Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

sveikos. gavau dovanu toki pilka Odd Molly short cardigan megztukeli http://3.bp.blogspot...9_front_2_6.jpg
Prie ko ir su kuo nesioti, ar isvis nenesioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2014 06 15, 13:57)
sveikos. gavau dovanu toki pilka Odd Molly short cardigan megztukeli  http://3.bp.blogspot...9_front_2_6.jpg
Prie ko ir su kuo nesioti, ar isvis nenesioti  biggrin.gif

Tynkamas manau tik prie džinsiukų ant maikutės mirksiukas.gif

Gintaras gražu,šilta...ir amžiaus cenzo nėra 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, už poros savaičių bakalauro diplomo įteikimas. Vilkėsim mantijas, šventė vyks iš ryto, baliuko neplanuojam, tai nežinau ką rengtis po mantija, nieko labai puošnaus nesinori. Gal ką patartumėt? Esu 171 cm, liekna šviesiaplaukė
Atsakyti
Sveiki, kaip manot ar nieko tokio , jei į dukros vestuves eičiau vilkėdama kelnių kostiumėlį, mat turiu problemų su kojom ( jos negražios, kreivos) blush2.gif ir sijonų nenešioju, nes su jais nekaip jaučiuosi , o dabar esu visiškai pasimetus.Ilgos suknelės ir nenoriu, nes esu mažo ūgio, na, ir nekūda, bet ir ne ''bačkutė'' ir gerai aš jaučiuosi tik su kelnėm doh.gif
Atsakyti
Sveikos madistės. Klausimas paprastas-ar odinės tamprės plius aukštakulniai yra nešiotina,ar būtų tokia moteris palaikyta stoties gyventoja? ax.gif aišku,turiu minty su atitinkama palaidine,kuri dengia užpakaliuką,tarkim? Už poros dienų įmesiu derinuką su pirkiniais konkrečiais,bet man įdomu ar aplamai tai visai draudžiamas variantas?
Papildyta:
QUOTE(bazuka @ 2014 06 16, 10:02)
Sveiki, kaip manot ar nieko tokio , jei į dukros vestuves eičiau vilkėdama kelnių kostiumėlį, mat turiu problemų su kojom ( jos negražios, kreivos) blush2.gif ir sijonų nenešioju, nes su jais nekaip jaučiuosi , o dabar esu visiškai pasimetus.Ilgos suknelės ir nenoriu, nes esu mažo ūgio, na, ir nekūda, bet ir ne ''bačkutė'' ir gerai aš jaučiuosi tik su kelnėm  doh.gif

Tai kad,Bazuka, gi kelnių kostiumėlių būna labai puošnių,nematau jokios problemos. Tikrai geriau rengtis kas priimtina ir tinka,nei kentėt ir blogai jaustis,o ir atrodyt visai įsitempusiai ir nepatogiai. Plius aksesuarai atitinkami,šukuosena ir gali būt geriau nei su puošniausia suknele. Mano nuomone.
Atsakyti
Sveikos! Klausimas ka villtis po apacia neriniuoto balto megstuko? Jis labai plonytis ir krentantis, todel po apacia apsivilkus juoda maikute su petneselem sugula ir nebekrenta taip graziai kaip ant nuogo kuno. Na o juodas ir baltas liemenukas svieciasi.. Mastau gal pabandyt kuno spalvos liemenele, bet smagu butu pries tai nuomoniu ir komentaru sulaukt. Manau ne as viena tokius megstukus nesioju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 16, 14:13)
Sveikos madistės. Klausimas paprastas-ar odinės tamprės plius aukštakulniai yra nešiotina,ar būtų tokia moteris palaikyta stoties gyventoja?  ax.gif aišku,turiu minty su atitinkama palaidine,kuri dengia užpakaliuką,tarkim? Už poros dienų įmesiu derinuką su pirkiniais konkrečiais,bet man įdomu ar aplamai tai visai draudžiamas variantas?

gali net ir trumpa palaidine buti, viskas priklauso nuo figuros ir virsutines dalies paprastumo smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Ar nešiotinas toks sijonas? 100 metų pirktas,medžiaga- gryna medvilnė,labai patogus,bet ta uodega pailginta man kelia abejonių g.gif o gal nešt pas siuvėją,kad persiūtų ir padarytų klasikinio kirpimo sijoną?

https://a3-images.my...5abe07/full.jpg
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2014 06 18, 22:03)
Sveikos! Klausimas ka villtis po apacia neriniuoto balto megstuko? Jis labai plonytis ir krentantis, todel po apacia apsivilkus juoda maikute su petneselem sugula ir nebekrenta taip graziai kaip ant nuogo kuno. Na o juodas ir baltas liemenukas svieciasi.. Mastau gal pabandyt kuno spalvos liemenele, bet smagu butu pries tai nuomoniu ir komentaru sulaukt. Manau ne as viena tokius megstukus nesioju smile.gif

Įsigykit baltą, arba kuno spalvos maikute ant petneseliu. A jau isigijau visu triju spalvu- balta, juoda ir kuno spalvos.

Liada, mano galva, nešk sijona pas siuvėją mirksiukas.gif

Bazuka, tikrai galite su kelnem eiti, manau.

http://www.moteris.l...o.d?id=63709474
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 21 birželio 2014 - 16:29
QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 21, 16:08)
Ar nešiotinas toks sijonas? 100 metų pirktas,medžiaga- gryna medvilnė,labai patogus,bet ta uodega pailginta man kelia abejonių g.gif o gal nešt pas siuvėją,kad persiūtų ir padarytų klasikinio kirpimo sijoną?

https://a3-images.my...5abe07/full.jpg

Laikas jau ji paleist kad ir koks patogus smile.gif
Atsakyti
Labai norėčiau išgirsti daugiau Jūsų nuomonių 4u.gif

Ką manote apie sidabrinius kaklo papuošalus, kuriuose yra gintaro?
Tikrai neturiu omenyje karolių ar pan.
Ar jie tinka jaunoms? Nes kažkaip yra toks stereotipas, kad gintaras - tai tik močiučių papuošalas... ax.gif

Turiu keletą tokių kaklo papuošalų ir man jie labai patinka, norėčiau jais pasipuošti.
Gal turite kokių derinimo idėjų, kad atrodytų jaunatviškai? Ar vis dėlto geriau net nebandyti?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 06 22, 17:32)
Labai norėčiau išgirsti daugiau Jūsų  nuomonių  4u.gif

Ką manote apie sidabrinius kaklo papuošalus, kuriuose yra gintaro?
Tikrai neturiu omenyje karolių ar pan.
Ar jie tinka jaunoms? Nes kažkaip yra toks stereotipas, kad gintaras - tai tik močiučių papuošalas...  ax.gif

Turiu keletą tokių kaklo papuošalų ir man jie labai patinka, norėčiau jais pasipuošti.
Gal turite kokių derinimo idėjų, kad atrodytų jaunatviškai? Ar vis dėlto geriau net nebandyti?

Ačiū  smile.gif

sunku pasakyti nuomone kazkokia apie papuosala kurio nematom biggrin.gif ... Gintaras nera vien mociuciu papuosalas, bet reikai ji moketi nesioti... plius kaip jis apdirbtas, kur ikomponuotas ir t.t.... jei tai tradiciniai sidabro ir gintaro komponavimo papuosalai tada taip tik mociutei gal but tinka labiau.... Bet jeigu tai modernas, ekstravagancija kazkoks idomesnis papuosalo sprendimas tai tada liux thumbup.gif

Imeskit nuotraukele ir pasakysim ka daryt perleist mociutei ar nesiot paciai mirksiukas.gif
Atsakyti