Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

labai priklauso nuo vestuvių pobūdžio, vietos ir kitų reikalų. man rodos skyrelyje vestuvės yra tema apie tai. aš savo sesers vestuvėms išsirinkusi buvau trumpą, ilga suknelė ne taip patogu. be to gal nuotaka dėvės trumpą, o jūs ilgą biggrin.gif
Atsakyti
Sigyta, aciu. Gaila tiek pinigeliu basutems, bet ieskosiu kazko 4u.gif

As koju rodyti pliku nemegstu tai rinkausi ilga smile.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueMoggy @ 2014 03 31, 17:09)
Sigyta, aciu. Gaila tiek pinigeliu basutems, bet ieskosiu kazko  4u.gif

As koju rodyti pliku nemegstu tai rinkausi ilga  smile.gif 

Aciu uz patarimus  4u.gif

manau galima rasti kazka panasaus ir high streete
Atsakyti
Turiu tokia RL suknyte. Kaip manote, ar ji butu tinkama pasipuosti vaiko Krikstynoms, ar visgi dairytis kokios sviesios g.gif

user posted image
Atsakyti
Dideja, mano nuomone, labai tinka. Elegantiska, neissaukianti, padoraus ilgio ir be dideles iskirptes - kaip tik baznyciai smile.gif Kam tos sviesios suknios - gi ne vestuves.
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 04 02, 08:41)
Dideja, mano nuomone, labai tinka. Elegantiska, neissaukianti, padoraus ilgio ir be dideles iskirptes - kaip tik baznyciai  smile.gif Kam tos sviesios suknios - gi ne vestuves.

Aciu uz nuomone 4u.gif
As kaip ir noreciau ja vilktis, bet gi kazkaip priimta per Krikstynas kazka sviesaus vilketi ax.gif smile.gif Uztai ir paklausiau, ka mano kitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 02, 08:50)
Aciu uz nuomone 4u.gif
As kaip ir noreciau ja vilktis, bet gi kazkaip priimta per Krikstynas kazka sviesaus vilketi ax.gif  smile.gif  Uztai ir paklausiau, ka mano kitos smile.gif

Galite aksesuarais "pasviesinti", pvz. skrybelaite, salis , rankinukas, apyrake ir t.t. Baznycioje nesilta dabar , gal koks apsiaustas elegantiskas tiks.....
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2014 04 02, 09:24)
Galite  aksesuarais "pasviesinti", pvz. skrybelaite, salis , rankinukas, apyrake ir t.t. Baznycioje nesilta dabar , gal koks apsiaustas elegantiskas tiks.....

4u.gif
Na, irgi variantas...su saliu, tarkim. Nes skrybelaite, tai nea, ne mano stilius ax.gif smile.gif
Siaip tai Krikstynos planuojamas birzelio vidury, bet tas tiesa, Baznycioje, vistiek vesu buna smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Maciau apie conversus kalbejote ax.gif
Kokie graziau butu balti, ar juodi g.gif
Aciu mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2014 04 02, 12:36)
Sveikos 4u.gif
Maciau apie conversus kalbejote ax.gif
Kokie graziau butu balti, ar juodi g.gif
Aciu mirksiukas.gif  smile.gif

man asmeniskai - balti smile.gif
bet juodi praktiskesni ax.gif smile.gif
Atsakyti
Aciu mirksiukas.gif
O kaip atrodys, jei uzsidesiu Adidas treninga ir avesiu conversus g.gif
As cia nesigaudau blush2.gif tarkim, kaip aplamai sportiskai gerai atrodyti? viskas turi buti tos pacios firmos, ar nebutinai rolleyes.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2014 04 02, 13:17)
Aciu mirksiukas.gif
O kaip atrodys, jei uzsidesiu Adidas treninga ir avesiu conversus g.gif
As cia nesigaudau blush2.gif tarkim, kaip aplamai sportiskai gerai atrodyti? viskas turi buti tos pacios firmos, ar nebutinai rolleyes.gif
4u.gif

Na, kiekvienas turi savo nuomone, kaip jam atrodyti biggrin.gif
Jei " spalviskai nesipjautu" as drasiai deciausi conversus prie Adidas smile.gif
Atsakyti