[quote=Dideja,2014 04 02, 07:00]
Turiu tokia RL suknyte. Kaip manote, ar ji butu tinkama pasipuosti vaiko Krikstynoms, ar visgi dairytis kokios sviesios
Labai labai graži suknytė Aš savo vaikiuką krikštinau irgi su bordo spalvos suknele, iki keliu, tik iškirptė V formos buvo ir rankovytės trumpos, aksesuarų nebepamenu , mes krikštinom rugpjūtį, buvo labai šilta, bet mažoj mažoj šventykloj, tai ir ten buvo ne per vėsu
Mergaites, koki odini sijonuka rinktis tiesu
Ar toki
Koks madingesnis nors man jau ne iolika gal tas pustas nelabai, net nezinau
Patarkite
Ar toki
Patarkite
QUOTE(akoya_lt @ 2014 04 02, 15:22)
Labai labai graži suknytė Aš savo vaikiuką krikštinau irgi su bordo spalvos suknele, iki keliu, tik iškirptė V formos buvo ir rankovytės trumpos, aksesuarų nebepamenu , mes krikštinom rugpjūtį, buvo labai šilta, bet mažoj mažoj šventykloj, tai ir ten buvo ne per vėsu
Aciu uz nuomone
Tikriausiai nebesuksiu galvos ir neieskosiu kitos. Rengsiuosi sia RL, bus proga apsivilkti, o tai dar su etikete kabo
QUOTE(Irmama @ 2014 04 02, 15:40)
Mergaites, koki odini sijonuka rinktis tiesu
Ar toki
Patarkite
Ar toki
Patarkite
As sau imciau tiesu
O tas pustas dar ne visoms figuroms ir tinkamas
Zodziu as - uz tiesu
Gražūs yra tiek tiesūs, tiek platėjantys odiniai sijonai. Tik šioje foto pūstas sijonas yra pernelyg išpūstas viršuje, kažkoks balioninis lėliškas padarytas. Tokio tikrai nesirinkčiau.
Jei tinka pagal figūrą, siūlyčiau A formos platėjantį
Jei tinka pagal figūrą, siūlyčiau A formos platėjantį
Sijonai abu geri,ir gražūs,tik svarbiausiai priderinti figūrai...
Reikia patarimo
Kaip atrodys jeigu prie tokio tipo sijono apacioje, kad prailginti sijona prisiuti juodos medziagos juosta? Ir nesiot su juodu virsum. Ka manot?
va tokio konkreciai
Kaip atrodys jeigu prie tokio tipo sijono apacioje, kad prailginti sijona prisiuti juodos medziagos juosta? Ir nesiot su juodu virsum. Ka manot?
va tokio konkreciai
Manau, kad visai gerai atrodys, jei prailginsit prisiūdama medžiagos juostą.
Sveikos, reikia pagalbos, ka rengtis graduation/baigimo ceremonijai universitete (Anglijoje, nezinau ar turi reiksmes) Mano tas stilius, toks laisvas, conversai, new balance, oversizes paltas ir man gerai Zinau, kad nenoriu vilketo formalios sukneles, bet bijau, kad paskui atrodysiu per prastai Galvoju gal toki pencil sijonuka ir kokia bliuskute is Zara batai loafers arba Topshop katz
QUOTE(Prietarai @ 2014 03 31, 01:44)
Juokiates? As ne. Man tikrai Idomu!
Nuoširdžiai, labai juokinga
Bet savaime suprantama, kad tamsūs audiniai praktiškiau
QUOTE(brita33 @ 2014 04 04, 18:53)
Manau, kad visai gerai atrodys, jei prailginsit prisiūdama medžiagos juostą.
aciu gal dar kas nors pasisakytu
Mano manymu tikrai tiktu tam sijonukui juoda juosta prailginimui
QUOTE(enura @ 2014 04 08, 20:12)
aciu gal dar kas nors pasisakytu
Aš jei siūčiau juostą, tai gal ne tiesiogiai prie sijono apačios, o taip jog atrodytų kad pasijonio apačia išlindusi iš po sijono (nemoku suprantamai paaiškinti )