Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(enura @ 2014 04 08, 19:12)
aciu  4u.gif gal dar kas nors pasisakytu  ax.gif

gal geriau ne juoda juosta, bet pritaikyti viena is sijone esanciu spalvu? zalsva, melsva? ir prisiuti, kaip Amabel siule, kaip pasijoni?
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2014 04 08, 19:31)
Mano manymu tikrai tiktu tam sijonukui juoda juosta prailginimui  smile.gif

aciu uz nuomone 4u.gif

QUOTE(Amabel @ 2014 04 08, 19:34)
Aš jei siūčiau juostą, tai gal ne tiesiogiai prie sijono apačios, o taip jog atrodytų kad pasijonio apačia išlindusi iš po sijono (nemoku suprantamai paaiškinti biggrin.gif)

minti supratau mirksiukas.gif aciu 4u.gif

QUOTE(besteller @ 2014 04 08, 19:52)
gal geriau ne juoda juosta, bet pritaikyti viena is sijone esanciu spalvu? zalsva, melsva? ir prisiuti, kaip Amabel siule, kaip pasijoni?

irgi variantas drinks_cheers.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2014 04 08, 19:34)
Aš jei siūčiau juostą, tai gal ne tiesiogiai prie sijono apačios, o taip jog atrodytų kad pasijonio apačia išlindusi iš po sijono (nemoku suprantamai paaiškinti biggrin.gif)

o man tas išlindęs ale pasijonis-tai tokia seniena dvelkia blush2.gif geriau jau prisiųta juosta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 04 11, 09:53)
o man tas išlindęs ale pasijonis-tai tokia seniena dvelkia blush2.gif  geriau jau prisiųta juosta ax.gif

drinks_cheers.gif aš irgi tik už juostą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 11 balandžio 2014 - 18:08
Jei juosta tik juoda,tvirtos medžiagos...
Atsakyti
galima sijona juk kirpti ir durti juosta kad ir 5cm nuo apacios...
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 04 11, 20:22)

mano mintį parašėt drinks_cheers.gif tada sijonas ne toks sunkus atrodys. Ir vientisesnis bus. Gal net ne vienoje vietoje durti, priklauso nuo to, kiek ilgio trūksta.
Atsakyti
Tylene, raudoni bateliai, Mrs. Patranka, Mosso - oi kaip aciu uz pasisakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(sygyta @ 2014 04 11, 19:22)

Aciu uz minti, Jusu patarimus ypatingai vertinu 4u.gif O dar tada pasiklausiu - jeigu rinktis si varianta, kokio plocio ta juosta tada reiktu daryti, kad islaikyti proporcijas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 11, 22:43)
O dar tada pasiklausiu - jeigu rinktis si varianta, kokio plocio ta juosta tada reiktu daryti, kad islaikyti proporcijas?  ax.gif

Žiūrint, kiek ilgio trūksta. Tiek ir reikia įdurti, ar per vieną kartą, ar per porą.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 11, 22:43)
Tylene, raudoni bateliai, Mrs. Patranka, Mosso - oi kaip aciu uz pasisakymus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aciu uz minti, Jusu patarimus ypatingai vertinu  4u.gif O dar tada pasiklausiu - jeigu rinktis si varianta, kokio plocio ta juosta tada reiktu daryti, kad islaikyti proporcijas?  ax.gif

lengviau zinoma patarti matant realu varianta..
siaip kirpciau 5 nuo apacios, 1 cm siulei, 4 liktu borteliui. deciau juosta 8 cm kad butu prisiuvus.. realiai 8 pridejus , sijonas pailgetu 6 cm.. nes 2 cm isnaudotumet sijono juostos prisiuvimui..

Papildyta:
QUOTE(Mosso @ 2014 04 12, 14:44)
Žiūrint, kiek ilgio trūksta. Tiek ir reikia įdurti, ar per vieną kartą, ar per porą.

taip pat variantas drinks_cheers.gif
bet kazkaip itariu labai daug netruksta... nebent is trumpo norima padaryti sulyg keliais
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 04 12, 15:01)
lengviau zinoma patarti matant realu varianta..
siaip kirpciau 5 nuo apacios, 1 cm siulei, 4 liktu borteliui. deciau juosta 8 cm kad butu prisiuvus.. realiai 8 pridejus , sijonas pailgetu 6 cm.. nes 2 cm isnaudotumet sijono juostos prisiuvimui..

Papildyta:

taip pat variantas drinks_cheers.gif
bet kazkaip itariu labai daug netruksta... nebent is trumpo norima padaryti sulyg keliais

vat butent iki pilnos laimes truksta kokio sprindzio blush2.gif

isbandziau siandien visokius variantus uzdedama juoda kaspina ant sijono, tai vis tik kelios siauresnes juostos man nesiziuretu, per marga kazkaip gautusi rolleyes.gif
desiu viena placia, bet pasinaudosiu Jusu patarimu deti ne apacioj, bet paliekant ~ 5cm nuo apacios 4u.gif ACIU labai uz minti 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai zyyymiai geriau ziurisi kai juosta iterpta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pats sijonas tai nuostabus smile.gif turėtų būt geras rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti