Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

QUOTE(Sunute @ 2013 08 05, 16:31)
kas ir kasmet - Žolinės smile.gif. Žadėjo keletas bardų atvažiuoti ir padainuoti.

Važiuosite pro mano sodybą, juk stabtelėsite susipažint bigsmile.gif

Liūte, kokia tu mad.gif Per tave dabar noriu leliuko namie doh.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 05 rugpjūčio 2013 - 17:39
QUOTE(Amade @ 2013 08 05, 15:11)
Sveikos,

Liute - kaip gera skaityti tokias jaukias (ne)paprastas seimynines istorijas.  wub.gif
Nors mes dar laukime, bet irgi tikiuosi, kad susitvarkysim su nauju šeimos nariu, kad su mūsų meile ir teigiamom emocijom viskas vyks sklandžiai.
Bet praeitą savaitę nugąsdino naujienos iš "kursiokių"  doh.gif  Pasirodo, dviems šeimoms iš mūsų grupės jau buvo pasiūlyti vaikai, bet viena šeima net nevažiavo susitikti perskaitę bylą, o kita - nežinau ar važiavo, bet pasiūlymo nepriėmė. Minėjo, kad labai nuvylė tai, kas buvo pasiūlyta  blink.gif Kol kas nežinau, kas konkrečiai taip baisu buvo - ar sveikata, ar dar kažkas  unsure.gif Tai vis persekioja tokie dviprasmiški jausmai, nors iš forumo pasakojimų kitokią nuomonę esu susidarius.  g.gif  Vadinasi, tenka laukti, kol patys asmeniškai gausim pasiūlymą  4u.gif

Amade.kaip pasiule mums musu maziuke.tai mes perskaite irgi beveik nenorejom vaziuoti.apie tai pasakem vaiku teisese tai sako atvaziuokit parasyt atsisakymo.bet kita diena nuvaziavom i globos namus.supazindino su lygos istorija.tai nezinau ka jums pasakyt.duok dieve kad tos visos lygos nepasitvirtintu.tai mes patikrinsim kaip jau turesim isigaliojusi teismo sprendima ir prisiregistruosimes pas gydytojus.dabar dar nenoriu niekur vaik tampyti.pries mus sios mergaites atsisake 3 poros.as nezinau ar gerai mes pasielgem ar blogai nugi laikas parodis.kol kas TFU TFU TFU nuostabesnio vaiko nesu macius.ir tos lygos kazin ar egzistuoja.jau mes ir ant puodo sedim o pradzioi buvo staugimas oi jo joi ir daug dalyku jau esam ismoke.as jums patariu perskaite pasiulymo vistiek paziureti ir susipazinti su leliuku tada dar pabendrauti siek tiek o jau tada priimti sprendima.nesitikekit kad globos namuose bus jums pasiulytas vaikas raudonais zandukais sveikas ir linksmas taip nebus.namai yra namai ir pamatysit kaip jusu gelyte atsigaus tik reikia jai padeti augti ir ji apdovanos jus savo sypsena,patikekit manim.kaip prieina kleckas ir buciuoja tai vyra tai mane tai jetau kaip smagu
Atsakyti
Mūsų bernužėlio buvo atsisakę berods trys šeimos, jei gerai pamenu. Mes buvom nusprendę nesirinkti - tiesiog pasitikėti likimu. Gerai, kad tos šeimos atsisakė smile.gif, dabar turiu mylimą sūnų
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 08 05, 18:38)
Liūte, kokia tu mad.gif Per tave dabar noriu leliuko namie  doh.gif  wub.gif

Dar ir aš tave paerzinsiu- šiandien Brolis atšventė pirmąjį gimtadienį, valgėm tortą, degėm fejerverkinę žvakutę. Dabar visas apsipatenkinęs, kupinas dienos įspūdžių, miega rankytes į šonus atmetęs, žandu į meškiną įsikniaubęs.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 08 05, 13:15)
tai visai gerai laiko tą dėmesį wink.gif
Jiems pagal amžių nepriklauso ilgai, netgi pirmokams! dešimt minučių darbo yra 'pakankamai'.

http://www.pasakos.l...cija/kurmiukas/
http://www.rodo.lt/v...imacijalt-21395

taip pat Youtube.
Aš buvau įrašiusi į diską.

thumbup.gif ačiū labai, tikrai reiksės susigrabint i diska. Ech.. vaikystę primena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2013 08 05, 15:38)
Važiuosite pro mano sodybą, juk stabtelėsite susipažint  bigsmile.gif

Liūte, kokia tu mad.gif Per tave dabar noriu leliuko namie  doh.gif  wub.gif

Eij .. taij jamk biggrin.gif. Mažas vaikiukas namie tiek daug gėrio atneša, šilumos visiem. Dar pasigirsiu smile.gif. Apie mano vyriausiąjį auklėtojos, linguodamos galvom sakė - lėtas oi lėtas, mažai kalba. Tai vat jis kalba neužsičiaupdamas, per šiandien išmoko "būtinai reikės eiti (padaryti, pamatyti)" ir "tu įsivaizduoji" biggrin.gif. Kažkoks jis kempiniukas sugertukas visokiariopų žinių. Gaminu aš valgyti, o jis stovi šalia ir atsidręs stalčių virtuvinį tyriinėja ir klausinėja.
-Kam šitas?
-Česnakam traiškyti, -Ir matau akys OOOO didžiulės vajė, traiško česnakus.
-O kam šitas? Košei trinti, - ir tiesiog akyse šaudo neuronai nauji smegenyse vaiko - formuojas tinklai ir mezgas ryšiai.

Papildyta:
QUOTE(rutikė @ 2013 08 05, 19:06)
Mūsų bernužėlio buvo atsisakę berods trys šeimos, jei gerai pamenu. Mes buvom nusprendę nesirinkti - tiesiog pasitikėti likimu. Gerai, kad tos šeimos atsisakė smile.gif, dabar turiu mylimą sūnų

Ir mes dar kursuose apsisprendėm nesirinkti. Imsim ką duos, taip abu su liutu nusprendėm.
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2013 08 05, 21:45)
thumbup.gif ačiū labai, tikrai reiksės susigrabint i diska. Ech.. vaikystę primena smile.gif
Neapsimoka į diską,iš patirties sakau ax.gif Po kurio laiko tų įrašytų diskų neskaito.Pažiūrėk www.smailas.net Ten aibė geros sovietinės animacijos įgarsintos lietuviškai.Ir ne tik ax.gif
O mes vasarojam-pliažai,maudynės,žaidimai...Pienas kaimiškas,uogos,daržovės.Vaikai nusistebėjo,kad ši vasara be imunalio biggrin.gif Tai nupirkau naturkoksin'o.Ketvirtadienį paskutinė dozė.O šiaip sveiki (tfu tfu tfu) linksmi.Su maže sprendžiasi naktinės žvejybos problemos.Labai atsirišo kalba-prišneka,primamsi pilnas ausis-net pavargstu kartais 4u.gif Žodynas labai plečiasi.Tik ne visur sako "R" ir dažnai ne ten,kur reikia:eisim į rauką bigsmile.gif
Sveikinimai naujoms ir apsibuvusioms mamytėms 4u.gif wub.gif
Kūdikiai visada sukelia motiniškus jausmus-pliaže tiek gražių rubuiliukų,kad taip ir norisi paprašyt bent jau palaikyt blush2.gif
Vakarojom su pilnu kiemu vaikų,jie leido visokią muziką.Kai užgrojo Mikutavičiaus "O aš labai myliu savo mamą" Pupa kad įsiverkė verysad.gif Pasirodo,mažiulė brolių pasiilgo.Parašiau socialinei,gal suorganizuos pasimatymą.
Atsakyti
Germine, kai užgroja ši Mikutavičiaus daina, tai aš pati raudu pasikukčiodama, bo jau labai tą savo mamą myliu, o ji taip toli verysad.gif bet nieko, jau greit susitiksim...
Liute, gražiai čia taip viską rašot, tikiuosi ir linkiu, kad ir toliau taip pat.
Aš mūsiškiams nupirkau arklius, žinot tokie ant pagalio arklių galvos, apsižergi ir joji, paspaudi ausį ir girdisi jojimas ir žvengimas. Tai non stopu jodinėjimas namie. Ryte išeidinėjau darban, tai palikau gražuolius ant arklių, į Lietuvą jojo biggrin.gif
vakar Jonė fanarą po akim įsitaisė, tiksliau brolis įtaisė, tai pasipuošus į LT grįš biggrin.gif su broliu žaidžia taip, mušasi, bet taip ne piktai, kovoja, kaip filmukuose, tai neleisim per TV filmukų žiūrėti, nes ten tokio pobūdžio, kažkokie balvonai mušasi ir kaunasi, pereisim vėl prie filmukų iš DVD.
Atsakyti
QUOTE(deola @ 2013 08 05, 20:42)
Amade.kaip pasiule mums musu maziuke.tai mes perskaite irgi beveik nenorejom vaziuoti.apie tai pasakem vaiku teisese tai sako atvaziuokit parasyt atsisakymo.bet kita diena nuvaziavom i globos namus.supazindino su lygos istorija.tai nezinau ka jums pasakyt.duok dieve kad tos visos lygos nepasitvirtintu.tai mes patikrinsim kaip jau turesim isigaliojusi teismo sprendima ir prisiregistruosimes pas gydytojus.dabar dar nenoriu niekur vaik tampyti.pries mus sios mergaites atsisake 3 poros.as nezinau ar gerai mes pasielgem ar blogai nugi laikas parodis.kol kas TFU TFU TFU  nuostabesnio vaiko nesu macius.ir tos lygos kazin ar egzistuoja.jau mes ir ant puodo sedim o pradzioi buvo staugimas oi jo joi ir daug dalyku jau esam ismoke.as jums patariu perskaite pasiulymo vistiek paziureti ir susipazinti su leliuku tada dar pabendrauti siek tiek o jau tada priimti sprendima.nesitikekit kad globos namuose bus jums pasiulytas vaikas raudonais zandukais sveikas ir linksmas taip nebus.namai yra namai ir pamatysit kaip jusu gelyte atsigaus tik reikia jai padeti augti ir ji apdovanos jus savo sypsena,patikekit manim.kaip prieina kleckas ir buciuoja tai vyra tai mane tai jetau kaip smagu

QUOTE(rutikė @ 2013 08 05, 21:06)

Būtent jūsų visų paskaičius aš vis turiu omeny, kad tos baisios ligos nuvažiavus, pamačius ir pakalbėjus gerokai sumažėja unsure.gif O parsivežus namo beveik ir dingsta. Tad mane pačią labai labai nustebino, jog net nevažiavo susitikt su vaikučiu vein paskaitę aprašymą. g.gif Gaila, neturiu tikslesnės info, kas ten buvo aprašyta, tad negaliu komentuoti, galbūt tikrai labai rimto ir baisaus. unsure.gif
Bet aš tikiuosi, kad mes susitikt važiuosim bet kokiu atveju, jei nebus įrašyta apie rimtas negalias, kam mes nesame sąmoningai pasirengę g.gif
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2013 08 06, 05:29)
LT grįš.

Visam laikui, ar tik į svečius?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 08 06, 10:02)
Visam laikui, ar tik į svečius?

į svečius...jeigu jau visam laikui, tai seniai būtum gavus privačią dėl susitikimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2013 08 06, 10:14)
į svečius...jeigu jau visam laikui, tai seniai būtum gavus privačią dėl susitikimo biggrin.gif

aš laukiu kada tu galų gale grįši.
Atsakyti
Labas,štai ir prireikė man jūsų auksinių patarimų smile.gif
Pastebėjau,kad vieni giminaičiai ignoruoja mano mažąją.Gal ne tai ,kad ignoruoja,bet elgiasi su ja kitaip,negu su didžiąja...Pas juos irgi tokio amžiaus vaikai,kaip ir mano.Vaikai nuo mažens kursuoja per visus namus - tai pas močiutę,tai pas mus,tai pas juos.Duodi valgyt saviškiams - pamaitini ir kitus,jei jie nori. Taip buvo,kol nebuvo mažosios. Dabar mažąją jie būna siunčia namo iš savo kiemo,jei maitina - tai tik jei didžioji būna viena,be sesės.Jei kažkur eina - tai pasako,kad kartu gali eiti tik didžioji,nes su 4 vaikais jau nesusitvarkys..
Nežinau,kaip man elgtis. Jei neima mažosios,neleisti ir didžiajai?Uždrausti vaišintis pas juos didžiajai ?Jei mažają varo namo,tai kad ir didžioji kartu eitų? Ar teisingi būtų tokie sprendimai? O gal aš čia kabinėjuos be reikalo? Gal per daug sureikšminu tokius epizodu? Nėra jie dažni,bet per visą vasarą prikapsėjo...kažkaip dar vakar porą atveju išgirdau,tai taip širdį suskaudo...
Atsakyti