Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(besteller @ 2014 11 10, 15:14)
hm...tas derinukas su siltom kojinem man primena mano mokyklos laikus, t.y. daugiau nei 15 metu atgal blush2.gif tas trapecijos formos sijonas, trumpas megztinis...man cia noretusi didelio megztinio, laisvos sukneles ar leginsu..kazko tokio...
user posted image user posted image

Grazus derinukai tikrai:)
Atsakyti
Labas vakaras,

nusipirkau rūbą ir nežinau kaip jį nešioti bigsmile.gif

O tas rūbas yra trumpas juodas švarkelis, va toks http://shop.mango.co...s=1416342161513

Galvoju paimsiu oficialesnėms progoms, ir svarstau, kaip jį derinti g.gif

Pagrindinis klausimas - ar visiškas "netaktas" būtų dėvėti elegentiškas juodas kelnes ir laisvą baltą palaidinę, kuri būtų ilgesnė nei švarkelis? Ar reiktų būtinai kelnes aukštu liemeniu ir sukišti tą palaidinę, kaip nuotraukoj?
Atsakyti
Merginos, vis žiūriu į juodas kiek blizgias kelnes parduotuvėse ir niekaip neapsisprendžiu - nešiotinos ar jau atgyvena? Gal geriau investuoti į tikros odos kelnes, nes jos tai visada bus klasika g.gif kokios nuomonės?
Atsakyti
Tos blizgiosios asmeniškai man - tragedija biggrin.gif O klasikinės, cigaretės silueto odinės kelnės - sakyčiau, labai gera investicija. pakeitus aksesuarus bus tinkamos visur ir visada iki tol, kol nebeįlįsit tongue.gif
Atsakyti
Patikslinu dar, apie ką kalbu
user posted image

Ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Geros kokybės netikros odos kelnes priskirčiau prie odinių mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 11 19, 11:17)
Geros kokybės netikros odos kelnes priskirčiau prie odinių  mirksiukas.gif

Tai gal nėra toks blogas variantas? g.gif derinčiau su dideliu šiltu megztu segamu poilgiu megztiniu ir ilgaauliais.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 19, 12:39)
Tai gal nėra toks blogas variantas?  g.gif derinčiau su dideliu šiltu megztu segamu poilgiu megztiniu ir ilgaauliais.

tik ne ilgaauliais... nupiginsite vaizda..
Papildyta:
QUOTE(Braun @ 2014 11 18, 23:38)
Labas vakaras,

nusipirkau rūbą ir nežinau kaip jį nešioti  bigsmile.gif

O tas rūbas yra trumpas juodas švarkelis, va toks http://shop.mango.co...s=1416342161513

Galvoju paimsiu oficialesnėms progoms, ir svarstau, kaip jį derinti  g.gif

Pagrindinis klausimas - ar visiškas "netaktas" būtų dėvėti elegentiškas juodas kelnes ir laisvą baltą palaidinę, kuri būtų ilgesnė nei švarkelis? Ar reiktų būtinai kelnes aukštu liemeniu ir sukišti tą palaidinę, kaip nuotraukoj?

nesiociau prie skinny kelniu, suvarstomu vyrisko tipo batuku ir palaidines merskinuku tipo, dengiancios sedimaja... dar gerai butu jei marskinukai butu lenkti apacioje arba su skeltukais sonuose
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 11 19, 12:12)
tik ne ilgaauliais... nupiginsite vaizda..
[

OK, aukštakulniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 19, 13:34)
OK, aukštakulniais  ax.gif

na jums spresti wink.gif

as is savo varpines patariu tik..
ne visi megsta oda, ok...

tokiu kelniu nederinciau nei prie ilgaauliu, nei prie aukstakulniu ..( del uztrauktuku )
prie kasdieniu lygiapadziu ir oversized megztuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 11 19, 12:43)
na jums spresti wink.gif

as is savo varpines patariu tik..
ne visi megsta oda, ok...

tokiu kelniu nederinciau nei prie ilgaauliu, nei prie aukstakulniu ..( del uztrauktuku )
prie kasdieniu lygiapadziu ir oversized megztuko mirksiukas.gif

Mano nužiūrėtos be užtrauktukų, šias tik kaip atitikmenį įkėliau dėl pačios medžiagos, nes kaip ir analogiškai atrodo.
Nusipirkau du tokius oversized megztinius ir žiūriu, kad su džinsais labai jau paprastai atrodo, su kitokiom kelnėm nupūkuoja kelnes, tai dėl to tomis ale odinėmis susidomėjau. Matavausi ir natūralios odos - labai pretenzingos, nes gerokai labiau blizga g.gif

Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kuri varianta rinktis g.gif
user posted image
user posted image
Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmama: 20 lapkričio 2014 - 09:38