Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 28, 18:40)
Cia dar nera tokia trumpa, svarbu pilvas nesaltu.

drinks_cheers.gif nera trumpa. Man uzpakali dengia su 168 cm 4u.gif
Atsakyti
Kaip manote, tinkamas derinimas būtų su juodom daug denų turinčiomis pėdkelnėmis? Foto ne mano.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 12 17, 21:57)
Kaip manote, tinkamas derinimas būtų su juodom daug denų turinčiomis pėdkelnėmis? Foto ne mano.

user posted image

nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 12 17, 22:57)

O čia suknelė ar sarafanas su šortukais? smile.gif
Man visai gražiai atrodo. Toks derinimas dėl fono man atrodo tinkamas; tada galima sužaisti su įdomesniais aksesuarais, batais, o juodas trumpas sarafanas su diskretiškom juodom pėdkelnėm būtų kaip fonas visam.
Atsakyti
Su šortukais smile.gif
Atsakyti
Su labai storom,super!
Atsakyti
twiggy daiktas man patiko! jei gerai dydis atitinka-superb
Atsakyti
Ačiū, damos, padrąsinot smile.gif
Atsakyti
Kokios spalvos pirštinės ir kepurė derėtų prie raudono palto? Juodos nesinori g.gif
Atsakyti
Man tai gražu violetinė prie raudonos...atrodo kiek neįprastai, bet įdomiai...,pilka tinka visada.
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2014 12 19, 16:59)
Kokios spalvos pirštinės ir kepurė derėtų prie raudono palto? Juodos nesinori  g.gif

Man tai atrodo labai daug deretu, priklausomai nuo atspalviu. Bet is esmes tai pilka, smeline, ruda, melyna, melyna/violetine (nezinau kaip tiksliai vadinas spalva, bet tokia ant ribos tarp siu), zalia (jade). Be vienspalviu dar visokios margos lieka.
Atsakyti
Sveikos.Ar i firmos vakarėlį galima eiti su ilgaauliais.Aprangos kodas,raudona,juoda ,balta.Renksiuos laisva juoda suknele su nėriniais,aukščiau kelių....Pusilgės rankovės... 4u.gif
Atsakyti