Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

Sveikos smile.gif turiu raudona suknele,puošta geltonais ir žaliais motyvais.iš tų papuošimų gaunasi tokia lyg ir apykaklė,tad jokių kaklo papuošalų nebus, Bateliai prie jos bus juodos verstos odos. Kokios spalvos delninę rinktis:geltoną,žalią ar saugiausia variantą - juodą?
Atsakyti
QUOTE(saniva @ 2014 06 06, 16:42)
Sveikos smile.gif turiu raudona suknele,puošta geltonais ir žaliais motyvais.iš tų papuošimų gaunasi tokia lyg ir apykaklė,tad jokių kaklo papuošalų nebus, Bateliai prie jos bus juodos verstos odos. Kokios spalvos delninę rinktis:geltoną,žalią ar saugiausia variantą - juodą?

Rinkciausi geltona arba zalia, kad butu artimesne sukneleje esancioms detalems. O isvis idealiu atveju imciau spalvota, kurioje atsikartoja biski panasus spalvu motyvai (ar rastai) kaip ir sukneleje smile.gif
Visiskai juoda rankine vasarai netinka, mano nuomone. Nebent vakarineje aprangoje.
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 06 06, 17:20)
Rinkciausi geltona arba zalia, kad butu artimesne sukneleje esancioms detalems. O isvis idealiu atveju imciau spalvota, kurioje atsikartoja biski panasus spalvu motyvai (ar rastai) kaip ir sukneleje smile.gif
Visiskai juoda rankine vasarai netinka, mano nuomone. Nebent vakarineje aprangoje.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Rb...toks rūbas,amžinas,tai džinsas...
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 06, 13:21)
la Tulipe, aš tokias basutes įsivaizduoju tik prie suknelių/sijonų  g.gif Na, gal dar prie kokių klasikinių tiesių kelnių, bet ne prie džinsų  ax.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 06, 13:21)
la Tulipe, aš tokias basutes įsivaizduoju tik prie suknelių/sijonų  g.gif Na, gal dar prie kokių klasikinių tiesių kelnių, bet ne prie džinsų  ax.gif

Žmonės, pasakykit tiesą ar nešiotina tokia džinsinė suknelė (apačia tiesi) ar tik namie, kad niekas nematytų biggrin.gif

user posted image

Nesiočiau. Pas mane dabar džinsų momentas. Įsigijau džinsinę liemenę ir pieštukinį sijoną. Gaila, kad progų jais apsirengti mažai.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 06 06, 23:18)
Rb...toks rūbas,amžinas,tai džinsas...

Patranka, ačiū 4u.gif

QUOTE(niedulis @ 2014 06 08, 21:02)
Nesiočiau. Pas mane dabar džinsų momentas. Įsigijau džinsinę liemenę ir pieštukinį sijoną. Gaila, kad progų jais apsirengti mažai.

Dėkui, tiesiog pamačiau Humanoj už 3 Lt, pasimatavus tiko idealiai, tai suveikė "kaip čia už tokią kainą nepirkt" biggrin.gif o po to susimąsčiau ar nebus kokia atgyvena g.gif Viena ausim girdėjau, kad šią vasarą džinsinės suknutės madoje, vat tik dėl modelio suabejojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 08, 22:02)
Patranka, ačiū  4u.gif
Dėkui, tiesiog pamačiau Humanoj už 3 Lt, pasimatavus tiko idealiai, tai suveikė "kaip čia už tokią kainą nepirkt"  biggrin.gif o po to susimąsčiau ar nebus kokia atgyvena  g.gif Viena ausim girdėjau, kad šią vasarą džinsinės suknutės madoje, vat tik dėl modelio suabejojau  blush2.gif

Ant jūsų bele kas gerai atrodys. Pabandykit sportbatukus apsiauti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 06 08, 22:06)
Ant jūsų bele kas gerai atrodys. Pabandykit sportbatukus apsiauti. 4u.gif

drinks_cheers.gif

Raudoni bateliai>>> esat labai daili moteris wub.gif Jums, kaip sakoma, ir maišas ant galvos tiktų bigsmile.gif Jūsų visi derinukai labai žavūs wub.gif
Atsakyti
Turiu labai kokybiskus ir beveik naujus baltus boot cut dzinsus, bet tas modelis man atrodo toks atgyvenes g.gif Ka daryti? Bandyti persiuti i kitoki modeli? Nesioti? O gal imanoma juos kaip nors suderinti, kad neatrodytu kaip is praeities? smile.gif
Atsakyti
Aš atgyvenusių stengiuos nebenešioti, bet jei jums labai brangūs tie džinsai, galit bandyti priderinti, kad atrodytų šiuolaikiškai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai norėčiau išgirsti Jūsų nuomones smile.gif

Ką manote apie sidabrinius kaklo papuošalus, kuriuose yra gintaro?
Tikrai neturiu omenyje karolių ar pan.
Ar jie tinka jaunoms? Nes kažkaip yra toks stereotipas, kad gintaras - tai tik močiučių papuošalas ax.gif

Turiu keletą tokių kaklo papuošalų ir man jie labai patinka, norėčiau jais pasipuošti.
Gal turite kokių derinimo idėjų, kad atrodytų jaunatviškai? Ar vis dėlto geriau net nebandyti?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti