Reikia patarimo
Kaip manot, kiek cm nuo zemes turetu buti sios sukneles ilgis, kad butu ir grazu ir praktiska
Dabar ji man kaip toj foto kur is nugaros, praktiskai liecia zeme. Trumpinti vis tiek reikia, bet neapsisrendziu kiek
QUOTE(enura @ 2014 02 28, 16:45)
Reikia patarimo
Kaip manot, kiek cm nuo zemes turetu buti sios sukneles ilgis, kad butu ir grazu ir praktiska
Dabar ji man kaip toj foto kur is nugaros, praktiskai liecia zeme. Trumpinti vis tiek reikia, bet neapsisrendziu kiek
Nu tikrai kad nereikia trumpinti Lai jau geriau truputeli ilgelesne (jug sleifas nesivelka zeme), bet geriau jau koketiskai pakilnoti ja, negu nusitrumpint iki nariuku ir prarast sikneles grozi As pati turiu ilga dzinsine suknele, ir vasara tikrai prasluoju netycia gatves, bet turiu iproti lipant laiptais ar siaip kaikada tiesiog kilstelti ja truputeli
QUOTE(charizmaaa @ 2014 02 28, 23:10)
Nu tikrai kad nereikia trumpinti Lai jau geriau truputeli ilgelesne (jug sleifas nesivelka zeme), bet geriau jau koketiskai pakilnoti ja, negu nusitrumpint iki nariuku ir prarast sikneles grozi As pati turiu ilga dzinsine suknele, ir vasara tikrai prasluoju netycia gatves, bet turiu iproti lipant laiptais ar siaip kaikada tiesiog kilstelti ja truputeli
Kaip nekeista,sutinku100%
Aš irgi pritariu, Enura, kad nereikia trumpinti nebent, jei toks ilgis jums suknelės su aukštakulniais ir jūs tiesiog neplanuojate jos nešioti su tokiais batais. Bet jei basomis ar lygiapadžiais batais, tai ilgis pats tas suknelė nėra balta, nieko jai nenutiks, tik iš pradžių baisoka, kaip čia atrodys toks ilgis.
Aciu uz nuomones
Bet va trumpint tai vis tiek reikia, nes dabar tik su aukstakulniais tas ilgis iki zemes, o su lygiapadziais jau velkasi zeme ir itariu nesiosiu tai tikrai daugiau su lygiapadziais.
Tai susidariau nuomone, kad ilgis turi buti kazkur max 1cm nuo zemes, kad neprarast zavesio ?
Bet va trumpint tai vis tiek reikia, nes dabar tik su aukstakulniais tas ilgis iki zemes, o su lygiapadziais jau velkasi zeme ir itariu nesiosiu tai tikrai daugiau su lygiapadziais.
Tai susidariau nuomone, kad ilgis turi buti kazkur max 1cm nuo zemes, kad neprarast zavesio ?
Mergaites patarkit kas dera prie khaki spalvos kelniu / dzinsu... Nusipirkau ir kazkaip niekaip nepriderinu spalvu
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2014 03 02, 21:52)
Mergaites patarkit kas dera prie khaki spalvos kelniu / dzinsu... Nusipirkau ir kazkaip niekaip nepriderinu spalvu
Sakyciau, dera, juoda ir zemes spalvos (zalia, ruda, maisyti plikos-rudos atspalviai). Jeigu norisi sviesesnio akcento (pvz., bliuzele), tai tinka nude ar kokia kita neryskiai isreiksta spalva
Bent jau as khaki spalvos rubo nematau kartu su ryskia ir "aiskia" spalva bei su saltais atspalviais (nors tamsesne pilka dar gali buti).
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2014 03 02, 20:52)
turejau kadais tokius dzinsus (aisku gal atspalvis kitoks: sviesesni/tamsesni. Labai derejo visos zemes spalvos.
Jei turi laiko panarsyk puslapiuose tarp rubus parduodanciu. Man padeda rasti viena kita derinuka
pabandyk isizaizduoti kaip tiktu spalva ir rastai puikūs
sios palaidines
Laba diena, mergaitės, reikia patarimo. Nusipirkau va šitą va suknelę http://www.landsend....dress/id_228728 , jinai ant manęs panašaus ilgio, kaip ant modelio, bet bėda, kad persišviečia...... Ką daryti? Ir dar- kad neatrodytų nuoboda, kokį aksesOarą derinti? Apyrankių nelabai nešioju, nes nesuprantu jų mados. Gal segę kokią?
Kazin i kokius kedukus siais metais geriau invstuoti? Odinius baltus converse ar Nike tuos ale begiojimo batukus arba new balance kedukus? patarkit stilistes!!! Zinau kad converse praeita sezona buvonlabai ant bangos, bet kaip dabar??
Lengviausia derinti bus converse'us, Nike Air bei Balance reik mokėt paderint, asmeniškai man akis užkliūna už daugybės blogų derinių, o retas būna toks, jog tikrai gerai atrodytų. visi jie ant bangos bus šiais metais, converse klasika išliks visada.