QUOTE(dad @ 2013 07 17, 12:52)
Sveikos,klausimas butu is uzsakymu,kaip viskas vyksta,uzsakau preke,tai skaitosi ta ir nuperka ta pacia diena? Ir issiuncia ten is jav kita diena,ar kaip,na man idomu,nes kai cia atostogavo Taure tai is kitur sakiausi,tai jau trecia sav bet vis dar skaiciuku negavau,o kitus skaiciukus diena pries kai sakiausi gavau pries sav,tai istikruju nelabai ir suprantu,nes visur raso,kai gaunu prekes susveriu paskaiciuoju ir atsiunciu kaina,tai jei prekes dar ne lt tai iskur tikslia kaina ir svori zinot! Paaiskinkit man nelabai suprantanciai
Atsiunciate uzsakyma. Jei norite free shipo ar mazesnio shipo, laukiame kompanijos. Tada perkame kai susirenka. Nupirkus laukiu kol gausiu prekes. Laukiu nuo 2 dienu iki buna ir 15d ! Pvz disney ziauriai ilgai siuncia, 10 dienu laukti garantuotai, bet ir 15 tenka. Mano prekiu issiuntimas priklauso nuo to kada gausiu is parduotuves. Isivaizduokit taip. Siunciu siunta kiekviena sestadieni i LT. Reiskias jei gausiu jusu preke iki ketvirtadienio vakaro, preke isskris sestadieni (penkt. turi buti nuvezta i sandeli, kad isskristu sestadieni). Skaicius daznai atsiunciu savaitgaliais, kai prekes jau buna isvyke. Siunciu ir savaites eigoje, bet labiau koncentruojuosi savaites begyje i pirkimus, sverimus ir preku paruosima siuntai. Saskaitas susiunciu per savaitgali (nors pradedu dar viduryje savaites mazdaug), kartais dar pirmadieni dakalu jei ziauriai daug buna ar savaitgali kur pauliavoju. Bet visados speju susiust visas iki kol siunta pasiekia LT.
Prekiu laukimas iki gavimo LT priklauso visu pirma nuo to kaip greit pati gausiu. Paskui aisku gali uzsitempt jei siunta uzsilaiko kazkur pakeliui.
Jei jus pirkote is kitos tarpininkes ir negavote 3 savaites skaiciu, paklauskite kodel.
Pas man yra normalu laukti skaiciu iki 8-12 dienu pirkejui, (jei ilgiau, gerai butu pasiteirauti. Visko buna, gali atsaukti parduotuve, o as nepastebesiu. Gali but pasimetus siuntimo iki manes kelyje, tada reik skambinti ir ieskoti ir tt..) Tuo tarpu daznai prekes jau buna pakeliui i LT, tik kaip sakiau ,skaiciams teikiu paskutini demesi, nes laiko trukumas juodas, bet sutvarkau iki kol siunta pasiekia LT.
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2013 07 17, 13:02)
Tauyte palauk, kol su dydziu apsispresiu
ok ,einu parukensiu
Papildyta:
Pamirsau pridurti, kad isparduotuves prekes siuncia gerokai ilgiau ! Hautelook modnique ideeli beyondtherack zulily ir kitos tai atskira istorija su jom.