Noriu paklausti einant i darbo pokalbi ar nieko, jeigu juodos kelnes siek tiek blizga?
Kazkas panasaus FOTO. Nera nei vaskuotos, nei su kokiais metaliukais kaip buna dzinsuose, atrodo klasikines juodos kelnes, skinny, tik juodumas blizgus
Labuka. Mergytes, reiketu man patarimo, ka prie suknytes derinti, koks svarkiukas ar megztiniukas, ar kas tiktu, kokios pedkelnes, bei auskarai Foto turiu tik ant mergytes, moteriskos sukneles 1 prie 1, tik dar sake neatlikta fotosesija, tad negaliu parodyti...
Suknyte:
https://www.facebook...6...e=3
O eisiu su ta suknute, i anytos 50 meti. Norejau kazko lengvo, kiek kitokio Na gerai, neissipleciant
Avalyne bus arba juodos balerinkes, arba jei vesu vis tik bus tai tokie, tik irgi juodi http://www.manodrabu...odos-ilgaauliai
sveikos merginos
Mane kamuoja tokia problema: man 19m, ir aš visiškai neturiu savo stiliaus. Nemoku gražiai ir stilingai rengtis nes nežinau kas man patinka, neturiu įdėjų. Visi mano daiktai esantys spintoje yra padriki, ir nederantys tarpusavyje. Esu 172cm, 56 kg. Gal turite kokių patarimų kaip galėčiau "atrasti" savo stilių? Gal žinote kokių internetinių puslapių kur galėčiau pasisemti įdėjų? o gal kam nors irgi yra taip buvę? ))
Mane kamuoja tokia problema: man 19m, ir aš visiškai neturiu savo stiliaus. Nemoku gražiai ir stilingai rengtis nes nežinau kas man patinka, neturiu įdėjų. Visi mano daiktai esantys spintoje yra padriki, ir nederantys tarpusavyje. Esu 172cm, 56 kg. Gal turite kokių patarimų kaip galėčiau "atrasti" savo stilių? Gal žinote kokių internetinių puslapių kur galėčiau pasisemti įdėjų? o gal kam nors irgi yra taip buvę? ))
QUOTE(Abelia @ 2013 11 03, 19:16)
sveikos merginos
Man metu gerokai daugiau ir stilius jau nusistovejes , bet labai pamegau rusu laida "Modnij prigovor" per PBK ( gaila, kad dabar jo veikla pristabdyta ), bet galima ziureti internete http://modniy.tv/, zinoma , jeigu suprantate rusiskai
Labutis , kreipiuosi su klausimu, kaip sau pasirinkti tinkamo ilgio sijonus? Bijau aš juos nešioti, vieni atrodo "bobina" kiti atrodo jau kaip ir nederėtų nešioti per trumpi, nu nežianu vis neatrandu to viduriuko arba tiesiog nejaukiai jaučiuosi, vėl šoku į kelnes ir einu, nors vyras labai prašo sijonų . Gal yra kokių taisyklių sijonų ieškojimui ?
QUOTE(vaiduokliukas @ 2013 11 05, 16:05)
Labutis , kreipiuosi su klausimu, kaip sau pasirinkti tinkamo ilgio sijonus? Bijau aš juos nešioti, vieni atrodo "bobina" kiti atrodo jau kaip ir nederėtų nešioti per trumpi, nu nežianu vis neatrandu to viduriuko arba tiesiog nejaukiai jaučiuosi, vėl šoku į kelnes ir einu, nors vyras labai prašo sijonų . Gal yra kokių taisyklių sijonų ieškojimui ?
Aš visuomet renkuosi iki kelių arba šiek tiek virš jų. Tikrai nebobina
Sveikos,sakykite,ar dar nesiotini platforminiai batai,ziemai? Ar jau atgyvena...
QUOTE(Ozas @ 2013 11 12, 16:46)
Sveikos,sakykite,ar dar nesiotini platforminiai batai,ziemai? Ar jau atgyvena...
nešiotini
žiūrint tik kokie
QUOTE(Abelia @ 2013 11 03, 21:16)
sveikos merginos
Manau, daug kam yra teke pereiti sioki toki kelia (ir klystkelius), kol atrado ir istobulino savo stiliu
Siaip svarbiausia nebijoti eksperimentuoti su stiliais, drabuziu fasonais. Tiesiog pasikliaujant savo intuicija. Tokiu budu pradedi atrinkineti, kas tau tinka, o su kuo jautiesi "nelabai". Ikvepimui visai tinka pasizvalgyti po mados dizaineriu kolekciju pristatymus (buna labai idomiu variantu), gatves mados blogus. Bet siulyciau per daug neprisiristi ir nepradeti detaliai kopijuoti. Cia siaip akiracio prapletimui
Aisku, paciai besimokanti pasitaiko ir klaidu, bet as linkusi ziureti atlaidziai i pasitaikancius stiliaus kuriozus jaunu zmoniu aprangoje, nes geriau kai zmogus pats bando ir mokosi, negu aklai vilki naujausia populiariausiu parduotuviu asortimenta.