Sveiki
Reikia patarimo, kas tiktu, deretu prie sitos suknytes atejus vesesniems orams ant virsaus pasivilkti ir kokia avalyne
Aciukas
Ant viršaus - šiltą susiaučiamą liemenę, o batus siūlyčiau grubius, tiek ilgais, tiek trumpais aulais, gali būti suvarstomi.
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 08 20, 13:59)
Ant viršaus - šiltą susiaučiamą liemenę, o batus siūlyčiau grubius, tiek ilgais, tiek trumpais aulais, gali būti suvarstomi.
Aciu gal pvz. liemeniu imestumet spalva juoda rinktis...
QUOTE(Irmama @ 2014 08 20, 14:15)
Vilkčiausi juodą odinį švarkelį, batai - ilgi, odiniai, šiek tiek "grubesnės" odos
Mano akimis gražiai žiūrėtųsi ilgas megztukas. Toks stambesnio mezgimo,galbūt truputi oversized, iki kelių ar net ilgesnis. Spalvos - ruda, bordo, tamsiai žalia, pvz:
free people, ar tiesiog pirmi užmatyti iš asos:
Nuotraukoje esantys batai labai puikiai tinka. Tiktų ir paprastesni jojiko, ir aulinukai, ir oxfordai - priklauso nuo viršaus ir bendro derinio.
free people, ar tiesiog pirmi užmatyti iš asos:
Nuotraukoje esantys batai labai puikiai tinka. Tiktų ir paprastesni jojiko, ir aulinukai, ir oxfordai - priklauso nuo viršaus ir bendro derinio.
Tiktu toks tik spalvos yra rudas,smelio ir pilkas
Laba diena,
Stilisciu noreciau paklausti ar nesiotinas toks paltukas? Aciu
Stilisciu noreciau paklausti ar nesiotinas toks paltukas? Aciu
Sveikos.
Aš vėl su klausimu. Įsigijau minkštų siūlų švelnų šviesiai žalios (ar tiesiog salotinės) spalvos megztuką. Neturiu dabar jo šalia, tad negaliu nufotografuoti, bet esmė tokia, kad jo priekis klasikinis (kažkas panašaus į esantį šiame puslapyje, skylėtumas irgi panašus) o nugaroje ,,iškirpimas'' būtent toks kaip šioje nuotraukoje
Klausimas būtų toks: ką geriausia dėtis po tokiu megztuku? Galvoju apie paprastą juodą prigludusią palaidinukę Ar kita spalva geriau būtų?
Aš vėl su klausimu. Įsigijau minkštų siūlų švelnų šviesiai žalios (ar tiesiog salotinės) spalvos megztuką. Neturiu dabar jo šalia, tad negaliu nufotografuoti, bet esmė tokia, kad jo priekis klasikinis (kažkas panašaus į esantį šiame puslapyje, skylėtumas irgi panašus) o nugaroje ,,iškirpimas'' būtent toks kaip šioje nuotraukoje
Klausimas būtų toks: ką geriausia dėtis po tokiu megztuku? Galvoju apie paprastą juodą prigludusią palaidinukę Ar kita spalva geriau būtų?
QUOTE(Le Chat Noir @ 2014 08 29, 13:01)
tikrai taip tik medziagos neiziuriu
va MANGO naujos kolekcijos
http://st.mngbcn.com...085588_48_B.jpg
i | Įkeliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 taškų. |
QUOTE(laTulipe @ 2014 08 29, 12:00)
Viskas priklauso nuo rubu su kuriais si megztuka nesiosite...
Jei kiti derinio rubai sviesus tai juoda maikute nelabai kaip ziuresis... Ir man atrodo, kad jei megztukas laisvesnis gali ir laisva palaidine po apacia but...
QUOTE(Irmama @ 2014 08 24, 23:13)
Oj koks gražuolis kur tokių yra pirkti? Koks čia gamintojas?
QUOTE(lindrukas @ 2014 08 29, 15:57)
Viskas priklauso nuo rubu su kuriais si megztuka nesiosite...
Jei kiti derinio rubai sviesus tai juoda maikute nelabai kaip ziuresis... Ir man atrodo, kad jei megztukas laisvesnis gali ir laisva palaidine po apacia but...
dėkui. Galvoju, kad kai pagaliau turėsiu tą megztuką su savim, reiks išsibandyt įvairius variantus. Jei matysiu, kad nieks nepatinka, klausiu konkrečiau