Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

Prie ko cia amzius lotuliukas.gif
Man tai nelabai tas piesinys ax.gif
Atsakyti
Nu amzius pri tom, kad jau ne 18 biggrin.gif , ir su kai kuriais rubais jau galima atrodyti juokingai, kaip niekad neislipant is paauglystes biggrin.gif
Atsakyti
iš paauglystes- taip, bet is jaunystes- kodel gi ne? rolleyes.gif
Atsakyti
Vaškuotus džinsus dar galima pirkti ar jau nelabai? Jei ne, kokius džinsus pirkt rudeniui/žiemai? 4u.gif
Atsakyti
Man tai tie vaskuoti apskritai nelabai patinka.
Atsakyti
Leticija manau tokia bliuska galima ivairaus amziaus merginoms-moterims nesioti. Nors pati bliuska man nelabai smile.gif
Atsakyti
Ka jus manote apie Birkenstock'sus? Man paciai jie buvo crocksu, uggsu ir espadriliu lygio. Bet aplinkybes vercia ieskoti labai patogiu basuciu. Pradejau ziurineti street style ir lyg susvelnejo mano nuomone. Ka jus manote apie tokias basutes ilgiems vaiksciojimams mieste?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 05 rugpjūčio 2013 - 12:18
Laikausi jūsų nuomonės apie kroksus ir ugsus smile.gif O panašias basutes kaip 3 foto esu avėjusi, grožio jose nedaug, bet kai darbe ištisai ant kojų, tai buvau jomis patenkinta - tikrai patogios.
Atsakyti
Steisi,juk tai patogiausias vasaros apavas! As uz 4u.gif
Atsakyti
Atostogaujant, kur uzmiestyje, pajuryje taip taip, patogu tikrai turetu buti, bet I miesta pasivaikscioti, su draugem ar vyru I koki bariuka, tai as neiciau su tokiu apavu. ax.gif
Atsakyti
Aš supratau, kad Steisi ne apie nuėjimą į bariuką, o apie ilgus vaikščiojimus kalba.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 08 03, 13:29)
Vaškuotus džinsus dar galima pirkti ar jau nelabai? Jei ne, kokius džinsus pirkt rudeniui/žiemai? 4u.gif

Norėčiau daugiau nuomonių 4u.gif 4u.gif
Atsakyti