Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

Delta, mano nuomone tinka didele rankine, gieztos formos, bet gali butu ir ala maisas. Kokia turit. Pasigooglinau ''outfits with uggs'', tai visokias derina, bet maza kokia nlb kaip ziurisi.
Atsakyti
Sakykit, mergaites, ar dar nesiotinos tos aptemtos kelnes, kur priekyje ar sonuose yra ale odines, o kitur paprastos medziagos?
Atsakyti
Pasiūlykit madingą dvispalvės suknelės fasoną. Turiu dviejų spalvų šilko- juodas plonas ir sidabrinis- standus. Noriu pasisiūti suknelę baliui. Nerandu jokių protingų idėjų doh.gif
Atsakyti
Patarkit, ar galima kuriuo nors iš šių variantų nešioti ilgas šiltas kojines? blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiukas_rasiukas: 09 lapkričio 2014 - 17:22
No,no,no...
Atsakyti
Man gerai "žiūrisi" sijonas su kojinėm (pirmoj foto), bet tas šviesus megztinis ir batai nelabai čia tinka.
Atsakyti
QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2014 11 09, 18:21)
Patarkit, ar galima kuriuo nors iš šių variantų nešioti ilgas šiltas kojines?  blush2.gif

Jei šalta, reikia ilgesnio sijono, o ne ,,šiltesnių" kojinių, kurios, manau, atlieka tik dekoratyvią funkciją.

O ir pats derinimas schmoll.gif

Čia mano nuomonė. ax.gif
Atsakyti
hm...tas derinukas su siltom kojinem man primena mano mokyklos laikus, t.y. daugiau nei 15 metu atgal blush2.gif tas trapecijos formos sijonas, trumpas megztinis...man cia noretusi didelio megztinio, laisvos sukneles ar leginsu..kazko tokio...
user posted image user posted image
Atsakyti
Tas su didžiuliu megztiniu ir kojinėm tikrai nešiotinas.
Atsakyti
Įsiterpsiu....
Prašyčiau patarimo, koks viršus, bateliai tiktų šiai suknelei? į smart casual kad panašėtų cool.gif
dėkui iš anksto!
https://www.jcrew.co...A5830/A5830.jsp
Atsakyti
Kaip manot ar dar nesiojamas toks g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(__Adelė__ @ 2014 11 10, 16:32)
Įsiterpsiu....
Prašyčiau patarimo, koks viršus, bateliai tiktų šiai suknelei? į smart casual kad panašėtų  cool.gif
dėkui iš anksto!
https://www.jcrew.co...A5830/A5830.jsp

Nieko sudėtingo....švarkelis,bateliai,pėdkelnės mirksiukas.gif imčiausi derinti su pilka spalva,antra vieta būtų atspalviams kaip suknelės,paskutinis variantas ,juoda.
Labai miela suknelė,suderinsi tikrai 4u.gif

QUOTE(jurgina@ @ 2014 11 11, 07:23)
Kaip manot ar dar nesiojamas toks g.gif
user posted image

Jei nėra aptemptas ant pačios,tada taip cool.gif
Atsakyti