Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(sygyta @ 2014 01 17, 15:47)
RB, tie ilgaauliai, kuriuose "plaukioja" koja , dar labiau vizualiai kudins jas

Nu gal blush2.gif sorry tada, Tu geriau šituos dalykus išmanai 4u.gif
Aš tik pastebėjau (realybėje, ne foto), jei kūdos ir kreivos kojytės, tai jie paslepia. Bet būtent tie tiesūs, a'la Givenchy, o ne tie, kur platėja. Bet tai nereiškia, kad noriu pasakyt, jog daliusos kojos kreivos blush2.gif
Man plonytės kojos tai gražu, jei nėra labai išsišovę kauliukai ir gyslos, bet ir šiuos dalykus maskuoja tiesiog pėdkelnės ir kojinės. Ko čia kompleksuot? Va, ta pati Bekham ar Sarah Jessica Parker, Alexa Chung, Olivia Palermo demonstruoja kūdas kojytes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2014 01 17, 15:47)
RB, tie ilgaauliai, kuriuose "plaukioja" koja , dar labiau vizualiai kudins jas

Nu gal blush2.gif sorry tada, Tu geriau šituos dalykus išmanai 4u.gif
Aš tik pastebėjau (realybėje, ne foto), jei kūdos ir kreivos kojytės, tai jie paslepia. Bet būtent tie tiesūs, a'la Givenchy, o ne tie, kur platėja. Bet tai nereiškia, kad noriu pasakyt, jog daliusos kojos kreivos blush2.gif
Man plonytės kojos tai gražu, jei nėra labai išsišovę kauliukai ir gyslos, bet ir šiuos dalykus maskuoja tiesiog pėdkelnės ir kojinės. Ko čia kompleksuot? Va, ta pati Bekham ar Sarah Jessica Parker, Alexa Chung, Olivia Palermo demonstruoja kūdas kojytes smile.gif

P.S. Prisiminiau, kaip paauglystėj kūdas kojas maskavau... timpos, prigludę treningiukai - ant jų džinsai
doh.gif biggrin.gif Arba sijonas iki žemės... vieną dieną nusispjoviau -ateinu su šortais. Klasiokai "oi, pasirodo, kojas turi" laugh.gif
Atsakyti
RB, as paauglysteje kudas kojas storindavau su daugiau nei 3 pedkleniu sluoksniu smile.gif ziema budavo silta ir kojos dailios biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
išradingos mergaitės hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos ka patartumet prie tokio palto,kokios batus ir kokia rankine geriau dedele ar maza,tiktu juoda,bet gal melyna geriau?
user posted image
Atsakyti
Aš tai didelę derinčiau, nes mėgstu dideles, bet čia skonio reikalas biggrin.gif
O dėl spalvos tai juodą, pilką, gal net kokią slyvų violetinę (jei tokią turėčiau) biggrin.gif Dėl mėlynos nžn g.gif Reiktų konkretų pavyzdį pamatyt...
Atsakyti
aa pilkas tikrai nieko,noris kazko tokioryskaus.
Atsakyti
Tada ryžą ar sodriai žalią biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū už patarimus dėl batelių 4u.gif Aš įsismaginu ir dar klausimas ax.gif
Ar tinka jojiko tipo kelnės žemaūgei ir smulkiai moteraitei?Visada apie tokias svajojau, bet nedrįstu g.gif
Dar paklausiu, o tokio tipo kelnės mažutėms?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmite: 23 sausio 2014 - 09:56
merginos, koks cia modelis, ar kaip vadinasi tokio tipo paltai?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 30 sausio 2014 - 10:01
QUOTE(jaicy @ 2014 01 30, 10:00)
merginos, koks cia modelis, ar kaip vadinasi tokio tipo paltai?

Kad šitas tai paltas elementarusis.
http://www.carlag.it/eng/capispalla-autunn...rno#!SIAT28
Šiaip formaliai jie turbūt vadinami boyfriend coat.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 01 30, 10:44)
Kad šitas tai paltas elementarusis.
http://www.carlag.it/eng/capispalla-autunn...rno#!SIAT28
Šiaip formaliai jie turbūt vadinami boyfriend coat.

hm, nu kad ne...
Lt maciau tik Massimo Duty toki - ploni, vilnoniai, su astriu krastu, minimalistiniai
Atsakyti
Merginos, ka derinti prie tokiu batu? 4u.gif ax.gif My Webpage
Atsakyti