Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

Labai man jis patinka thumbup.gif ir kiek komplimentų su juo sulaukus. wub.gif ir tinka prie visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 12 17, 21:30)
Labai man jis patinka thumbup.gif  ir kiek komplimentų su juo sulaukus. wub.gif  ir tinka prie visko smile.gif

Labai labai aciu uz pagalba wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 17 gruodžio 2013 - 21:58
Kokia jums parka labiau patinka:
Si ASOS
user posted image

Ar si Topshop
user posted image
user posted image

Man labiau TopShop, bet tas baltas kailiukas ant kapsiono nelabai doh.gif ir jis enusiima, nes pritvirtintas rolleyes.gif
Atsakyti
Man ASOS striukė gražesnė 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau suknele su viena rankove. Norejau paklausti, gal zinote gudrybiu, kaip po ja deveti liemenele, kad butu patogu judeti. Liemenele be petneseliu atrodytu graziausiai, taciau judant labai nepatogu. su viena petnesele, vaizdas butu kreivas blush2.gif

Suknele mazgaug is tokiu:
suknele
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2014 01 10, 09:04)
Nusipirkau suknele su viena rankove. Norejau paklausti, gal zinote gudrybiu, kaip po ja deveti liemenele, kad butu patogu judeti. Liemenele be petneseliu atrodytu graziausiai, taciau judant labai nepatogu. su viena petnesele, vaizdas butu kreivas  blush2.gif

Suknele mazgaug is tokiu:
suknele

Dėkis liemenėlę su silikoninėm lipniom juostelėm viduje mirksiukas.gif
Atsakyti
jei petnesos ilgis leidzia, galite persimesti per kita peti ir pritvirtinti prie priesingos petnesos nugaroje.tik svarbu itempina pasireguliuoti.
Atsakyti
Gal galite patarti, su kokiu šaliku ir kepure reiktų derinti ilgą tamsiai pilką paltą, kad neatrodyčiau kaip bobutė ? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šalikai tai įvairūs gali būti - tiek ilgi, platūs, ploni skaros tipo, tiek stori stulpelių rašto ax.gif Juodas, pilkas, baltas, tamsiai mėlynas, violetinis smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O kepurę rinkčiausi arba skrybėlę, arba "beanie "

Atsakyti
Labai dėkinga Raudoniems bateliams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievose: 11 sausio 2014 - 11:41
Sveikos, kaip manot, kokio tipo aukštakulniai tinka labai smulkioms ir žemo ūgio moteraitėms, kad su jais neatrodytų kaip su mamos batais? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmite: 11 sausio 2014 - 21:52
Sveikos,

noreciau patarimo kaip pastorinti kojas, dazniausiai deviu kelnes, bet labai jau igriso, o i sijona ar suknele labai retai ilendu ir tai jauciuosi labai nesmagiai, gal zinot kokiu gudrybiu ka deveti ar kokio ilgio batus rinktis,kad kojos vizualiai atrodytu storesnes ?

aciukas
Atsakyti