Merginos, nusimato gimtadienio jubiliejus restorane (ne mano ), eisiu kaip svecias.
Planuoju vilktis sia suknute
ir aveti siuos batelius
nagus ir lupas galvoju padazyti raudonai
Patarkite, kokias pedkelnes detis kuno spalvos ,ar juodas?
QUOTE(Dideja @ 2013 10 15, 17:22)
Patarkite, kokias pedkelnes detis kuno spalvos ,ar juodas?
as tai manau kuno spalvos, nes bateliai su atviru galu, tai juodos nelabai gal.
Panos patarkit,
jau tokiu metu spalio men su tokiom kelnem juokingai? ir su aulinukais ?
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 10 15, 21:31)
dekui uz nuomone, as irgi prie kuno spalvos pedkelniu labiau linkstu
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 10 15, 20:31)
O kur parasyta, kad rudeni ir ziema nesioti tik tamsius drabuzius? As isvis neturiu nieko nei juodo, net pilko, ir vaikstai ziema baltom kelnem arba zydrom ir man dzin , ziurint kaip tos kelnytes su aulinukais atrodo, nes svarbiausia kaip batai su kelnem dera, o ne kokia ju spalva
QUOTE(maza katytė @ 2013 10 16, 18:15)
"Dideja", o delninuke kokios spalvos?
Dar nenusipirkau
Bet linkstu link juodos
Nes jei imti raudona, tai manau turi grynai atitikti bateliu spalva, kad "nesipjautu"
O bateliu irgi dar tik laukiu parkeliaujant
Panos patarkit prie ko derinti juodai baltas tampres vertikaleis stambiais dryziais?
Galvoju pirkti tokias,bet nezinau prie ko derinti.
QUOTE(Dideja @ 2013 10 16, 20:02)
Dar nenusipirkau
Bet linkstu link juodos
Nes jei imti raudona, tai manau turi grynai atitikti bateliu spalva, kad "nesipjautu"
Bet linkstu link juodos
Geriau jau Guess hosanna ir paderint panašią delninę ir nekasdieniška, ir elegantiška Na, nebent norisi išbandyt naujovę , nors tokiu metu atviru užkulniu gal nelabai - kojinės, net ir kūno spalvos keistokai atrodo
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 17, 08:31)
1. Geriau jau Guess hosanna ir paderint panašią delninę ir nekasdieniška, ir elegantiška
2. Na, nebent norisi išbandyt naujovę , nors tokiu metu atviru užkulniu gal nelabai - kojinės, net ir kūno spalvos keistokai atrodo
2. Na, nebent norisi išbandyt naujovę , nors tokiu metu atviru užkulniu gal nelabai - kojinės, net ir kūno spalvos keistokai atrodo
1. Cia Jus apie batelius kalbate? Dailus tie Guess labai, bet as nepaeiciau tiesiog su tokiais As apskritai nenesioju aukstakulniu niekada, teturiu vienus ecco neitin aukstu storesniu kulnu, kurie aveti progai pora kartu...
Aukstakulnius reikia moketi aveti
Ir siuos, raudonus italiskus, kuriu laukiu, emiau zemesniu kulniuku
Juk balerinu gi neuzsidesi prie tokios suknutes...
2. O kas negerai, kad uzkulnis atviras? Juk per lauka eiti nereikes, o restorane nesalta Ar Jus turite omeny, kad prie tokio apavo atviru kulnu isviso pedkelnes netinka ?
Na, dar reikia sulaukti bateliu, gal jie man visai netiks ir teks juos grazinti, bei ieskotis kitu
QUOTE(juleta @ 2013 10 17, 07:18)
Panos patarkit prie ko derinti juodai baltas tampres vertikaleis stambiais dryziais?
Aš labai gerai pagalvočiau ar jų apskritai reikia.
QUOTE(Dideja @ 2013 10 17, 07:40)
1. Cia Jus apie batelius kalbate? Dailus tie Guess labai, bet as nepaeiciau tiesiog su tokiais As apskritai nenesioju aukstakulniu niekada, teturiu vienus ecco neitin aukstu storesniu kulnu, kurie aveti progai pora kartu...
2. O kas negerai, kad uzkulnis atviras? Juk per lauka eiti nereikes, o restorane nesalta Ar Jus turite omeny, kad prie tokio apavo atviru kulnu isviso pedkelnes netinka ?
Na, dar reikia sulaukti bateliu, gal jie man visai netiks ir teks juos grazinti, bei ieskotis kitu
Aha, apie batelius Man parduokit - aš paeinu
Dėl atviro užkulnio aš kompleksuočiau, tai per savo prizmę pasižiūrėjau ir pasakiau. Nenoriu balamutint. Klausykit širdies ir nuomonių tų, kurios Jums autoritetai stiliaus klausimais. Aš profanė, tad į mane nekreipkit dėmesio
Papildyta:
Dėl tų leginsų, tai jei labai norisi, kad neatrodytų vulgariai, tai galima mėginti derint taip (nežinau koks jums stilius prie širdies, tai radau kas man nebjauru)
Bet jei esat išraiškingų formų (ne turiu omenyje stora, o moterišką figrą), tai bijočiau rizikuot