labai priklauso nuo vestuvių pobūdžio, vietos ir kitų reikalų. man rodos skyrelyje vestuvės yra tema apie tai. aš savo sesers vestuvėms išsirinkusi buvau trumpą, ilga suknelė ne taip patogu. be to gal nuotaka dėvės trumpą, o jūs ilgą
Sigyta, aciu. Gaila tiek pinigeliu basutems, bet ieskosiu kazko
As koju rodyti pliku nemegstu tai rinkausi ilga
Aciu uz patarimus
Aciu uz patarimus
QUOTE(BlueMoggy @ 2014 03 31, 17:09)
Sigyta, aciu. Gaila tiek pinigeliu basutems, bet ieskosiu kazko
Aciu uz patarimus
Aciu uz patarimus
manau galima rasti kazka panasaus ir high streete
Turiu tokia RL suknyte. Kaip manote, ar ji butu tinkama pasipuosti vaiko Krikstynoms, ar visgi dairytis kokios sviesios
Dideja, mano nuomone, labai tinka. Elegantiska, neissaukianti, padoraus ilgio ir be dideles iskirptes - kaip tik baznyciai Kam tos sviesios suknios - gi ne vestuves.
QUOTE(besteller @ 2014 04 02, 08:41)
Dideja, mano nuomone, labai tinka. Elegantiska, neissaukianti, padoraus ilgio ir be dideles iskirptes - kaip tik baznyciai Kam tos sviesios suknios - gi ne vestuves.
Aciu uz nuomone
As kaip ir noreciau ja vilktis, bet gi kazkaip priimta per Krikstynas kazka sviesaus vilketi Uztai ir paklausiau, ka mano kitos
QUOTE(Dideja @ 2014 04 02, 08:50)
Aciu uz nuomone
As kaip ir noreciau ja vilktis, bet gi kazkaip priimta per Krikstynas kazka sviesaus vilketi Uztai ir paklausiau, ka mano kitos
Galite aksesuarais "pasviesinti", pvz. skrybelaite, salis , rankinukas, apyrake ir t.t. Baznycioje nesilta dabar , gal koks apsiaustas elegantiskas tiks.....
QUOTE(darvina @ 2014 04 02, 09:24)
Galite aksesuarais "pasviesinti", pvz. skrybelaite, salis , rankinukas, apyrake ir t.t. Baznycioje nesilta dabar , gal koks apsiaustas elegantiskas tiks.....
Na, irgi variantas...su saliu, tarkim. Nes skrybelaite, tai nea, ne mano stilius
Siaip tai Krikstynos planuojamas birzelio vidury, bet tas tiesa, Baznycioje, vistiek vesu buna
Sveikos
Maciau apie conversus kalbejote
Kokie graziau butu balti, ar juodi
Aciu
Maciau apie conversus kalbejote
Kokie graziau butu balti, ar juodi
Aciu
QUOTE(Irmama @ 2014 04 02, 12:36)
man asmeniskai - balti
bet juodi praktiskesni
Aciu
O kaip atrodys, jei uzsidesiu Adidas treninga ir avesiu conversus
As cia nesigaudau tarkim, kaip aplamai sportiskai gerai atrodyti? viskas turi buti tos pacios firmos, ar nebutinai
As cia nesigaudau tarkim, kaip aplamai sportiskai gerai atrodyti? viskas turi buti tos pacios firmos, ar nebutinai
QUOTE(Irmama @ 2014 04 02, 13:17)
Aciu
Na, kiekvienas turi savo nuomone, kaip jam atrodyti
Jei " spalviskai nesipjautu" as drasiai deciausi conversus prie Adidas