Vook, pirkčiau naujas sagas. Jei gyvenate Vilniuje, užsukit į Danesą. Ten didelis sagų pasirinkimas.
Dar yra tokia parduotuvė "Sagų pasaulis" - gal ten ką rasite patinkančio
ne lyginai tokios bet panasios, klesnes siauros o ties kiseniais papustos...kas avetina ir koks virsus tinkamas prie okiu kelniu? kelnes juodos su vos is saves turimu blizgesiu... virsu isivaizduoju sukista i kelnes ir gerisu , kad butu prigludes, isryskinantis liemeni? o batai aukstakulniai su platformyte bateliai but fainai, tik beda kad nepaeinu su tokiais, tad kokia alternatyva butu?
su derinuku eiciau i popietini rengini, tad ne asdienis variantas but turetu... minciu yra?
su derinuku eiciau i popietini rengini, tad ne asdienis variantas but turetu... minciu yra?
QUOTE(Rutele_S @ 2014 09 14, 21:45)
ne lyginai tokios bet panasios, klesnes siauros o ties kiseniais papustos...kas avetina ir koks virsus tinkamas prie okiu kelniu? kelnes juodos su vos is saves turimu blizgesiu... virsu isivaizduoju sukista i kelnes ir gerisu , kad butu prigludes, isryskinantis liemeni? o batai aukstakulniai su platformyte bateliai but fainai, tik beda kad nepaeinu su tokiais, tad kokia alternatyva butu?
neidejau
QUOTE(Rutele_S @ 2014 09 14, 23:00)
neidejau
man atrodytų gražiausiai su marškinukais, spalvą galite pasirinkti kokia labiausiai tinka
Laba diena, madistes
Reikia Jusu protingu patarimu. Sestadieni laukia grazi svente ir seimos fotosesija lauke. Deja, turbut nebus taip silta ir neisdegs mano planas deveti tik berankove suknele
Multi tweed dress
Man ji is saves tokia pretenzinga, kad net nezinau, prie ko derinti. Deciausi prie turimo sviesaus lietpalcio, bet islenda geras sprindis sukneles apacios, na man taip bobiskai atrodo, nezinau
Gal dar tiktu koks elegantiskas odinis svarkelis triju ketvirciu rankovemis, na bet neturiu tokio ir nepirksiu dabar
Sakiau koki blazeri (svarkeli) gal pasiziureti Massimo Dutti, bet dvejoju, nieko tinkamo lyg ir nematau.
Tai gi, ka derinti prie sukneles Aciu
Reikia Jusu protingu patarimu. Sestadieni laukia grazi svente ir seimos fotosesija lauke. Deja, turbut nebus taip silta ir neisdegs mano planas deveti tik berankove suknele
Multi tweed dress
Man ji is saves tokia pretenzinga, kad net nezinau, prie ko derinti. Deciausi prie turimo sviesaus lietpalcio, bet islenda geras sprindis sukneles apacios, na man taip bobiskai atrodo, nezinau
Gal dar tiktu koks elegantiskas odinis svarkelis triju ketvirciu rankovemis, na bet neturiu tokio ir nepirksiu dabar
Sakiau koki blazeri (svarkeli) gal pasiziureti Massimo Dutti, bet dvejoju, nieko tinkamo lyg ir nematau.
QUOTE(Joviva @ 2014 09 23, 20:18)
Laba diena, madistes
Grazi suknele
Is esmes tinkamiausius variantus pati ir isvardinot - odine striukyte ar svarkelis
Is bedos dar galima gutu ir koki uzsegama megztini, bet reikia labai ziureti, kaip deres ir ar neatrodys pernelyg mociutiskai.
Siaip labai tiktu lengvas vilnonis (arba zomsinis, "pliusinis") paltukas tiesaus silueto arba kiek iliemenuotas. Ir jeigu sukneles apacia butu truputi ilgesne, tai galima fotografuotis atsegus paltuka, viskas labai gerai atrodytu. Kiek iziuriu is nuotraukos, manau, kad prie megztos (ar twido) medziagos nelabai tiktu glotnios "vasarines" medziagos virsutinis rubas. Del to ir siulau vilna ar zomsa. Bet cia jau ziurekit, kaip gyvai atrodo
Aciu, Issiblaskiusi, uz patarimus
Isivaizduoju, prie kokio klasikinio vilnonio paltuko ilgesnio plauko suknele tikrai graziai turetu ziuretis
Dar pamasciau, jei derinti kazkoki toki vilnoni svarkeli? Lyg ir i tema man, lyg ir visai nekoks sprendimas Nelabai matau tinkama spalva
Tarkime, jei uzsegta svarkeli deveti ir liemeni iliemenuoti kokiu dirzeliu
Avesiu lakuotus juodus aukstakulnius, ilgi plaukai bus kazkas is old hollywood garbanu serijos, tai man kaip ir toks svarkelis lyg ir isipaiso kontekste
Aciu uz komentarus
Isivaizduoju, prie kokio klasikinio vilnonio paltuko ilgesnio plauko suknele tikrai graziai turetu ziuretis
Dar pamasciau, jei derinti kazkoki toki vilnoni svarkeli? Lyg ir i tema man, lyg ir visai nekoks sprendimas Nelabai matau tinkama spalva
Tarkime, jei uzsegta svarkeli deveti ir liemeni iliemenuoti kokiu dirzeliu
Avesiu lakuotus juodus aukstakulnius, ilgi plaukai bus kazkas is old hollywood garbanu serijos, tai man kaip ir toks svarkelis lyg ir isipaiso kontekste
Aciu uz komentarus
Sveikos, gal galit patarti ar tiktu si suknele i firmos jubiliejaus svente? Noriu kazko klasikinio elegantisko seksualaus, bet ne vulgaraus. Manau maza juoda sukne su atvira nugara tiktu, jei si netinka patarkit ir pasiulikit savo variantu. Svente uz meniasio
http://drabuziugalerija.lt/FI076JU
QUOTE(Black Queen @ 2014 09 29, 19:11)
Sveikos, gal galit patarti ar tiktu si suknele i firmos jubiliejaus svente? Noriu kazko klasikinio elegantisko seksualaus, bet ne vulgaraus. Manau maza juoda sukne su atvira nugara tiktu, jei si netinka patarkit ir pasiulikit savo variantu. Svente uz meniasio
Sveiki,
aš manau, kad būtent ši netiktų, nors, žinoma, visų pirma reikėtų informacijos apie įmonę, jos veiklą, kiek svarbu yra hierarchinė struktūra joje ir t.t. Tačiau Jūsų parodyta suknelė man atrodo labai pigi visomis prasmėmis. Įmonės šventei ieškočiau subtilesnio drabužio, pvz. https://www.jcrew.co...s...e&hash=row3
Gal galit patarti kur ir kokius papuošalus pirkt, jei norisi masyvių , bet nesinori atrodyti pigiai su pigia bižuterija
QUOTE(Tylene @ 2014 10 08, 09:57)
Gal galit patarti kur ir kokius papuošalus pirkt, jei norisi masyvių , bet nesinori atrodyti pigiai su pigia bižuterija
Jetau, vėl aš su savo jcrew, bet man jų pauošalai labai gražūs ir brangiai atrodantys. Tik žiūrėkite, kad akutės būtų stiklinės, ne plastiko. Dabar kaip tik yra -40 proc. off nuo sale.
https://www.jcrew.co...itResults=false
Ann Taylor esu gyvai mačiusi, bet man jie čiut per daug kičiniai, nors taip pat kokybiški.