QUOTE(Ingėnas @ 2013 10 11, 17:42)
Šitas geras
Spalva tai nėra gelsva. Bet ir ne rausva, ne pilka. Sunku apibūdinti. Man rodos, kažkur internete yra foto su juo
Labai šviesus nėra, manau, tiktų ir tamsesnio gymio. Va dabar užsitepiau ant riešo pažiūrėti spalvai, tai pakankamai tamsiai atrodo (nors ant veido odos man nepertamsus).
Kol kas įrašytas į sąrašą
QUOTE(Noa @ 2013 10 11, 18:24)
Sakei, bet kad jį reikia išbandžius būti... Aš Lorealio aplamai nemėgstu, ir nieko iš jų nežinau
Matai, tie CC turi tą savybę, kad jie kažkiek adaptuojasi prie odos spalvos. Tu gauk iš kur nors mėginukų ir pasimėgink. Man, tarkim, nepatiko, nes nifiga nemaskuoja, bet gal tau nereikia, kad maskuotų?
Aš žinok imčiau Missha. Turiu 23, tikrai geras. Ir vat nesu tikra, bet turiu nykų įtarimą, kad jis irgi kažkiek prie odos taikosi...
Kiek regėjau skin 79, tai visi labai šviesūs. Pati naudoju, patenkinta, bet aš jam, tam bibikui, padedu bronzeriu
Nes šiaip šviesus.
L'Orealio ir aš neitin mėgstu, ale man smalsu buvo išvis pažiūrėti kas per žvėris tie CC kremai. (Čia offtopic, bet pabandžiau Rasos Bb kremą... Nu tegu slepias po lapais. nesamonė kažkokia... Nors Rasos kremai man patinka. ).
QUOTE(Ingėnas @ 2013 10 11, 18:41)
Skin79 šviesūs (net ir man , iš esmės šviesiaodei). Ir pilkšvą atspalvį turi.
Papildyta:
O Missha Nr. 23 bent jau man buvo per ružavas. Nors gal iš tiesų taikosi prie odos
O pas mane ir taip ružavumas išlenda, jį maskuoti reikia, tai sulygino spalvą vientisiau, bet iš esmės buvau tikrai rausvoka
Geriausia iš tiesų prisipirkti įvairių mėginukų ir bandyt. Nes kadangi vistiek jie kažkiek prie odos taikosi (BB mažiau, o CC pakankamai daug), tai rezultatas gali būti visai ne toks, kokio tikimasi.
Tai kokio velnio užsisakiau 7 skitringus miniukus Skin 79... Bus per šviesūs tai tikrai, nebent prisitaikys prie odos stebūklingai. Nu jei ką tai paakiams bus kaip maskuokliai
Nu su tais mėginukais... Kai kurių kaina praktiškai nesiskiria ir nuo kokios nedidelės pakuotės
:
QUOTE(Noa @ 2013 10 11, 19:07)
O nepameni, kaip buvo kalbėta, kad padirbti kremai turi pilkšvą atspalvį?
Aišku, tas atspalvis toks dalykas, vienas mato, kitas ne, bet išgirdus visada ausis pastatau
O pavadinimas, matyt, kilo iš to, ką sako rusakalbiai, pamatę kainas?
O tai Misshos arba Etude yra padirbtų tame pačiame Ebėjuje? Ir išvis, kur jūs daugiausia perkat? PEržiūrėjau temos pirmame psl. sąrašiuką pardžių... Tik va nežinau kuri greičiausiai siunčia ir pigiasuiai
Noa, gerai čia tu su tais rusais