QUOTE(lego76 @ 2014 03 14, 09:07)
Sveikos stilistes,
prasau patarimo kaip nesioti tokio tipo lietpalti ? Manau prie sukneliu, aukstakulniu, balerinku grazu.. Bet, gal kas originaliau patars.. Pati nebesumastau
Dar prasau patarimo, Kokia apranga tiktu sunaus 12 klases isleistuvems ? Turbut suknele iki keliu.. ? gal foto kas uzmatys tinkancia
(esu jauna 40-mete
)
Aciu
Labai sunku duoti patarima, sunku kita zmogu aprengti, bet, paklausus isleistuvems, nesusilaikiau. Jus fantastiska .
Ai, del lietpalcio - prie dzinsu, kelniu, ilgaauliu, oxford tipo batu, guminiu, new balance'u. Tiesa pasakius, nezinau, prie ko netiktu. Na, gal, dienos metu - prie bikinio, bet ir tai -
Suknele rinkites, butinai, su rankovemis, nesvarbu ilgomis ar trumpomis. Yra vietos, siuo atveju - viena pirmuju, rimtu, vaiko reprezentaciju, kur isvirtimai ir sexy mama - uch labai blogai. Kokybiskos medziagos, teisingu siuliu drabuzis pavers Jus zavuole. Uzdari bateliai, su plonytemis pedkelnemis, vienas stambesnis ar pora smulkesniu papuosalu, tvarkingi plaukai, nagai - sekmes formule.
Rinkites zalia
man lb grazi spalva, bet, aisku, rinkites sau miela, gal, nuo rozines, zvynuotos ir raudonos susilaikykite. Jei, Jusu budui tinka - maisykite dvi visiskai priesingas spalvas - 40-mete jaunuole, tai ne 18-likine bailute
Stai, mano vizija, jei sulauksiu, tikiuosi, taip nueiti i savo akiu sviesos, sirdies balzamo isleistuves, tik, labai geru ranku reikia