o, sakykit, kaip sleeping packa naudoti - uzsitepi ir gult? ir viskas? turiu viena meginuka ir nezinau ka daryt su juo
QUOTE(Ugile @ 2013 08 14, 16:43)
Is kurio pardavejo pirkai?
Kaip tas Etude house ranku kremas? As i ji seniai seile varvinu.
Ir dar domina Etude house wonder pore freshner. Ar stiprus alkoholio kvapas?
Kaip tas Etude house ranku kremas? As i ji seniai seile varvinu.
Ir dar domina Etude house wonder pore freshner. Ar stiprus alkoholio kvapas?
Sveiki,
As ir bijojau, kad gali jaustis stiprus alkoholio kvapas, bet nera jis arsus, galima sakyti jauciasi, bet silpnai
Del to ranku kremo - negaliu dar pasakyti nieko, nes pirkau dovanu draugei Manau, teks paklausti jos nuomones ar iteikus pabandyti paciai Siaip girdejau geru atsiliepimu apie siuos ranku kremus
Pirkau is:
worldmarket201010
cosmeticmarket2012
iamlove-shop
Visi yra tikrai patikimi ir negailejo meginuku
QUOTE(rasabakiene @ 2013 08 09, 16:28)
Nidulia, sakykite koki pilinga bei molio kaukytes naudojate veidukui? Beje koks spec kremukas giliam poru valymui?
Ko tik as nemeginusi ir nedariusi:) Bet tai ko klausiate - ne Azijieciu produktai Ryt sussikaupsiu ir atsakysiu I jusu klausimus:)
QUOTE(Nidulia @ 2013 08 14, 22:42)
Ko tik as nemeginusi ir nedariusi:) Bet tai ko klausiate - ne Azijieciu produktai Ryt sussikaupsiu ir atsakysiu I jusu klausimus:)
Tikiuosi Jusu neapsunkinsiu, aciu.
QUOTE(LEEja @ 2013 08 14, 22:06)
o, sakykit, kaip sleeping packa naudoti - uzsitepi ir gult? ir viskas? turiu viena meginuka ir nezinau ka daryt su juo
Na taip, aš dar pavaikstau kokiu 10 min. Kad isigertu į oda, o po to miegoti, ryte būtinai gerai išplauti....
radau dar viena bloga azijieciu kosmetikos , tiesa jis angliskas ben nemazai yra atsiliepimu apie ivairias priemones. blogas cia
Papildyta:
dar vienas, cia jau yra ir europietiskos bei amerikietiskos kosmetikos aprasymu bet sone galima pasirinkti azijieciu kosmetikos blogas cia
Papildyta:
o cia dar! as cia truputi po blogus landzioju.... blogas cia
Papildyta:
dar vienas blogas cia
Papildyta:
dar vienas, cia jau yra ir europietiskos bei amerikietiskos kosmetikos aprasymu bet sone galima pasirinkti azijieciu kosmetikos blogas cia
Papildyta:
o cia dar! as cia truputi po blogus landzioju.... blogas cia
Papildyta:
dar vienas blogas cia
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 08 15, 18:18)
Na taip, aš dar pavaikstau kokiu 10 min. Kad isigertu į oda, o po to miegoti, ryte būtinai gerai išplauti....
O tu plauni su prausikliu naktini krema? Nes kiek skaiciau daugumos tokiu kremu aprasyma, tai raso, kad uztenka vien vandeniu nusiprausti. Tiesa as plaunu su prausikliu, nes mano oda riebi ir man patinka jausti, kad ji svari, o ne riebaluota.
Dar noriu pagirti Missha Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask. Gerai isigeria i oda, lengvas agurku kvapas, atgaivina oda ryte, sutraukia poras. Kol kas geriausias bandytas miegojimo pakas.
QUOTE(Ugile @ 2013 08 16, 07:54)
O tu plauni su prausikliu naktini krema? Nes kiek skaiciau daugumos tokiu kremu aprasyma, tai raso, kad uztenka vien vandeniu nusiprausti. Tiesa as plaunu su prausikliu, nes mano oda riebi ir man patinka jausti, kad ji svari, o ne riebaluota.
Dar noriu pagirti Missha Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask. Gerai isigeria i oda, lengvas agurku kvapas, atgaivina oda ryte, sutraukia poras. Kol kas geriausias bandytas miegojimo pakas.
Taip, tik su prausikliu, nes mano oda irgi riebi... Aš seniai jau į missha sraiges žiūriu, bet meginuku niekur nemačiau.. O seip bandžiau holika holika honey skeaping pack ir loiele water drop skeaping pack... Iš šitų nei vienas nepatiko... Patiko tik sulwhasoo vitalizing treatment... Labai gerai atgaivina ir susvelnina veido oda...
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 08 16, 09:51)
Taip, tik su prausikliu, nes mano oda irgi riebi... Aš seniai jau į missha sraiges žiūriu, bet meginuku niekur nemačiau.. O seip bandžiau holika holika honey skeaping pack ir loiele water drop skeaping pack... Iš šitų nei vienas nepatiko... Patiko tik sulwhasoo vitalizing treatment... Labai gerai atgaivina ir susvelnina veido oda...
Man irgi Sulwhasoo Overnight vitalizing treatment patiko. Tik kvapas tai toks specifinis to kremo Tas Misshos sraiginis viska daro ta pati kaip Sulwhasoo. Manau tau turetu patikti. As pirkau pilna pakuote rizikuodama Kaina buvo gera, tai griebiau daug negalvodama. Dabar galvoju nusipirkti kitus meginukus is tos serijos, bet kiek maciau to naktinio kremo tai nera pirkti meginuku
trecia diena bandau lioele bb cream - pirkau paka meginuku 12 vnt.. vieno meginuko trims kartams man uztenka - skalsus
beti pagirti negaliu, mano oda riebi, tai ant virsaus fiksuoju arba mineraline biria matizuojancia pudra, arba shiseido kompaktine.
subega man i poru duobutes, kad ir kokios nedideles jos butu ir smulkias i rauksleles tas kremas
beti pagirti negaliu, mano oda riebi, tai ant virsaus fiksuoju arba mineraline biria matizuojancia pudra, arba shiseido kompaktine.
subega man i poru duobutes, kad ir kokios nedideles jos butu ir smulkias i rauksleles tas kremas
QUOTE(Ugile @ 2013 08 16, 22:01)
Man irgi Sulwhasoo Overnight vitalizing treatment patiko. Tik kvapas tai toks specifinis to kremo Tas Misshos sraiginis viska daro ta pati kaip Sulwhasoo. Manau tau turetu patikti. As pirkau pilna pakuote rizikuodama Kaina buvo gera, tai griebiau daug negalvodama. Dabar galvoju nusipirkti kitus meginukus is tos serijos, bet kiek maciau to naktinio kremo tai nera pirkti meginuku
Is tos serijos meginuku maciau tik toneri, losjona ir kremuka... tikriausiai nuo ju ir pradesiu..
Sulwhasoo visos kosmetikos toks kvapas...History of Whoo visu liniju ir brangios Missha serijos Choo Bo ir Gold Snow irgi panasus kvapai... tipo raso naturalus Korejietisku zoleliu be dazykliuir pan. Po kiek laiko pripranti..
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2013 08 17, 09:42)
trecia diena bandau lioele bb cream - pirkau paka meginuku 12 vnt.. vieno meginuko trims kartams man uztenka - skalsus
Man irgi buvo tokia problema su Lioele bb, as pries tepu Skinfood Black egg pore gel base tai tada nesubega i poras ir graziai atrodo...
Gal kas bande sia serija?
Missha Super Aqua Anti-Trouble Formula? Ar verta demesio?
Jau ne paaugle, o su pulinukais kovoju kaip kokia amzinai brestanti moteris NUSIBODO!
Oda jautri, misri... T zona nuolat blizganti ir nusieta spuogiukais ir pulinukais
Missha Super Aqua Anti-Trouble Formula? Ar verta demesio?
Jau ne paaugle, o su pulinukais kovoju kaip kokia amzinai brestanti moteris NUSIBODO!
Oda jautri, misri... T zona nuolat blizganti ir nusieta spuogiukais ir pulinukais