Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

[quote=Dideja,2014 04 02, 07:00]
Turiu tokia RL suknyte. Kaip manote, ar ji butu tinkama pasipuosti vaiko Krikstynoms, ar visgi dairytis kokios sviesios g.gif

Labai labai graži suknytė smile.gif Aš savo vaikiuką krikštinau irgi su bordo spalvos suknele, iki keliu, tik iškirptė V formos buvo ir rankovytės trumpos, aksesuarų nebepamenu blush2.gif , mes krikštinom rugpjūtį, buvo labai šilta, bet mažoj mažoj šventykloj, tai ir ten buvo ne per vėsu smile.gif
Atsakyti
Mergaites, koki odini sijonuka rinktis tiesu ax.gif
user posted image
Ar toki smile.gif
user posted image
Koks madingesnis g.gif nors man jau ne iolika rolleyes.gif gal tas pustas nelabai, net nezinau rolleyes.gif
Patarkite mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2014 04 02, 15:22)
Labai labai graži suknytė smile.gif Aš savo vaikiuką krikštinau irgi su bordo spalvos suknele, iki keliu, tik iškirptė V formos buvo ir rankovytės trumpos, aksesuarų nebepamenu  blush2.gif , mes krikštinom rugpjūtį, buvo labai šilta, bet mažoj mažoj šventykloj, tai ir ten buvo ne per vėsu smile.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif
Tikriausiai nebesuksiu galvos ir neieskosiu kitos. Rengsiuosi sia RL, bus proga apsivilkti, o tai dar su etikete kabo smile.gif

QUOTE(Irmama @ 2014 04 02, 15:40)
Mergaites, koki odini sijonuka rinktis tiesu ax.gif

Ar toki smile.gif

Koks madingesnis g.gif nors man jau ne iolika rolleyes.gif gal tas pustas nelabai, net nezinau rolleyes.gif
Patarkite mirksiukas.gif  4u.gif

As sau imciau tiesu mirksiukas.gif
O tas pustas dar ne visoms figuroms ir tinkamas ax.gif
Zodziu as - uz tiesu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 03 balandžio 2014 - 06:15
Gražūs yra tiek tiesūs, tiek platėjantys odiniai sijonai. Tik šioje foto pūstas sijonas yra pernelyg išpūstas viršuje, kažkoks balioninis lėliškas padarytas. Tokio tikrai nesirinkčiau.
Jei tinka pagal figūrą, siūlyčiau A formos platėjantį smile.gif
Atsakyti
Sijonai abu geri,ir gražūs,tik svarbiausiai priderinti figūrai...
Atsakyti
Reikia patarimo ax.gif
Kaip atrodys jeigu prie tokio tipo sijono apacioje, kad prailginti sijona prisiuti juodos medziagos juosta? Ir nesiot su juodu virsum. Ka manot? g.gif

user posted image

va tokio konkreciai

user posted image
user posted image

Atsakyti
Manau, kad visai gerai atrodys, jei prailginsit prisiūdama medžiagos juostą. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia pagalbos, ka rengtis graduation/baigimo ceremonijai universitete (Anglijoje, nezinau ar turi reiksmes) biggrin.gif Mano tas stilius, toks laisvas, conversai, new balance, oversizes paltas ir man gerai biggrin.gif Zinau, kad nenoriu vilketo formalios sukneles, bet bijau, kad paskui atrodysiu per prastai g.gif Galvoju gal toki pencil sijonuka ir kokia bliuskute is Zara g.gif batai loafers arba Topshop katz g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 03 31, 01:44)
Juokiates? As ne. Man tikrai Idomu!

Nuoširdžiai, labai juokinga biggrin.gif
Bet savaime suprantama, kad tamsūs audiniai praktiškiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2014 04 04, 18:53)
Manau, kad visai gerai atrodys, jei prailginsit prisiūdama medžiagos juostą. smile.gif

aciu 4u.gif gal dar kas nors pasisakytu ax.gif
Atsakyti
Mano manymu tikrai tiktu tam sijonukui juoda juosta prailginimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 08, 20:12)
aciu  4u.gif gal dar kas nors pasisakytu  ax.gif

Aš jei siūčiau juostą, tai gal ne tiesiogiai prie sijono apačios, o taip jog atrodytų kad pasijonio apačia išlindusi iš po sijono (nemoku suprantamai paaiškinti biggrin.gif)
Atsakyti