Prie ko cia amzius
Man tai nelabai tas piesinys
Nu amzius pri tom, kad jau ne 18 , ir su kai kuriais rubais jau galima atrodyti juokingai, kaip niekad neislipant is paauglystes
Man tai tie vaskuoti apskritai nelabai patinka.
Leticija manau tokia bliuska galima ivairaus amziaus merginoms-moterims nesioti. Nors pati bliuska man nelabai
Ka jus manote apie Birkenstock'sus? Man paciai jie buvo crocksu, uggsu ir espadriliu lygio. Bet aplinkybes vercia ieskoti labai patogiu basuciu. Pradejau ziurineti street style ir lyg susvelnejo mano nuomone. Ka jus manote apie tokias basutes ilgiems vaiksciojimams mieste?
Laikausi jūsų nuomonės apie kroksus ir ugsus O panašias basutes kaip 3 foto esu avėjusi, grožio jose nedaug, bet kai darbe ištisai ant kojų, tai buvau jomis patenkinta - tikrai patogios.
Steisi,juk tai patogiausias vasaros apavas! As uz
Atostogaujant, kur uzmiestyje, pajuryje taip taip, patogu tikrai turetu buti, bet I miesta pasivaikscioti, su draugem ar vyru I koki bariuka, tai as neiciau su tokiu apavu.
Aš supratau, kad Steisi ne apie nuėjimą į bariuką, o apie ilgus vaikščiojimus kalba.
QUOTE(Malena @ 2013 08 03, 13:29)
Vaškuotus džinsus dar galima pirkti ar jau nelabai? Jei ne, kokius džinsus pirkt rudeniui/žiemai?
Norėčiau daugiau nuomonių