Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(Stichija @ 2013 10 18, 09:13)

hihihi.gif šmaikštuolis vyras biggrin.gif

QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 18, 10:01)
Bėda, kad šiltas sakot  g.gif
O tai tiktų su vyru žaisti Senį Šaltį ir Sniegūračką  biggrin.gif
Neardykit gėlyčių. Pasilikit kokiam teminiam vakarėliui paltuką  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(In_pace @ 2013 10 18, 10:24)

O jūs taip aukštai segtumėtės diržą? g.gif Aš tai žaisčiausi su apyrankėmis/laikrodžiais ir auskarais. Ant kaklo nieko nekabinčiau, nes ir taip tie petim yra dekoruota. Mėlyna su balktu gražu smile.gif Dar tik kakavinis ar nude spalvų švarkeliai. Šviesiai pilkas.
Atsakyti
QUOTE(maza katytė @ 2013 10 18, 13:39)
Pritariu, vyras isradingas, gal is pirko teminiam vakareliui? 4u.gif

Ne, jam jis labai patiko doh.gif , ejo, pamate vitrinoj, paprase mano dydzio ir nupirko doh.gif Nu jis zino, kad labai megstu zydra spalva, tai jauciu del spalvos ir pirko doh.gif
Nu jei mieste mane su juo pamatysit - nepeikit ir nedekit i " nevykusi apranga ", reiskias su vyru einu doh.gif ( gi tempe per puse pasaulio, turiu kazkaip ivertinti, nors pora kart prie jo apsirengt, o paskui galima.... tarkim valykloj sugadint lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 18 spalio 2013 - 18:13
Pirmiausia ar tas modelis jums tinka,jeigu tinka,pasibandyciau ivairius rubus prie jo,kelnes sijonus,sukneles.Jei rasciau tinkama varianta devejimui tada tas gelytes, jei iseina nuardyciau ir ta apykakle su rankogaliais butinai nusiimciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 18 spalio 2013 - 19:03
Stichija, o aš jums ir batukus jau radau flirt.gif nail.gif bis.gif

Tik jūsų minėtoje temoje įkėliau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 18, 13:58)
hihihi.gif šmaikštuolis vyras  biggrin.gif
drinks_cheers.gif
O jūs taip aukštai segtumėtės diržą?  g.gif Aš tai žaisčiausi su apyrankėmis/laikrodžiais ir auskarais. Ant kaklo nieko nekabinčiau, nes ir taip tie petim yra dekoruota. Mėlyna su  balktu gražu smile.gif Dar tik kakavinis ar nude spalvų švarkeliai. Šviesiai pilkas.

bandziau skirtingus dirzus ivairiai ir zemai, ir aukstai, netinka niekas, tad nusprendziau, kad jo ir nereikia 4u.gif Svarkeli manau tik pradzioj uzsidesiu, paskui nuimsiu, bet vis neapsisprendziu del pedkelniu, prie juodu batu g.gif
Atsakyti
QUOTE(In_pace @ 2013 10 18, 21:15)
bandziau skirtingus dirzus ivairiai ir zemai, ir aukstai, netinka niekas, tad nusprendziau, kad jo ir nereikia  4u.gif  Svarkeli manau tik pradzioj uzsidesiu, paskui nuimsiu, bet vis neapsisprendziu del pedkelniu, prie juodu batu  g.gif

man noretusi kuno spalvos prie tokios sukneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 10 18, 19:13)
Ne, jam jis labai patiko  doh.gif , ejo, pamate vitrinoj, paprase mano dydzio ir nupirko  doh.gif  Nu jis zino, kad labai megstu zydra spalva, tai jauciu del spalvos ir pirko  doh.gif
Nu jei mieste mane su juo pamatysit - nepeikit ir nedekit i " nevykusi apranga ", reiskias su vyru einu  doh.gif ( gi tempe per puse pasaulio, turiu kazkaip ivertinti, nors pora kart prie jo apsirengt, o paskui galima.... tarkim valykloj sugadint  lotuliukas.gif )

Ir tikriausiai ne pigus toks grožis, ar ne? bigsmile.gif Kalėdiniu laikotarpiu gal nenustebinsit labai dėvėdama tokį paltą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(In_pace @ 2013 10 18, 20:15)
bandziau skirtingus dirzus ivairiai ir zemai, ir aukstai, netinka niekas, tad nusprendziau, kad jo ir nereikia  4u.gif  Svarkeli manau tik pradzioj uzsidesiu, paskui nuimsiu, bet vis neapsisprendziu del pedkelniu, prie juodu batu  g.gif

Dėl diržo labai pritariu - nereikia smile.gif Aš asmeniškai juodų nesimaučiau ax.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti dėl rankinės derinimo, kadangi nelabai tam turiu akį 4u.gif
Kokia tiktų prie klasikinio juodo palto, panašaus į (foto skolinta)
user posted image

ir rudo išeiginio odinio palto, tokio tipo aulinukų, tik be kailio, šviesesnės rudos spalvos?
user posted image

norėtųsi sezonui apsieiti su viena rankine, derančia prie skirtingų lauko rūbų ax.gif
Atsakyti
Patarkite prasau ka derinti prie sios sukneles smile.gif
user posted image
Mano nuomone tai graziausiai atrodytu toks svarkelis (ikeliu nuoroda, nes foto nepavyksta ikelti)
http://www.hm.com/de...article=14935-A
Aisku jei i koki baliu tai tik papuosaliukai ar dirziukas, bet jei noriu, kad silciau butu ka tada derinti? g.gif
Po apacia, manau, niekas netiks, nes ji aptemta. O megztukelis tiktu koks nors? Bolero gal nieko, bet man jie apskritai nelabai patinka smile.gif
Atsakyti
sveiki, tas švarkelis tinka, bet basutės-ne. Nors man asmeniškai noretusi šviesesnio švarkelio (pilko, arba vyno spalvos)
Atsakyti
QUOTE(maza katytė @ 2013 10 24, 18:26)
sveiki, tas švarkelis tinka, bet basutės-ne.

nemanau, kad ji prie šios suknelės ir tokias pat basutes turi biggrin.gif

manau, kad švarkelio reikėtų šviesesnio, arba rinktis šviesius aksesuarus 4u.gif
Atsakyti