Ačiū, merginos, už patarimus. Tačiau dar norėjau paklausti dėl spalvų - balta rengtis, žinoma, nėra etiška, tačiau negi juoda tinka? Nes kur skaitau ten nelabai rekomenduojama.
Aš turiu bjaurų įprotį - mėgstu tikslius aprangos nurodymus
Gervuogine, auksinė suknelė tiesiog nuostabi
nei juoda nei balta sukneles nera blogai, jeigu zinai spalvine tema, stilistika, nuotakos norus ir pan. be to galima apranga nusviesinti, atgaivinti, paryskinti ir pan pasirenkant tinkamus aksesuarus (pavyzdys)(pavyzdys2) Patarciau suzinoti kur vyks vestuves, koks ju planas, kur bus pietus/vakariene, ka ten veiksi pati, kiek bus zmoniu, koks ju amzius, turint bent kazkokia informacija, galesi susidaryti ispudi kaip reikia atrodyti. Tarkim jeigu ten bus daugiau vyresnio amziaus sveciu, issiskirsi vien jau savo jaunumu (mano prielaida, kad esi jauna ), jeigu neturesi jokiu nuotaikos sugalvotu pareigu ir siaip kaip +1 svecias gal busi maziau matoma, toks svecias-stebetojas, nuotraukose stovesi toliausiai nuo vidurio, galbut zaidimuose nedalyvausi, jei tokie ir bus, tada pagal savo norus gali rinktis arba kaip tik kuklesne suknele, kad tavo apranga netaptu vienintelis dalykas del ko tave prisimena, o gal kaip tik noresi buti pastebeta ir dazniau itraukiama i svente. Dar labai priklauso nuo sventes vietos, jei tai rastinis poilsio namas su ant sienu uzkabintais vezimo ratais, pirmoji suknele nelabai tiks. Siaip labai patariu ne per drauga klausineti, o paciai susizinoti kontaktus ar nuotakos ar draugiu ir pakalbeti su jom, taip susipazinsi dar pries vestuves, bus smagiau ten eiti.
Nezinau, kas rasoma apie juodas sukneles visokiuose aprangos protokolose, bet visose vestuvese, kuriose buvau, bent 1 mergina budavo su juoda suknele (o dazniausiai tai ne viena). As juodos spalvos vestuvems nesirinkciau, nes neoriginalu, neidomu ir juoda spalva man visgi "nevestuvine" nors tu ka Lygiai taip pat nesirinkciau baltos spalvos ir visu baltu atspalviu - is pagarbos nuotakai
Renkantis sukneles spalva pirmiausia siulyciau isivertinti kokios spalvos, atspalviai tau labiausiai tinka. Taip pat perziurek kokius batelius, svarkeli ar lietpaltuka turi ir pabandyk suknele derinti prie ju (na, kad nereiketu viso garderobo nuo galvos iki koju naujai susipirkti).
O siaip is esmes turbut tinka visos spalvos. As asmeniskai turbut rinkciausi kazka is vasarisku, sviesiu ar ryskiu spalvu, o nenoreciau pilkos, rudos, visu niuriu zemes spalvu, bordo... Man atrodo, kad visas "sunkias" spalvas reiketu palikti ziemos sezonui. Ir dar nesirinkciau marginto audinio (ala geleto, rastuoto ir t.t.), nes vienspalvis audinys pats savaime atrodo prabangesnis, iskilmingesnis.
Beje, tos ikeltos nuotraukos, kur pamerges visos baltom/juodom suknelem man asmeniskai nepatinka. Bet toks variantas, kaip suprantu, tikrai turejo buti jaunosios isreikstas noras, ir gal atrodo idomiai, originaliai, kai visos pamerges vienodos. Priesingu atveju, jei apranga nederinama, ir viena busi pvz su balta suknele, tai tikrai bus nepagarbu jaunosios atzvilgiu.
Kai ka nors issirinksi - pasirodyk
Ai, ir dar prisiminiau Greiciausiai per vestuves busi su aukstakulniais. Bet pati zinai, kaip buna po visos dienos "ant kablu". Aisku, jei po vestuviu bus tik vakariene ir namo, tai neaktualu, bet jei planuojamas rimtesnis balius, butinai isimesk ir kokias balerinas - kai prasides sokiai pokiai, jau po visu oficialiu daliu, gal noresis persiauti. Man asmeniskai geriau persiaut, nei persikreipusiu veidu ir nuvargusiom kojom apsimesti, kad labai linksma sokti Tik, zinoma, ir zemakulniai bateliai turi dereti prie sukneles:)
Renkantis sukneles spalva pirmiausia siulyciau isivertinti kokios spalvos, atspalviai tau labiausiai tinka. Taip pat perziurek kokius batelius, svarkeli ar lietpaltuka turi ir pabandyk suknele derinti prie ju (na, kad nereiketu viso garderobo nuo galvos iki koju naujai susipirkti).
O siaip is esmes turbut tinka visos spalvos. As asmeniskai turbut rinkciausi kazka is vasarisku, sviesiu ar ryskiu spalvu, o nenoreciau pilkos, rudos, visu niuriu zemes spalvu, bordo... Man atrodo, kad visas "sunkias" spalvas reiketu palikti ziemos sezonui. Ir dar nesirinkciau marginto audinio (ala geleto, rastuoto ir t.t.), nes vienspalvis audinys pats savaime atrodo prabangesnis, iskilmingesnis.
Beje, tos ikeltos nuotraukos, kur pamerges visos baltom/juodom suknelem man asmeniskai nepatinka. Bet toks variantas, kaip suprantu, tikrai turejo buti jaunosios isreikstas noras, ir gal atrodo idomiai, originaliai, kai visos pamerges vienodos. Priesingu atveju, jei apranga nederinama, ir viena busi pvz su balta suknele, tai tikrai bus nepagarbu jaunosios atzvilgiu.
Kai ka nors issirinksi - pasirodyk
Ai, ir dar prisiminiau Greiciausiai per vestuves busi su aukstakulniais. Bet pati zinai, kaip buna po visos dienos "ant kablu". Aisku, jei po vestuviu bus tik vakariene ir namo, tai neaktualu, bet jei planuojamas rimtesnis balius, butinai isimesk ir kokias balerinas - kai prasides sokiai pokiai, jau po visu oficialiu daliu, gal noresis persiauti. Man asmeniskai geriau persiaut, nei persikreipusiu veidu ir nuvargusiom kojom apsimesti, kad labai linksma sokti Tik, zinoma, ir zemakulniai bateliai turi dereti prie sukneles:)
Pritariu visoms pasisakiusioms pries juoda ir balta suknele vestuvems! Mano pacios vestuves jau uz gero menesio ir tikrai nenoreciau, kad moterys mano vestuvese butu pasipuosusios juoda, balta ar kokia kremine spalva! Balta ir isskirtine turiu buti tik as! ir taskas as to sveciams neakcentavau, bet tikiuosi patys susipras ir dar labai pritariu, kad apranga turi tikti prie vestuviu stilistikos, juk ta pati suknele netiks vestuvems miske ir prabangiam dvare. Pati aplinka padiktuoja kokia apranga turi buti. Zinoma, galima rengtis ka nori, bet tuo parodysi savo neisprusima ir nepagarba jaunajai. Sekmes!
O as norejau paklausti ar siemet vis dar madoj ilgi klostuoti sijonai. Zinau, kad ju banga jau lyg ir praejo ir parduotuvese siemet ju neuzmaciau. Pati pirkau pernai benetton'e, sijonas be jokiu detaliu, paprastas, kremines-rausvos spalvos. Aciu
O as norejau paklausti ar siemet vis dar madoj ilgi klostuoti sijonai. Zinau, kad ju banga jau lyg ir praejo ir parduotuvese siemet ju neuzmaciau. Pati pirkau pernai benetton'e, sijonas be jokiu detaliu, paprastas, kremines-rausvos spalvos. Aciu
Tokios kelnes vis dar madoj sia vasara, ar jau mest laukt?
geggle, manau, tikrai drasiai gali nesioti ilga sijona Penktadieni buvau vienoj Akropolio padotuvej, tai krito i akis, kad pilna ir ilgu sijonu, ir ilgu sukneliu, ir klostuotu. Tai turbut, kad vis dar madinga
TimbaLimba, tokio tipo kelnes man asmenikai niekada nepatiko, bet manau, ka gali nesioti. Ta prasme - jei toks stilius patinka, akiu nebado kad kazkas baisiai senamadisko
O siaip ta mada labai jau subjektyvus reikalas Kiek labiau apciuopiama aukstoji mada - t. y. buvo tokios kelnes/sijonas pademonstuotas ant podiumo per madu savaite pvz. Niujorke, Paryziuj, Londone ar nebuvo. Jei buvo - madinga, jei nebuvo - nemadinga. Bet nemanau, kad mes kasdienybeje i tuos aukstuosius standartus taikom. O gatves madoj taisykliu, manau, nera - tiesiog cia daug daugiau individualumo, stiliaus, laisves ir visiskai neaisku, kaip ta madinga/nemadinga apibrezt... Pvz. dabar LT kaip ir madingi smailianosiai (nes tokiu batu pilnos musu parduotuves ir tokiais batais dazniausiai puosiasi damos Zmoniu zurnale). O visai neseniai kazkokiam rengini maciau Sorena su tokiom kerzinem platformom, kurios lyg ir nebemadingos turetu but... Nu bet nesioja, visai idomiai atrodo, nes toks jos stilius, saviraiska... Zodziu, noriu pasakyt, kad bukit individualios ir jei kazkuris drabuzis jums labai prie sirdies tai ir nesiokit per dag nesukdamos galvos, ar madinga ar ne - vistiek gi viso garderobo kas sezona neatnaujinsi, kad koja kojon zengtum su parduotuvine mada
TimbaLimba, tokio tipo kelnes man asmenikai niekada nepatiko, bet manau, ka gali nesioti. Ta prasme - jei toks stilius patinka, akiu nebado kad kazkas baisiai senamadisko
O siaip ta mada labai jau subjektyvus reikalas Kiek labiau apciuopiama aukstoji mada - t. y. buvo tokios kelnes/sijonas pademonstuotas ant podiumo per madu savaite pvz. Niujorke, Paryziuj, Londone ar nebuvo. Jei buvo - madinga, jei nebuvo - nemadinga. Bet nemanau, kad mes kasdienybeje i tuos aukstuosius standartus taikom. O gatves madoj taisykliu, manau, nera - tiesiog cia daug daugiau individualumo, stiliaus, laisves ir visiskai neaisku, kaip ta madinga/nemadinga apibrezt... Pvz. dabar LT kaip ir madingi smailianosiai (nes tokiu batu pilnos musu parduotuves ir tokiais batais dazniausiai puosiasi damos Zmoniu zurnale). O visai neseniai kazkokiam rengini maciau Sorena su tokiom kerzinem platformom, kurios lyg ir nebemadingos turetu but... Nu bet nesioja, visai idomiai atrodo, nes toks jos stilius, saviraiska... Zodziu, noriu pasakyt, kad bukit individualios ir jei kazkuris drabuzis jums labai prie sirdies tai ir nesiokit per dag nesukdamos galvos, ar madinga ar ne - vistiek gi viso garderobo kas sezona neatnaujinsi, kad koja kojon zengtum su parduotuvine mada
Labukas, mergaitės Esu labai nepatyrusi aprangos pasirinkime, dažniausiai nešioju džinsus, maikutes ir megztukus. Įsigijau juodą suknelę visiems gyvenimo atvejams, ji be rankovių, o norėčiau užsidėt ją ir šaltesniu metų laiku pvz. į mokyklos šventę kokią. Reiktų kažkokio užmestuko gal 3/4 rankovėm prie jos. Gal galėtumėt patart kas tiktų, planuoju nusimegzt. Mano išmatavimai ne manekeneniški jei ką Labai ačiū už pagalbą
Suknelė tokia
Suknelė tokia
Merginos, gal jus zinot kur butu galima isigyti panasiu rubeliu, ypac bliuskuciu, ar kokioje internetineje parduotuveje? ir kad kainytes nesikandziotu
QUOTE(Gervuogine @ 2015 05 30, 20:42)
Penktadieni buvau vienoj Akropolio padotuvej, tai krito i akis, kad pilna ir ilgu sijonu, ir ilgu sukneliu, ir klostuotu. Tai turbut, kad vis dar madinga
Jau Akropolis koks pas mus mados rodiklis...
QUOTE(Kritikė @ 2015 06 26, 11:20)
Merginos, gal jus zinot kur butu galima isigyti panasiu rubeliu, ypac bliuskuciu, ar kokioje internetineje parduotuveje? ir kad kainytes nesikandziotu
sitie abu megztukai yra is senesniu koleciju www.jcrew.com. Panasiu ir pigesniu versiju buna www.factory.crew.com. Reikia pirkti kai buna papildomos nuolaidos, be nuolaidu neapsimoka