Įkraunama...
Įkraunama...

Stiliaus konsultantas

QUOTE(Daubarė @ 2013 10 12, 10:25)
Taip gal atrodo, kad jis labai šviesus ir plonas, realybėje tikrai ne taip.

Patys Jcrew jį derina va netgi šitaip... g.gif

user posted image

Na manau, tikrai ne karštai vasaros dienai.

Galvoju, kad man reikia kažko panašaus.

man visai netinka sis sijonukas i kluba blush2.gif nebent tik koja ant kojos uzsimetus sedesite rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus... 4u.gif

Tik galvoju kur jį beužsidėti, šventei per paprastas, darbui per prabangus (vilna su šilku).

Tai ką rengiatės eidamos pasilinksmint, kokios tos klubinėtojų mados? Daug metų nebesilankius tokiose vietose, o dabar reikia eiti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2013 10 13, 10:40)
Ačiū už komentarus... 4u.gif

Tik galvoju kur jį beužsidėti, šventei per paprastas, darbui per prabangus (vilna su šilku).

Tai ką rengiatės eidamos pasilinksmint, kokios tos klubinėtojų mados? Daug metų nebesilankius tokiose vietose, o dabar reikia eiti. biggrin.gif

As manau, viskas priklauso dar nuo amziaus, na 16-20 ar 25-30 ir ar tam klube ruosiates siausti kaip paselusi ar kulturingai biggrin.gif pasedeti . As tai drasiai deciausi ir vargo nematyciau. Is vis neturiu tamsiu drabuziu ir visur einu su sviesiais blush2.gif Sijonas grazus, kodel gi neuzsidejus? Ir i darba as jo negaileciau blush2.gif Nes dabartiniam orui pats tas thumbup.gif , o tai paskui saugosit saugosit - mada pasikeis ir ismesit nepanesiojus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 13 spalio 2013 - 11:22
QUOTE(Stichija @ 2013 10 13, 13:21)
As manau, viskas priklauso dar nuo amziaus, na 16-20 ar 25-30 ir ar tam klube ruosiates siausti kaip paselusi ar kulturingai  biggrin.gif  pasedeti . As tai drasiai deciausi ir vargo nematyciau. Is vis neturiu tamsiu drabuziu ir visur einu su sviesiais  blush2.gif  Sijonas grazus, kodel gi neuzsidejus? Ir i darba as jo negaileciau  blush2.gif Nes dabartiniam orui pats tas  thumbup.gif , o tai paskui saugosit saugosit - mada pasikeis ir ismesit nepanesiojus  4u.gif

Man 29. Tamsiaplaukė. Ypatingai siausti nesiruošiu, bet ir vien tik sėdėti neketinu.

Čia man labai neblogai paderintas toks sijonukas panašus, tik aišku jau basutės ne dabartiniam laikui.

user posted image

Teisingai sakot, reiks ir darbui kokį derinuką mąstyti.
Atsakyti
Einu į draugų vestuves gruodžio gale. Nebus labai prabangios, aplinka neformali:)
kuri suknelė gražiausia ir tinkamiausia? ar išties juoda spalva netinkama vestuvių svečiui?
user posted image
user posted image
user posted image

Dar tokia nude man visai nieko, bet irgi nežinau, ar nebus per šviesi... čia

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 14 spalio 2013 - 11:29
Jeigu iš šių - rinkčiausi 2 smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 10 14, 12:26)
ar išties juoda spalva netinkama vestuvių svečiui?

Kodėl gi? g.gif Tinkama. Balta, sakyčiau, netinkama - balta tądien nuotakai paliekama 4u.gif

Iš parodytų suknelių net nedvejodama rinkčiausi antrą (aš, bent jau).
Papildyta:
QUOTE(Daubarė @ 2013 10 13, 12:33)

Teisingai sakot, reiks ir darbui kokį derinuką mąstyti.

Žiūrint koks darbas. ax.gif Neparodys darbdavys durų tam sijonui?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 10 14, 11:26)
Einu į draugų vestuves gruodžio gale. Nebus labai prabangios, aplinka neformali:)
kuri suknelė gražiausia ir tinkamiausia? ar išties juoda spalva netinkama vestuvių svečiui?

2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 10 14, 12:26)

2, kaip ir visoms pasisakiusioms patiko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 14 spalio 2013 - 12:50
Man irgi 2 smile.gif
Atsakyti
Antra drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano širdis irgi linko prie antros:)
ačiū!
Atsakyti