Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 17, 11:34)
1. Aha, apie batelius smile.gif Man parduokit - aš paeinu  biggrin.gif didis.gif

2. Dėl atviro užkulnio  blush2.gif aš kompleksuočiau, tai per savo prizmę pasižiūrėjau ir pasakiau.  Nenoriu balamutint. Klausykit širdies ir nuomonių tų, kurios Jums autoritetai stiliaus klausimais. Aš profanė, tad į mane nekreipkit dėmesio hihihi.gif

1. Ka parduoti? biggrin.gif Tai, kad neturiu as tu Guess, tik Jus man juos kaip varianta derinimui pasiulete tongue.gif smile.gif

2. Aciu uz nuomone mirksiukas.gif Tam ir klausiu, kad isgirsti ir kitu nuomones, o kai jau gausiu savo raudonuosius matuosiu, ziuresiu, vertinsiu ir sprendima priimsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 17 spalio 2013 - 11:01
QUOTE(Dideja @ 2013 10 17, 11:00)
1.  Ka parduoti?  biggrin.gif Tai, kad neturiu as tu Guess, tik Jus man juos kaip varianta derinimui pasiulete  tongue.gif  smile.gif

2. Aciu uz nuomone mirksiukas.gif Tam ir klausiu, kad isgirsti ir kitu nuomones, o  kai jau gausiu savo raudonuosius matuosiu, ziuresiu, vertinsiu ir sprendima priimsiu biggrin.gif

doh.gif ochtujopšikmat doh.gif su driu supainiojau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 17, 12:12)
doh.gif ochtujopšikmat  doh.gif su driu supainiojau hihihi.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu beda, vyras parveze dovanu palta ( nu zyziau kad noriu naujo, tai vat prasom tsakant ), paltas siltas, orui su minusu. Pats neilgas, toks mini sakyciau
user posted image
klausimas - kokias kelnes, sijona, sukneles, batus prie jo nesioti? g.gif doh.gif Spalvos, modeliai? Nu niekaip galva neisnesa, nes ta jo forma mane musa is veziu - butu tiesus - butu viskas aisku, o dabar ta varpelio forma mane zudo doh.gif Ir nenesiot negaliu - vyras uzpyks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 10 18, 10:13)
Mergaites, turiu beda, vyras parveze dovanu palta ( nu zyziau kad noriu naujo, tai vat prasom tsakant ), paltas siltas, orui su minusu. Pats neilgas, toks mini sakyciau
user posted image
klausimas - kokias kelnes, sijona, sukneles, batus prie jo nesioti?  g.gif  doh.gif Spalvos, modeliai?  Nu niekaip galva neisnesa, nes ta jo forma mane musa is veziu - butu tiesus - butu viskas aisku, o dabar ta varpelio forma mane zudo  doh.gif  Ir nenesiot negaliu - vyras uzpyks  doh.gif

ui koks sniegurackos paltas, pyktu nepyktu, bet nenesiociau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 10 18, 09:17)
ui koks sniegurackos paltas, pyktu nepyktu, bet nenesiociau blush2.gif

o jei tuos kvietkus nuardyt? blush2.gif to tai jauciu nepastebetu lotuliukas.gif
Atsakyti
Bėda, kad šiltas sakot g.gif
O tai tiktų su vyru žaisti Senį Šaltį ir Sniegūračką biggrin.gif
Neardykit gėlyčių. Pasilikit kokiam teminiam vakarėliui paltuką ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Patarkite koki derinuka prie sios sukneles
user posted image

Ar reikalingas koks nors dirziukas, ar papuosalas, batai bus juodi ilgaauliai, klausimas ar tiktu juodos plonos pedkelnes ar geriau kuno spalvos? Ar tiktu tamsiai melynas svarkelis? pvz kaip sitas tik siek tiek trumpesnis, bet toks daugiau klasikinis
user posted image

aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In_pace: 18 spalio 2013 - 10:25
QUOTE(Stichija @ 2013 10 18, 10:23)
o jei tuos kvietkus nuardyt?  blush2.gif  to tai jauciu nepastebetu  lotuliukas.gif

kad cia beda ne tik gelytese, bet ir baltuose kailiuose blush2.gif kazkaip tikrai tik teminiams vakarams. As taip ir isivaizduoju prie jo tokia kepuraite
http://www.suprmchao...sia1_021613.jpg
ilgus baltus batus ir besokant kalinka 4u.gif
Atsakyti
Man irgi paltukas nea ax.gif

Jam deveti reiktu kazkokios smulkios, plonos, aukstos mergaiciukes, nes kitokia figura turbut neitin tinkama butu tokiam modeliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 10 18, 11:25)
kad cia beda ne tik gelytese, bet ir baltuose kailiuose blush2.gif  kazkaip tikrai tik teminiams vakarams. As taip ir isivaizduoju prie jo tokia kepuraite
http://www.suprmchao...sia1_021613.jpg
ilgus baltus batus ir besokant kalinka 4u.gif

thumbup.gif
Bet koks isradingas vyras, toooki patalta dar surasti reikia nupirkti smile.gif
Atsakyti
Pritariu, vyras isradingas, gal is pirko teminiam vakareliui? 4u.gif
Atsakyti