Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(šviesi lapė @ 2015 01 27, 10:23)
Tiks tiks. Paprasti klasikiniai juodi ilgaauliai. Vagabondai - bus patogūs.
Man asmeniškai jie būtų nuobodūs iki negalėjimo, bet su jūsų poreikiais (sukurti bazinį garderobą) - pats tas.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paparcio_ziedas @ 2015 01 18, 16:51)
dėl balto švarkelio abejojau, o jei pasakys, kad atrodau, kaip antra nuotaka?;/ galvoju gal mėlyno reikia dairytis, bet mano basutės juodos bus, ar jau negerai čia? Rankinės gražios, reikės pasidairyti į tokio tipo wink.gif

Tai, kad suknutė tokia, kad į pievą eiti (laisvalaikio stiliaus), tai jau antra nuotaka tikrai nebūsit, net su baltu švarku. Man tai vestuvės visgi yra elegantiška šventė ir reiktų rinktis kokteilinę suknelę, nebent šventės formatas toks, kad laisva apranga.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2015 01 29, 16:03)
Tai, kad suknutė tokia, kad į pievą eiti (laisvalaikio stiliaus), tai jau antra nuotaka tikrai nebūsit, net su baltu švarku. Man tai vestuvės visgi yra elegantiška šventė ir reiktų rinktis kokteilinę suknelę, nebent šventės formatas toks, kad laisva apranga.

Pritariu, suknelė labiau laisvalaikiui, jai trūksta to puošnumo (tą ypač atspindi audinys). Nesakau, kad tai bloga suknelė, bet vestuvės - rimta proga, reikėtų puošnesnės, solidesnės (tai nereiškia, kad nuobodžios ar pan.)

Klausimas, kur vyks šventė, kokioje aplinkoje, koks šventės mastas. Tai taip pat turi svarbos renkantis rūbus.
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2015 01 29, 17:34)
Pritariu, suknelė labiau laisvalaikiui, jai trūksta to puošnumo (tą ypač atspindi audinys). Nesakau, kad tai bloga suknelė, bet vestuvės - rimta proga, reikėtų puošnesnės, solidesnės (tai nereiškia, kad nuobodžios ar pan.)

Klausimas, kur vyks šventė, kokioje aplinkoje, koks šventės mastas. Tai taip pat turi svarbos renkantis rūbus.

na, nesimato, bet čia 100% šilkinė suknelė (iš Gerard Darel). O vyks kaimo sodyboje, užtat ir renkuosi tokią romantinio stiliaus, laisvą. Man kaip tik negražu į vestuves trumpos ir aptemptos suknelės biggrin.gif aišku, norėčiau užsisakyti iš Tiulio fėjos, bet kad kai pagalvoju, kur paskui eisiu su tokia...
Atsakyti
QUOTE(paparcio_ziedas @ 2015 01 29, 19:13)
na, nesimato, bet čia 100% šilkinė suknelė (iš Gerard Darel). O vyks kaimo sodyboje, užtat ir renkuosi tokią romantinio stiliaus, laisvą. Man kaip tik negražu į vestuves trumpos ir aptemptos suknelės biggrin.gif aišku, norėčiau užsisakyti iš Tiulio fėjos, bet kad kai pagalvoju, kur paskui eisiu su tokia...

manau tokioje aplinkoje l. tinkamas pasirinkimas mano nuomone...
Atsakyti
QUOTE(paparcio_ziedas @ 2015 01 29, 21:13)

Aišku, turbūt nuotraukos kokybė ne taip "parodė" audinį. O jei šventė kaimo sodyboje, tada žinoma, tiks. Beje, aš ir neturėjau omenyje trumpų/aptemptų suknelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2015 01 28, 11:36)
Ar dar nesiojama ?  Paimiau is SH ir galvoju dabar.
  Jinai turi but paglamzita ?

Taip, ji specialiai tokia paglamžyta. Aš pasilikčiau, visada patogu ant suknutės užsimest ir prie džinsų gražu. Bet jei atrodo, kad nelimpa tai atiduokit, kam spinta užkišt smile.gif
Atsakyti
Labukas,
Gal ne i tema, bet noreciau paklausti. Einu i vakareli kurio tema "Pries 20 metu", keletas dalyviu bus su uniformomis mokyklinemis. O as niekur neradau nieko gero. Gal patartumet ka apsirengti smile.gif
Atsakyti
O aš su klausimu: mėlyni džinsiniai marškinukai + juodi džinsai - ar neatrodys džinso per daug? 4u.gif

Nes turiu džinsinius marškinukus, patinka man jie, bet kol kas tik su sijonu suderinu, o jį retai deduos. O kelnių spalvos pas mane ribotos - vien mėlyni džinsai, mėlynos kelnės (bandžiau su jom derint, bet per daug mėlyna pasijaučiau), na, ir minėtieji juodi džinsai.
Atsakyti
1. Ką manote apie tokį sijoną? http://ecx.images-am...,1190,1600_.jpg
Ne odinis, poliuteranas berods.

2. Ar tokios faktūros ir spalvos tinka derinti prie juodų (pvz., šilkinių) palaidinių, juodų pėdkelnių ir batų? Nes ko tais pas mane su šviesia avalyne su pakulne yra kiek liūdna... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2015 03 18, 00:28)
O aš su klausimu: mėlyni džinsiniai marškinukai + juodi džinsai - ar neatrodys džinso per daug?  4u.gif

Mačiau, kartais taip žmonės derina. Šiaip nesu didelė džinso visur megėja, bet man tada geriau jau atrodytų derinimas mėlynų marškinių prie mėlynų ar kt šviesesnių (pvz., pilkų, gal acid wash) džinsų. Čia taip bent jau mano skoniui.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 03 17, 21:28)
O aš su klausimu: mėlyni džinsiniai marškinukai + juodi džinsai - ar neatrodys džinso per daug?  4u.gif

Nes turiu džinsinius marškinukus, patinka man jie, bet kol kas tik su sijonu suderinu, o jį retai deduos. O kelnių spalvos pas mane ribotos - vien mėlyni džinsai, mėlynos kelnės (bandžiau su jom derint, bet per daug mėlyna pasijaučiau), na, ir minėtieji juodi džinsai.

Zinoma, reiket vizualiai pamatyti, kaip dzinsiniai marskinkai atrodo prie vienu ar prie kitu dzinsu. Bet as visgi rinkciausi dzinsiniu marskiniu + melynu dzinsu varianta. Tik rinkciausi arba visai vienodo atspalvio, arba marskinius siek tiek sviesesnius. Dar pagalvociau apie kokius nors idomesnius aksesuarus, tik jau aisku, ne melynos spalvos.

http://soniasampaio....e-just-cavalli/

QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 03 18, 14:11)
1. Ką manote apie tokį sijoną? http://ecx.images-am...,1190,1600_.jpg
Ne odinis, poliuteranas berods.

2. Ar tokios faktūros ir spalvos tinka derinti prie juodų (pvz., šilkinių) palaidinių, juodų pėdkelnių ir batų? Nes ko tais pas mane su šviesia avalyne su pakulne yra kiek liūdna... 4u.gif
Papildyta:

Mačiau, kartais taip žmonės derina. Šiaip nesu didelė džinso visur megėja, bet man tada geriau jau atrodytų derinimas mėlynų marškinių prie mėlynų ar kt šviesesnių (pvz., pilkų, gal acid wash) džinsų. Čia taip bent jau mano skoniui.

1. Sijonkas labai super:) Beje, panasus yra musu Reserved pardotuvese, tik nezinau kaip su kokybe. Bet is kitos puses cia toks 1, max 2 sezonu pirkinys, tai ypatingos kokybes gal ir nereikia.
2. Toks sijonukas prie daug ko dera. Tas pats jusu aprasytas variantas - juodas virsus, juodos matines pedkelnes, juodi bateliai. Lygiai taip pat grazu butu ruvas/baltas plonas megztukas + sijonukas + juodos pedkelnes ir juodi bateliai. O sviesiu bateliu tikrai nereikia smile.gif
Atsakyti
Labas, reikia patarimo, turiu tokius batukus, kaip juos derinti? turbut striuke ar paltas jau nederėtų margi? g.gif
user posted image
Atsakyti