Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(šviesi lapė @ 2014 10 08, 09:04)
Jetau, vėl aš su savo jcrew, bet man jų pauošalai labai gražūs ir brangiai atrodantys. Tik žiūrėkite, kad akutės būtų stiklinės, ne plastiko. Dabar kaip tik yra -40 proc. off nuo sale.
Ann Taylor esu gyvai mačiusi, bet man jie čiut per daug kičiniai, nors taip pat kokybiški.

dėkui, pasižvalgysiu bigsmile.gif

kaip šitas?
papuošalas

ir nuo sale'o kainos dar papildoma 40 proc.nuolaida? bigsmile.gif

ar toks geriau?

papuošalas2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 08 spalio 2014 - 09:16
QUOTE(Tylene @ 2014 10 08, 09:57)
Gal galit patarti kur ir kokius papuošalus pirkt, jei norisi masyvių , bet nesinori atrodyti pigiai su pigia bižuterija ax.gif

Man tai ziauriai patinka sie dizaineriu dueto Joo Milin ir Xavier Ricolfi kuriniai 4u.gif
http://www.joomilim.com/
Pasizvalgykite, ikvepimui gal kils ideju 4u.gif Pati kaupiuosi pirkiniui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 10 08, 09:30)
Man tai ziauriai patinka sie dizaineriu dueto Joo Milin ir Xavier Ricolfi kuriniai  4u.gif
http://www.joomilim.com/
Pasizvalgykite, ikvepimui gal kils ideju 4u.gif Pati kaupiuosi pirkiniui smile.gif

tokio norėčiau:

romantic armor

bet kainytė kiek didoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 10 08, 10:34)
tokio norėčiau:

romantic armor

bet kainytė kiek didoka blush2.gif

Isskirtinis, grazu wub.gif

Didokos kainos tikrai, bet as pavyzdziui vadovaujuosi tokia shopinimosi teorija, kad geriau isigyti viena kokybiska, tikrai patinkanti daikta, nei 5 pigesnius made in china smile.gif Juo labiau, kad aksesuaras daznai uzbaigia bet koki aprangos derini smile.gif Bet cia tik mano asmenine nuomone, tik pasidalinau, kas man patinka 4u.gif
Sekmes paieskose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 08 spalio 2014 - 09:49
QUOTE(Joviva @ 2014 10 08, 09:47)
Isskirtinis, grazu wub.gif

Didokos kainos tikrai, bet as pavyzdziui vadovaujuosi tokia shopinimosi teorija, kad geriau isigyti viena kokybiska, tikrai patinkanti daikta, nei 5 pigesnius made in china smile.gif  Juo labiau, kad aksesuaras daznai uzbaigia bet koki aprangos derini smile.gif  Bet cia tik mano asmenine nuomone, tik pasidalinau, kas man patinka 4u.gif
Sekmes paieskose 4u.gif

suprantama 4u.gif aš irgi norėčiau leisti sau tokį nusipirkt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 10 08, 09:57)
Gal galit patarti kur ir kokius papuošalus pirkt, jei norisi masyvių , bet nesinori atrodyti pigiai su pigia bižuterija ax.gif

Svarbu, kaip priderinsi
user posted image

O šiaip vengčiau storų grandinių ir neoninių spalvų. Ir išvis, kuo mažiau madingas, tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti
Pribrendau conversam ir as. Dvejoju tarp baltu ir raudonu, kaip jus manot? g.gif Pati esu tamsi, raudona spalva dievinu. Pagrindines spalvos mano garderobe: melyna, juoda, balta, raudona.
Atsakyti
Carina25, imciau raudonus, o veliau baltus biggrin.gif
Atsakyti
Baltus ir džinsinius,pastarieji laaabai praverčia wink.gif
Atsakyti
Aciu merginos, supratau,kad bent tris poras turiu pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2014 10 22, 21:24)
Aciu merginos, supratau,kad bent tris poras turiu pirkt  biggrin.gif

Avalynės niekada nebus per daug biggrin.gif
Atsakyti
merginos, o kokia rankinė tiktų prie pūkinės striukės ir emu/ugg batų?
būna nuvedu vaikus į darželį, norisi kur pašliaužiot po miestą, o su turimom klasikinio tipo rankinėm ir tokia apranga kvailai jaučiuos ax.gif
Atsakyti