Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

Sveiki Shrekas5, mielai prašom. Jokių prašymų nereikia, nerkit tiesiai į diskusijas.

Aš pati tik prabėgom SM perskaitau jau, nes iš komforto zonos kas dieną po kelis kartus reikia iššokti.

O mes vakar tokį epizodą turėjom. Glosčiau aš merginai galvą, lėtai šukavau šepečiu, kokia 5min. Sakau, nepeša? Tyli. Palenkiu galvą pažiūrėti, ką ji mąsto,o ji sėdi ir miega išsijungus lotuliukas.gif Pati nelabai suprato, kas įvyko. Bet man taip gera pasidarė, kad ji po truputį saugiklius išjunginėja. Tokius įdomius klausimus ji paskui uždavinėjo visą vakarą: ar aš duodu "bizūno", ar apginsiu ją jei šuo puls. Dėliojasi viską į lentynėles.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 07 29, 17:48)
Labukas  4u.gif Pasipasakok,kad jau nori  smile.gif

Na, turiu keturias paneles ir vaikinuką, globoju dėl susiklosčiusių aplinkybių -našlaičiai, giminaičiai ..
QUOTE(Mikimauz @ 2013 07 29, 17:56)
Sveiki Shrekas5, mielai prašom. Jokių prašymų nereikia, nerkit tiesiai į diskusijas.

4u.gif
kaip miela, jaučiasi saugesnė mergytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekas5: 29 liepos 2013 - 18:05
Sveikos 4u.gif
Žinau, kad aš čia balta varna smile.gif bet įdomu, gal kas susidūrę ir žinote:
o kaip su neįgalaus vaikiuko globa? Aš apie finansinę pusę - ar tie patys 500lt skiriami kaip ir sveikam? Jis turėtų gauti invalidumo pensiją + globos pinigėlius. Bet tie globos pinigėliai ar tie patys kaip ir sveikam vaikiukui?
Ačiū, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 07 30, 12:52)
Sveikos  4u.gif
Žinau, kad aš čia balta varna smile.gif bet įdomu, gal kas susidūrę ir žinote:
o kaip su neįgalaus vaikiuko globa? Aš apie finansinę pusę - ar tie patys 500lt skiriami kaip ir sveikam? Jis turėtų gauti invalidumo pensiją + globos pinigėlius. Bet tie globos pinigėliai ar tie patys kaip ir sveikam vaikiukui?
Ačiū, jei kas atsakys  4u.gif

Globos pašalpa, kaip ir sveiko vaiko, tik papildomai mokama neįgalumo pašalpa.
Atsakyti
mes jau tevai!!!!!!!!!!!!!!sprendimas isigalioja po menesio,nes apie jokas skubos tvarkas negyrdejo teisejas.sake ir taip jum cia viskas greit vyko.va taip.nu nieko kaip nors.aciu dievui viskas baigta
Papildyta:
QUOTE(deola @ 2013 07 31, 17:30)
mes jau tevai!!!!!!!!!!!!!!sprendimas isigalioja po menesio,nes apie jokas skubos tvarkas negyrdejo teisejas.sake ir taip jum cia viskas greit vyko.va taip.nu nieko kaip nors.aciu dievui viskas baigta

tai dabar galiu pasakyt viskas vyko nuo pareiskimu padavimo iki sprendimo isigaliojimo METAI IR 3 MENESIAI
Atsakyti
QUOTE(deola @ 2013 07 31, 17:31)
mes jau tevai!!!!!!!!!!!!!!

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deola @ 2013 07 31, 16:31)
mes jau tevai!!!
Sveikinimas šviežutėliams tėveliams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Deola- sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Deola- nuoširdžiausi sveikinimai.
Atsakyti
Deola, nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 07 31, 20:17)
Deola, nuostabu  wub.gif

aciu merginos ir jums uz jusu patarimus ir zodzius .tikrai verta visu jusu pagalba bent man.
Atsakyti
Deola, nuoširdžiausi sveikinimai!
Atsakyti