Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(niline @ 2014 02 26, 13:50)
Merginos, ka derinti prie tokiu batu? 4u.gif  ax.gif My Webpage

Nagi viską!!!! Nuo A iki Z bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip toks paltukas? smile.gif

http://www.part.lt/p...f9bb5b8a593.jpg
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2014 02 27, 07:41)

...jis naujas?...kokia spalva,kokia sudėtis...nes foto labai prasta,tai galiu pagal foto pasakyti,kad nevertas nei penso...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 02 27, 09:36)
...jis naujas?...kokia spalva,kokia sudėtis...nes foto labai prasta,tai galiu pagal foto pasakyti,kad nevertas nei penso...

Ne naujas, Versal ant etiketės užrašyta, spalva tamsiai ruda, sudėties pasakyti dabar negaliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2014 02 27, 09:59)
Ne naujas, Versal ant etiketės užrašyta, spalva tamsiai ruda, sudėties pasakyti dabar negaliu. smile.gif

Koks skirtumas ta etiketė...
...na manau jis tikrai prastas,o ne foto kokybė čia taip pasidarbavo...dar jaučiu ir apsiburbuliave kokios rankovės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 02 27, 11:34)
Koks skirtumas ta etiketė...
...na manau jis tikrai prastas,o ne  foto kokybė čia taip pasidarbavo...dar jaučiu ir apsiburbuliave kokios rankovės ax.gif

siaip foto kokybe tikrai prasta, realybeje graziau atrodo, man patinka, kad jis ilemenuotas, tai negula kaip maisas. O apsiburbuliaves tikrai nera smile.gif
Taip kad jo "issilaikymo lygis" yar geras, tik siaip toks klasikinis, del to galvoju,ar galima toki nesioti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Araceli: 27 vasario 2014 - 11:39
QUOTE(Araceli @ 2014 02 27, 10:37)
siaip foto kokybe tikrai prasta, realybeje graziau atrodo, man patinka, kad jis ilemenuotas, tai negula kaip maisas. O apsiburbuliaves tikrai nera smile.gif
Taip kad jo "issilaikymo lygis" yar geras, tik siaip toks klasikinis, del to galvoju,ar galima toki nesioti  biggrin.gif

Na kaip suprantu,pačiai patinka...tai tada kas per klausimas?!...nešiok mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tik apibūdinau jo būklę, kad nėra nusidėvėjęs apsiburbuliavęs ir panašiai, tai nereiškia, kad jis man patinka, nes man pačiai patinka kitokio stiliaus truputį, tiesiog šiaip norėjau išgirsti kitų nuomonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2014 02 27, 11:44)
Tik apibūdinau jo būklę, kad nėra nusidėvėjęs apsiburbuliavęs ir panašiai, tai nereiškia, kad jis man patinka, nes man pačiai patinka kitokio stiliaus truputį, tiesiog šiaip norėjau išgirsti kitų nuomonę  smile.gif

...mano nuomone,nevertas schmoll.gif
Atsakyti
man paltas nelabai... rankovės atrodo trumpos ir visas toks ir morališkai ir fiziškai atgyvenęs atrodo smile.gif
Atsakyti
ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Araceli, nepatiko paltas, per nuobodus gal g.gif na nebaisus, bet ir negrazuolis, as nepirkciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tetis_ir_mama: 27 vasario 2014 - 20:03