Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

Merginos, nusimato gimtadienio jubiliejus restorane (ne mano smile.gif ), eisiu kaip svecias.
Planuoju vilktis sia suknute

user posted image

ir aveti siuos batelius
user posted image

nagus ir lupas galvoju padazyti raudonai smile.gif g.gif

Patarkite, kokias pedkelnes detis kuno spalvos ,ar juodas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 10 15, 17:22)
Patarkite, kokias pedkelnes detis kuno spalvos ,ar juodas?  4u.gif

as tai manau kuno spalvos, nes bateliai su atviru galu, tai juodos nelabai gal.

Panos patarkit,

jau tokiu metu spalio men su tokiom kelnem juokingai? ir su aulinukais ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 10 15, 21:31)
as tai manau kuno spalvos, nes bateliai su atviru galu, tai juodos nelabai gal.

dekui uz nuomone, as irgi prie kuno spalvos pedkelniu labiau linkstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 10 14, 12:26)
Einu į draugų vestuves gruodžio gale. <....> aplinka neformali:)
<.....>ar išties juoda spalva netinkama vestuvių svečiui?

Jeigu tikrai neformali aplinka, tai tikrai juoda tiks biggrin.gif
Arba, jeigu norite išsiskirti, galimas variantas būtų ir raudona mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 10 15, 20:31)

jau tokiu metu spalio men su tokiom kelnem juokingai? ir su aulinukais ?

O kur parasyta, kad rudeni ir ziema nesioti tik tamsius drabuzius? g.gif As isvis neturiu nieko nei juodo, net pilko, ir vaikstai ziema baltom kelnem arba zydrom ir man dzin blush2.gif , ziurint kaip tos kelnytes su aulinukais atrodo, nes svarbiausia kaip batai su kelnem dera, o ne kokia ju spalva 4u.gif
Atsakyti
Pėdkelnes kūno spalvos.

O kelnės - atrodo per lengvas audinys derinti su aulinukais. Nors jei aulinukai sviesus... Reiketu gyvai paziureti ta vaizda su batais g.gif

Atsakyti
"Dideja", o delninuke kokios spalvos?
Atsakyti
QUOTE(maza katytė @ 2013 10 16, 18:15)
"Dideja", o delninuke kokios spalvos?

Dar nenusipirkau ax.gif
Bet linkstu link juodos g.gif
Nes jei imti raudona, tai manau turi grynai atitikti bateliu spalva, kad "nesipjautu" ax.gif
O bateliu irgi dar tik laukiu parkeliaujant
Atsakyti
Panos patarkit prie ko derinti juodai baltas tampres vertikaleis stambiais dryziais?
Galvoju pirkti tokias,bet nezinau prie ko derinti.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 10 16, 20:02)
Dar nenusipirkau ax.gif
Bet linkstu link juodos g.gif
Nes jei imti raudona, tai manau turi grynai atitikti bateliu spalva, kad "nesipjautu" ax.gif
O bateliu irgi dar tik laukiu parkeliaujant

Geriau jau Guess hosanna blush2.gif ir paderint panašią delninę wub.gif ir nekasdieniška, ir elegantiška wub.gif Na, nebent norisi išbandyt naujovę biggrin.gif , nors tokiu metu atviru užkulniu gal nelabai - kojinės, net ir kūno spalvos keistokai atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fortūnos pabučiuota: 17 spalio 2013 - 07:33
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 17, 08:31)
1. Geriau jau Guess hosanna  blush2.gif ir paderint panašią delninę wub.gif ir nekasdieniška, ir elegantiška  wub.gif

2. Na, nebent norisi išbandyt naujovę biggrin.gif , nors tokiu metu atviru užkulniu gal nelabai - kojinės, net ir kūno spalvos keistokai atrodo ax.gif

1. Cia Jus apie batelius kalbate? Dailus tie Guess labai, bet as nepaeiciau tiesiog su tokiais blush2.gif As apskritai nenesioju aukstakulniu niekada, teturiu vienus ecco neitin aukstu storesniu kulnu, kurie aveti progai pora kartu...
Aukstakulnius reikia moketi aveti rolleyes.gif
Ir siuos, raudonus italiskus, kuriu laukiu, emiau zemesniu kulniuku ax.gif
Juk balerinu gi neuzsidesi prie tokios suknutes...

2. O kas negerai, kad uzkulnis atviras? smile.gif Juk per lauka eiti nereikes, o restorane nesalta biggrin.gif Ar Jus turite omeny, kad prie tokio apavo atviru kulnu isviso pedkelnes netinka ? g.gif
Na, dar reikia sulaukti bateliu, gal jie man visai netiks ir teks juos grazinti, bei ieskotis kitu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 17 spalio 2013 - 07:46
QUOTE(juleta @ 2013 10 17, 07:18)
Panos patarkit prie ko derinti juodai baltas tampres vertikaleis stambiais dryziais?
Galvoju pirkti tokias,bet nezinau prie ko derinti.

Aš labai gerai pagalvočiau ar jų apskritai reikia. 4u.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 10 17, 07:40)
1. Cia Jus apie batelius kalbate? Dailus  tie Guess labai, bet as nepaeiciau tiesiog su tokiais blush2.gif As apskritai nenesioju aukstakulniu niekada, teturiu vienus ecco neitin aukstu storesniu kulnu, kurie aveti progai pora kartu...
Aukstakulnius reikia moketi aveti rolleyes.gif
Ir siuos, raudonus italiskus, kuriu laukiu, emiau zemesniu  kulniuku ax.gif
Juk balerinu gi neuzsidesi prie tokios suknutes...

2. O kas negerai, kad uzkulnis atviras?  smile.gif Juk per lauka eiti nereikes, o restorane nesalta biggrin.gif  Ar Jus turite omeny, kad prie tokio apavo atviru kulnu isviso pedkelnes netinka ? g.gif
Na, dar reikia sulaukti bateliu, gal jie man visai netiks ir teks juos grazinti, bei ieskotis kitu smile.gif

Aha, apie batelius smile.gif Man parduokit - aš paeinu biggrin.gif didis.gif

Dėl atviro užkulnio blush2.gif aš kompleksuočiau, tai per savo prizmę pasižiūrėjau ir pasakiau. Nenoriu balamutint. Klausykit širdies ir nuomonių tų, kurios Jums autoritetai stiliaus klausimais. Aš profanė, tad į mane nekreipkit dėmesio hihihi.gif
Papildyta:
Dėl tų leginsų, tai jei labai norisi, kad neatrodytų vulgariai, tai galima mėginti derint taip (nežinau koks jums stilius prie širdies, tai radau kas man nebjauru)
user posted image
user posted image

Bet jei esat išraiškingų formų (ne turiu omenyje stora, o moterišką figrą), tai bijočiau rizikuot 4u.gif
Atsakyti