Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(DeLarge @ 2014 05 16, 09:27)
Ar nešiotina tokia rankinė? Žiūriu į ją antrą dieną ir neapsisprendžiu ar ji man patinka ar ne smile.gif rankinė

Aišku kad taip 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nežinau ar čia klausiu, bet gal kuri patartų, kokio liemenuko reiktų po suknele gilia iškirpte, kur tokio ieškoti, na panašiai kaip čia, tik pas mane ne tokia atvira, bet esmė panaši biggrin.gif o gal kitos nieko nesideda po tokiom suknelėm g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 05 16, 20:45)
sveikos  4u.gif  nežinau ar čia klausiu, bet gal kuri patartų, kokio liemenuko reiktų po suknele gilia iškirpte, kur tokio ieškoti, na panašiai kaip čia, tik pas mane ne tokia atvira, bet esmė panaši biggrin.gif o gal kitos nieko nesideda po tokiom suknelėm  g.gif biggrin.gif

buna specialus lipukai ant speneliu, kad nesisviestu, bet tokia suknia dar labai gerai su dvipuse lipnia juosta prisiklijuoti prie kuno, nes labai negrazu kai atstoja ir viskas pasimato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 05 02, 13:47)
o gal geriau tokią suknelę rinktis, su tuo pačiu megztuku ir aukščiau rodytais dirželiais?
user posted image

oi, ne, pirmoji buvo subtilesne.
O baimintis del bateliu blizgumo, manau, nera ko, nes pati suknele kukli, todel puosnesnis akcentas turetu ziuretis gerai.
Atsakyti
Ar nesiotini tokie bateliai ?

Bateliai
Atsakyti
QUOTE(Fjäril @ 2014 05 17, 17:26)
Ar nesiotini tokie bateliai ?

Bateliai

Drąsiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 17, 14:21)
buna specialus lipukai ant speneliu, kad nesisviestu, bet tokia suknia dar labai gerai su dvipuse lipnia juosta prisiklijuoti prie kuno, nes labai negrazu kai atstoja ir viskas pasimato  4u.gif

ačiū už atsakymą, reiks pasižiūrėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 17, 21:36)

Tada neprasoviau wub.gif O gal kokiu derinuku galit imest , kokios kelnes tiktu?
Atsakyti
Sveikos.

Turiu štai tokias basutes, buvau užsidėjusi vos porąsyk, kai reikėjo pasipuošti, tačiau gaila, kad jos stovi nedėvimos. Juolab, kad man jos labai patinka ir yra itin patogios.

Sakykit, kaip atrodytų, jei jas nešiočiau kasdien prie džinsų/kelnių ar pan? g.gif

user posted image
Atsakyti
la Tulipe, aš tokias basutes įsivaizduoju tik prie suknelių/sijonų g.gif Na, gal dar prie kokių klasikinių tiesių kelnių, bet ne prie džinsų ax.gif

Žmonės, pasakykit tiesą ar nešiotina tokia džinsinė suknelė (apačia tiesi) ar tik namie, kad niekas nematytų biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šiandien pusę dienos bandžiau įkelt nuotrauką čia ir nieko nesigavo:( gal paaiškinsit blondinei ką reikia įkopijuot ir kur kad įsikeltų nuotrauka..nu gluša,jopšikmat aš doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 06, 15:12)
Šiandien pusę dienos bandžiau įkelt nuotrauką čia ir nieko nesigavo:( gal paaiškinsit blondinei ką reikia įkopijuot ir kur kad įsikeltų nuotrauka..nu gluša,jopšikmat aš doh.gif

Nuotrauka Tavo albumo ar interneto?
Jei interneto, ant pasirinktos nuotraukos spaudi dešinį pelės mygtuką ir atsidariusiame lange spaudi kairiu pelės klavišu ant "rodyti paveikslo savybes" (image properties), tada atsidariusiame langelyje pasirenki "vieta" ir nukopijuoji visą nuorodą (nuorodos pabaiga turėtų baigtis jpg arba jpeg arba gif)
Tada SM rašomos žinutės viršuje pasirenki "IMG" ir į tą laukelį įkeli nukopijuotą nuorodą. Viskas. Gali pasitikrinti žinutės peržiūroje ar matosi foto smile.gif
Jei foto labai didelė ir nori nukopijuoti tik jos nuorodą, tada vietoj "IMG" pasirenki "http://" 4u.gif

Jei foto iš Tavo kompo, tai pirmiausia reikėtų susikurti albumą internete ir iš ten sukelti foto. Albumai gali būti visokie, pvz., imageschack.com, part.lt ir t.t.
Atsakyti