QUOTE(sygyta @ 2014 01 17, 15:47)
RB, tie ilgaauliai, kuriuose "plaukioja" koja , dar labiau vizualiai kudins jas
Nu gal sorry tada, Tu geriau šituos dalykus išmanai
Aš tik pastebėjau (realybėje, ne foto), jei kūdos ir kreivos kojytės, tai jie paslepia. Bet būtent tie tiesūs, a'la Givenchy, o ne tie, kur platėja. Bet tai nereiškia, kad noriu pasakyt, jog daliusos kojos kreivos
Man plonytės kojos tai gražu, jei nėra labai išsišovę kauliukai ir gyslos, bet ir šiuos dalykus maskuoja tiesiog pėdkelnės ir kojinės. Ko čia kompleksuot? Va, ta pati Bekham ar Sarah Jessica Parker, Alexa Chung, Olivia Palermo demonstruoja kūdas kojytes
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2014 01 17, 15:47)
RB, tie ilgaauliai, kuriuose "plaukioja" koja , dar labiau vizualiai kudins jas
Nu gal sorry tada, Tu geriau šituos dalykus išmanai
Aš tik pastebėjau (realybėje, ne foto), jei kūdos ir kreivos kojytės, tai jie paslepia. Bet būtent tie tiesūs, a'la Givenchy, o ne tie, kur platėja. Bet tai nereiškia, kad noriu pasakyt, jog daliusos kojos kreivos
Man plonytės kojos tai gražu, jei nėra labai išsišovę kauliukai ir gyslos, bet ir šiuos dalykus maskuoja tiesiog pėdkelnės ir kojinės. Ko čia kompleksuot? Va, ta pati Bekham ar Sarah Jessica Parker, Alexa Chung, Olivia Palermo demonstruoja kūdas kojytes
P.S. Prisiminiau, kaip paauglystėj kūdas kojas maskavau... timpos, prigludę treningiukai - ant jų džinsai Arba sijonas iki žemės... vieną dieną nusispjoviau -ateinu su šortais. Klasiokai "oi, pasirodo, kojas turi"