Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 04 12, 22:39)
Pats sijonas tai nuostabus smile.gif turėtų būt geras rezultatas  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif man ir labai patiko, todel ir pirkau, nors jau iskart zinojau kad bus per trumpas blush2.gif jeigu eksperimentas pasiseks - parodysiu rezultata biggrin.gif 4u.gif

ir dar karta aciu visoms pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, reikia skubios pagalbos - patarimo:)

dalyvausiu draugės vestuvėse, jos noras buvo, kad pamergės būtų su suknelėmis iš šios spalvų paletės
user posted image

pačios suknelės turėtų būti trumpos, lengvos ir kartu, kad būtų pilki megztukai
turiu suknutę (blush spalvos), tačiau nesiširenku su kokia kita spalva ją derinti (aksesuarus, delninukę, batelius)

suknutė be megztuko:
user posted image

1. su baltu dirželiu
user posted image

2. su sidabriniu dirželiu
user posted image

3. su juodu dirželiu
user posted image

kuris variantas (1,2,3) būtų geriausias?
tuomet kokio stiliaus ir spalvos derinti batelius, aksesuarus (galvočiau apie auskarus ir gal kokį vėrinuką) ir delninukę?

nenorėčiau derinio su auksu, taip pat nesu labai didelė gerbėja aukštakulnių (aišku, jeigu reiktų, įsigyčiau ir užsidėčiau:)). būsiu garbanotais plaukais, šiek tiek virš pečiųsmile.gif

nesakau, kad tai geriausias variantas, tačiau esu užmačiusi tokius batelius (ar nors viena versija būtų tinkama?) žiūrinėjausi, kad nude spalva turėtų tikti, bet labia sunku rasti tinkamą atspalvį, tad galvoju gal sidabrinė ar pilka būtų pora blush spalvai?

a) user posted image
b ) user posted image - šie labai blizgūs
c) user posted image
d) user posted image

ačiū labai už patarimus:) per šį savaitgalį būtinai turiu viską susipirkti:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiktoo: 01 gegužės 2014 - 16:59
Noriu ir aš patarimų... Turiu tokią suknelę...jinai pritaikyta nėštukei. Šiuo metu nestuke.gif 6 mėnesiukai.

user posted image

Draugų vestuvės gegužės vidury, būsim tik svečiai. Kaip jums atrodo, tinkama? g.gif Gula įdealiai, neišryškina ko nereikia. Kokios spalvos ir stiliaus batelius derinti, kad neatrodyti bobiškai? Aksesuarus? g.gif
Esu tamsiaplaukė, 30-ies.

Nėra pati stilingiausia, nes suknelių pasirinkimas nėštukėms žiaurus... doh.gif

Ačiū už patarimus... 4u.gif
Atsakyti
Wiktoo, man 2 ir 3, 3 puosnesnis. Is duotuju bateliu, tai b (ziurint koks tas blizgumas)/ Papuosalus gal perlus rinkites?

Daubarė, ziurint kokia vestuviu svente, jei kuklios, tai galima apsieiti ir sia suknele ir ja pagyvinti/papuosti aksesuarais.
Atsakyti
Daubare, manau, kad suknelė tinkama vestuvėms.
Wiktoo, keista rengtis megztuką per vestuves. Nešventiška. Dėl dirželių - tik ne juodas.
Papildyta:
Wiktoo, batai tik ne c.
Atsakyti
QUOTE(Alaia @ 2014 05 01, 22:55)
Daubarė, ziurint kokia vestuviu svente, jei kuklios, tai galima apsieiti ir sia suknele ir ja pagyvinti/papuosti aksesuarais.

Vestuvės paprastos, švesim kavinukėje, ne dvare kokiam. Aš ją ir siekiu pagyvinti, tik galvoju kaip.

Atsakyti
Suknelė graži ir tinkama....elegantiškas kuodaelis ant šono,ryškiasnis makiažas,manikiūras ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Wiktoo, norejau rasyt, kad megztuko reiktu ne pilko lotuliukas.gif Na, bet jei toks noras, tebunie... Graziausiai man su baltu dirzeliu. Batukus rinkciausi sukneles spalvos.

Daubarė, pritariu merginom, jog suknele tinkama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaia @ 2014 05 01, 21:55)
Wiktoo, man 2 ir 3, 3 puosnesnis. Is duotuju bateliu, tai b (ziurint koks tas blizgumas)/ Papuosalus gal perlus rinkites?

b batelių blizgumas tikrai intensyvus, net kiek prisibijočiau, kad jie sulauktų daugiausia dėmesio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(niedulis @ 2014 05 01, 22:16)
Wiktoo, keista rengtis megztuką per vestuves. Nešventiška. Dėl dirželių - tik ne juodas.
Papildyta:
Wiktoo, batai tik ne c.

megztukas - jaunosios noras, ji nenorėjo, kad būtų švarkeliai:)

tai jeigu rinksiuos pilką diržiuką, tuomet bateliai irgi turėtų būti pilki,o delnnukė blush spalvos arba nude?
o kaip tuomet su papuošalais? kokios spalvos ir kokio stiliaus rinktis? ar tikrai reikia kokio pakabučio?

Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2014 05 02, 11:01)
Wiktoo, norejau rasyt, kad megztuko reiktu ne pilko lotuliukas.gif Na, bet jei toks noras, tebunie... Graziausiai man su baltu dirzeliu. Batukus rinkciausi sukneles spalvos.

o tuomet kokią siūlytumėte delninukės spalvą, papuošalų?
Atsakyti
o gal geriau tokią suknelę rinktis, su tuo pačiu megztuku ir aukščiau rodytais dirželiais?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiktoo: 02 gegužės 2014 - 11:53
Oi ,oi....aš mesčiau lauk šitą juodą dirželį...
Atsakyti
Ar nešiotina tokia rankinė? Žiūriu į ją antrą dieną ir neapsisprendžiu ar ji man patinka ar ne smile.gif rankinė
Atsakyti