotų pėdkelnių, bet galvoju kaip jas nešioti.. Kiek žinau pėdkelnės derinam0s prie batų, bet pvz toks derinukas melyna suknelė pieštukinė kaip vadinu, mėlynos pėdkelnės ir juodi ilgaauliai (arba pieno baltumo prie tokio pat puspalčio)?..Arba šviesi palaidinė, juodas pieštuko sijonas ir pilkos pėdkelnės (taip pat juodi arba pieno baltumo ilgaauliai)?..Čia apranga į ofisą, tad ir avalynė keisis į batelius..manau juodos spalvos..Prie ko vis dėl to derinti tas pėdkelnes, prie drabužių ar avalynės?..Būsiu labai dėkinga už patarimus..
Nu, kad gal nereikia tų pieno baltumo ilgaaulių, rimtai
Kokius batus nešioti patartumėt prie pilkų, kiek siaurėjančių kelnių su kantu? Niekad tokių neturėjau, gavau dovanų ir nežinau, kaip derinti
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 23, 12:21)
nuo konkretaus derinio priklauso. pedkelnes galima derinti ir prie sukneles ir prie batu arba isvis daryti kaip spalvota akcenta.
kas man uzkliuvo "pieno baltumo ilgaauliai" , o jei dar prie ofisines aprangos
kas man uzkliuvo "pieno baltumo ilgaauliai" , o jei dar prie ofisines aprangos
Ačiū
P.S.Šiaip parašiau kad su bateliais ofise, o ne su ilgaauliais.. kaip čia atrodys jei viduj su tokiais batais..
Juodi, ilgi batai tikrai nesiotini! O tie su rudu padu ir kulnu isvis nuostabus! Ir labai universalus atrodoc:)
Kelnes reiktu pamatyt
O man gal kas patars prie ko nesioti Kuzmickaites kuono spalvos kepute su drugeliu?
Kelnes reiktu pamatyt
O man gal kas patars prie ko nesioti Kuzmickaites kuono spalvos kepute su drugeliu?