Sveikos, gal patartumėte kokios spalvos delninukė ir aksesuarai tinkami prie šios suknelės? Basutės dramblio kaulo, ačiū
QUOTE(TimbaLimba @ 2014 06 18, 22:03)
Sveikos! Klausimas ka villtis po apacia neriniuoto balto megstuko? Jis labai plonytis ir krentantis, todel po apacia apsivilkus juoda maikute su petneselem sugula ir nebekrenta taip graziai kaip ant nuogo kuno. Na o juodas ir baltas liemenukas svieciasi.. Mastau gal pabandyt kuno spalvos liemenele, bet smagu butu pries tai nuomoniu ir komentaru sulaukt. Manau ne as viena tokius megstukus nesioju
Tokiu atveju nepakeičiama kūno spalvos liemenėlė, be nėrinių. Visiškai paprastas variantas, man taip gražiausia ir maikučių nereikia
Papildyta:
Mielosios patarkit!
Turiu tokią suknelę ir panašius batus (su atvira nosyte), čia kaip suprantu netinka jokios pėdkelnės?
QUOTE(Intrinsa @ 2014 07 02, 17:00)
Mielosios patarkit!
Turiu tokią suknelę ir panašius batus (su atvira nosyte), čia kaip suprantu netinka jokios pėdkelnės?
Buna tokiu pedkelniu, pvz Walford firmos tikrai yra, su prakirptais pirstais, kaip tik tokiems batams Jeigu jau labai norisi pedkelniu
QUOTE(odriana @ 2014 06 22, 17:32)
Labai norėčiau išgirsti daugiau Jūsų nuomonių
Ką manote apie sidabrinius kaklo papuošalus, kuriuose yra gintaro?
Tikrai neturiu omenyje karolių ar pan.
Ar jie tinka jaunoms? Nes kažkaip yra toks stereotipas, kad gintaras - tai tik močiučių papuošalas...
Turiu keletą tokių kaklo papuošalų ir man jie labai patinka, norėčiau jais pasipuošti.
Gal turite kokių derinimo idėjų, kad atrodytų jaunatviškai? Ar vis dėlto geriau net nebandyti?
Ačiū
Ką manote apie sidabrinius kaklo papuošalus, kuriuose yra gintaro?
Tikrai neturiu omenyje karolių ar pan.
Ar jie tinka jaunoms? Nes kažkaip yra toks stereotipas, kad gintaras - tai tik močiučių papuošalas...
Turiu keletą tokių kaklo papuošalų ir man jie labai patinka, norėčiau jais pasipuošti.
Gal turite kokių derinimo idėjų, kad atrodytų jaunatviškai? Ar vis dėlto geriau net nebandyti?
Ačiū
oj, as jaunystej bohema buvau, nesiojau gintarini ir zieda masyvu sidabre, ir gintarine sirdute ant odines virveles. tik jie budavo dar paskende tarp kitu ziedu ir keliolikos pakabuku bei neiprastu drabuziu. na tiesiog norejau pasakyti, kad ne bobuciu papuosalas tikrai. o pernai pirkau giminaitei jubiliejui dovana juvelyro kurtus isdabro-gintaro auskarus, tai ir jai 60-meciui tiko, ir man virs 30 butu tike, nes nerealiai grazus, stilingi ir tinkantys prie labai daugelio rubu ir stiliu buvo. na juvelyras geras menininkas matyt, pavarde nebuvo parasyta, bet pirkau gelerijoj, kur meno kuriniai is gintaro
suneliui nuo treju dedu gintarinius karoliukus ant kaklo. siaip pirkau nuo kvepavimo taku ligu kad saugotu, bet siaip vasara prie lininiu marskinuku man labai grazu. ir juodkrantej siandien maciau mazas mergytes dvynukes su gintaro apyrankytem, taip graziai atrode, sviesiaplaukes lietuvaites. zodziu segasi gintara visi
Merginos, o haremo kelnės jau visiška atgyvena?
Ar labai didelė nuodėmė tokiu oru vaikščioti juodos spalvos 20 denų pėdkelnėmis? Viskas suderinta, juodos balerinos, ryški raudona suknelė, juodas švarkas. Žinau, kad reikėtų atidengti kojas, tačiau ofise pas mus pagal etiketą negalima būti nuogomis kojomis, o man kūno spalvos pėdkelnės atrodo klaikiai
Įlipau į trūliką grįštant namo, tai susilaukiau keistų žvilgsnių
QUOTE(dewofsoul @ 2014 07 16, 19:23)
Ar labai didelė nuodėmė tokiu oru vaikščioti juodos spalvos 20 denų pėdkelnėmis? Viskas suderinta, juodos balerinos, ryški raudona suknelė, juodas švarkas. Žinau, kad reikėtų atidengti kojas, tačiau ofise pas mus pagal etiketą negalima būti nuogomis kojomis, o man kūno spalvos pėdkelnės atrodo klaikiai
O kodėl nusprendėte, kad žiūrėjo dėl pėdkelnių? Gal atrodėte per gerai, kad trūlikais važinėtumėt.
QUOTE(dewofsoul @ 2014 07 16, 19:23)
Tai gal kokios tamsios capuccino arba chocolate spalvos tiktu
QUOTE(dewofsoul @ 2014 07 16, 20:23)
Taip pat nesu didele kuno sp. pedkelniu fane. Bet vasara, jei neiseina buti be pedkelniu ir derindama prie sviesiu drabuziu, renkuosi kuo plonesnes (11-15 den) kuno spalvos pedkelnes. Gerai atitaikius atspalvi jos labai naturaliai atrodo ir is tolo nesisviecia, kad "su pedkelnem".
Juodas irgi buna uzsidedu, bet tik prie vesesniu oru ir kai galima vilketi kazka su ilgesnem rankovem. Bent jau man prie "pliaziniu" oru juodos pedkelnes nedera. Intuityviai norisi ko nors lengvesnio
Sveiki, ilgai skaiciau si foruma ir nusprendziau pagaliau pati prie Jusu prisijungti Taigi, turiu stai toki sijona ir noreciau paklausti Jusu nuomoniu, ar nesiotinas jis? Jei taip, tai kas prie jo tiktu, kaip derinti? Buciau dekinga, jei pasidalintumet savo izvalgomis
http://static.lindex...40210131825.png
QUOTE(giedrm @ 2014 08 04, 12:24)
Sveiki, ilgai skaiciau si foruma ir nusprendziau pagaliau pati prie Jusu prisijungti Taigi, turiu stai toki sijona ir noreciau paklausti Jusu nuomoniu, ar nesiotinas jis? Jei taip, tai kas prie jo tiktu, kaip derinti? Buciau dekinga, jei pasidalintumet savo izvalgomis
Sveika prisijungusi!
Na, sijonukas žaismingas ir jaunatviškas, vasariškas.
Bent aš derinčiau šį sijonuką prie marinistinio stiliaus: balta palaidinukė, raudoni/auksiniai aksesuarai, lengvos šviesių atspalvių balerinos arba sportbatukai. Laisvalaikiui manau tiktų toks derinukas...
Papildyta:
Taip pat manau, kad tiktų ir nude, smėlio atspalviai, tamsiai mėlyna...
QUOTE(odriana @ 2014 08 04, 10:39)
Sveika prisijungusi!
Bent aš derinčiau šį sijonuką prie marinistinio stiliaus: balta palaidinukė, raudoni/auksiniai aksesuarai, lengvos šviesių atspalvių balerinos arba sportbatukai. Laisvalaikiui manau tiktų toks derinukas...
Dekoju uz atsakyma, isties isivaizduociau toki derini
Taip pat mastau kaip ji butu galima pritaikyti rudens sezonui Kokios spalvos pedkelnes prie jo tiktu? O ir batai?