Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(Tulpelyte @ 2014 03 13, 19:45)
Kazin i kokius kedukus siais metais geriau invstuoti? Odinius baltus converse ar Nike tuos ale begiojimo batukus arba new balance kedukus? smile.gif patarkit stilistes!!! Zinau kad converse praeita sezona buvonlabai ant bangos, bet kaip dabar??

converse'ai visada ant bangos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi taip galvoju, bet kazkaip converse jau pabode atrodo... Visi jie nepigus, tai mastau, kuriuos geriau rinktis smile.gif cia dar ir foto imesiu smile.gif

Odiniai converse
http://pausemag.co.u...30-zoom-0-1.jpg[/img]

Nike thea
user posted image

New balance (noreciau bordiniu)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 14 kovo 2014 - 12:02
Sveikos stilistes,
prasau patarimo kaip nesioti tokio tipo lietpalti ? Manau prie sukneliu, aukstakulniu, balerinku grazu.. Bet, gal kas originaliau patars.. Pati nebesumastau blush-anim-cl.gif
user posted image

Dar prasau patarimo, Kokia apranga tiktu sunaus 12 klases isleistuvems ? Turbut suknele iki keliu.. ? gal foto kas uzmatys tinkancia blush2.gif (esu jauna 40-mete biggrin.gif )
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lego76 @ 2014 03 14, 09:07)
Sveikos stilistes,
prasau patarimo kaip nesioti tokio tipo lietpalti ? Manau prie sukneliu, aukstakulniu, balerinku grazu.. Bet, gal kas originaliau patars..  Pati nebesumastau blush-anim-cl.gif

Dar prasau patarimo, Kokia apranga tiktu sunaus 12 klases isleistuvems ? Turbut suknele iki keliu.. ? gal foto kas uzmatys tinkancia  blush2.gif  (esu jauna 40-mete biggrin.gif )
Aciu  4u.gif

Labai sunku duoti patarima, sunku kita zmogu aprengti, bet, paklausus isleistuvems, nesusilaikiau. Jus fantastiska .

Ai, del lietpalcio - prie dzinsu, kelniu, ilgaauliu, oxford tipo batu, guminiu, new balance'u. Tiesa pasakius, nezinau, prie ko netiktu. Na, gal, dienos metu - prie bikinio, bet ir tai - irnesakyk.gif biggrin.gif

Suknele rinkites, butinai, su rankovemis, nesvarbu ilgomis ar trumpomis. Yra vietos, siuo atveju - viena pirmuju, rimtu, vaiko reprezentaciju, kur isvirtimai ir sexy mama - uch labai blogai. Kokybiskos medziagos, teisingu siuliu drabuzis pavers Jus zavuole. Uzdari bateliai, su plonytemis pedkelnemis, vienas stambesnis ar pora smulkesniu papuosalu, tvarkingi plaukai, nagai - sekmes formule.

Rinkites zalia biggrin.gif man lb grazi spalva, bet, aisku, rinkites sau miela, gal, nuo rozines, zvynuotos ir raudonos susilaikykite. Jei, Jusu budui tinka - maisykite dvi visiskai priesingas spalvas - 40-mete jaunuole, tai ne 18-likine bailute nail.gif

Stai, mano vizija, jei sulauksiu, tikiuosi, taip nueiti i savo akiu sviesos, sirdies balzamo isleistuves, tik, labai geru ranku reikia g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 16 kovo 2014 - 00:52
QUOTE(Tulpelyte @ 2014 03 13, 20:45)
Kazin i kokius kedukus siais metais geriau invstuoti? Odinius baltus converse ar Nike tuos ale begiojimo batukus arba new balance kedukus? smile.gif patarkit stilistes!!! Zinau kad converse praeita sezona buvonlabai ant bangos, bet kaip dabar??

Jei norite "investuoti", tai tikrai rinkitės converse. Pati turiu odinukus - neatsidžiaugiu, prie visko man jie tinka ir tikrai žinau, kad nešiosiu dar ne vieną sezoną. Jei norite trendinio varianto - rinkitės NB, bet kaip ir Prietarai rašė - reikia juos mokėti priderint, o ir kitą sezoną neaišku, ar jų vis dar norėsite smile.gif Nike man išvis nepatinka, tokių turtingų tėvelių paauglių dukrelių apavas smile.gif

Aš pati irgi šiuo metu dvejoju ar man dar reikia NB, bet, kadangi sportuoju, tai jei į gatvę su jais ir neišeisiu, tai bent sporto salėj sunešiosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 03 16, 11:06)
Jei norite "investuoti", tai tikrai rinkitės converse. Pati turiu odinukus - neatsidžiaugiu, prie visko man jie tinka ir tikrai žinau, kad nešiosiu dar ne vieną sezoną. Jei norite trendinio varianto - rinkitės NB, bet kaip ir Prietarai rašė - reikia juos mokėti priderint, o ir kitą sezoną neaišku, ar jų vis dar norėsite smile.gif  Nike man išvis nepatinka, tokių turtingų tėvelių paauglių dukrelių apavas smile.gif

Aš pati irgi šiuo metu dvejoju ar man dar reikia NB, bet, kadangi sportuoju, tai jei į gatvę su jais ir neišeisiu, tai bent sporto salėj sunešiosiu biggrin.gif

kokius odinius converse turite? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 03 16, 14:13)
kokius odinius converse turite? blush2.gif

Tuos klasikinius, be auliuko. Lyg Chuck Taylor Classic jie vadinasi. smile.gif
Atsakyti
Kaip manot, kokios spalvos pamušalas geriausiai žiūrėsis/bus praktiškiausias juodoj rankinėj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 03 16, 12:06)
Jei norite "investuoti", tai tikrai rinkitės converse. Pati turiu odinukus - neatsidžiaugiu

Sveiki,
kur rasti pirkti odinių conversų? Kiek randu, tai tik tie "canvas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 03 19, 21:15)
Sveiki,
kur rasti pirkti odinių conversų? Kiek randu, tai tik tie "canvas"  g.gif

Aš pirkau iš 6pm, šiandien mačiau ir oficialiam psl buvo, tik nežinau, kokio modelio jūs ieškote smile.gif amazon irgi turėtų būti
Atsakyti
Mergaites patarkite 4u.gif reikia rankines-terbos-tashes laisvalaikiui. Kad daug tilptu ir be jokiu blizgiuku, raukiniu blush2.gif Odine arba medvilnine. Nemegstu dirbtinos odos doh.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Patarkite prasau, koki manikiura, sukuosena prie tokios sukneles vestuviu sveciui..
http://public.fotki....enas/image.html
Atsakyti