Įkraunama...
Įkraunama...

violetinė tema

28000 lt. kuriuos Venskienė sumokėjo jau išleisti?
Atsakyti
QUOTE(Su apyranke @ 2013 09 17, 17:56)
Kaip supratau, turtingo rėmėjo dar nerasta.
"Laimutės Stankūnaitės tėvas už 10 tūkst. litų siūlo pirkti savo ir dukros interviu. Jis tvirtina, kad pinigų reikia gyvenimą užsienyje pradedančiai dukrai ir anūkei.

„Jai reikia gyvenimo pradžiai. Patys suprantate, jai dabar nepavydėtinos sąlygos. Aš negaliu telefonu per daug aiškinti, patys suprantate. Sąlygos tokios: aš savo interviu duosiu, kalba eina apie 5000 litų, o jei kartu su dukra – 10 tūkst. litų. Jeigu tinka, prašau, mes toliau derinam, jei netinka, reiškia netinka“, – telefonu LNK televizijos žurnalistams sakė Stasys Stankūnas."

Šeimos bruožas biggrin.gif

QUOTE(Su apyranke @ 2013 09 17, 20:04)

Turbūt pono Stankūno ir jo dukros interviu už 5000 Lt galima užsisakyti kokius tik nori? Kokių tik reikia.

Jei kokią "štuką' dames,ko gera,kad taip biggrin.gif

QUOTE(Jovita 35 @ 2013 09 18, 01:38)
thumbup.gif  lotuliukas.gif Stai ir islindo yla is maiso. doh.gif  doh.gif

Pinigu,pinigu.. !!! thumbup.gif  lotuliukas.gif

Melas,melas ir visur is ju puses tik melas doh.gif  doh.gif

Kur tos sumos dingo uz kurias galejo apsaugas samdytis,i uzsieni vaziuoti..?Net Jakilaitis akis isvertes stebejosi..

http://tv.lrytas.lt/...647961362259997

Stai dar vienas,kaip dabar jau aisku melas

Man labai sunku susigyventi su mintimi, kad dabar aš daug metų nebematysiu tėvų, o dukrelė – senelių.

Dėl mūsų saugumo jie negalės pas mus atvykti ar mums paskambinti.

Laimutės Stankūnaitės tėvas už 10 tūkst. litų siūlo pirkti jo ir dukters interviu. Jis tikina, kad pinigų reikia gyvenimą užsienyje pradedančiai dukrai ir anūkei, kuri, Stasio Stankūno žodžiais, išvažiavo „kaip stovi“, praneša LNK „Žinios

Skaitykite daugiau: Stankūnaitės tėvas už dukros interviu prašo 10 tūkst. litų - Naujienų portalas | Alfa.lt http://www.alfa.lt/s.../#ixzz2fByWHLVi
Nematys., negales skambintis,o interviu abu duos ir susitarti apie tai gales .lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei dar po tokiu cirku atsiranda naivuoliu kurie jais tiki lotuliukas.gif ,tai gal tegul iskarto perveda Stankunui visas savo santaupas.. lotuliukas.gif  thumbup.gif

Balsą dabar galima padaryti kokį tik nori.Pasodins kokią bobelę ir paporins,ką reikia iš rašto lotuliukas.gif
Šeip,šia tema daugiau nebesidomiu.Tik iš sportinio intereso kartais trumpai permetu.Bet kaip permetu ,tai linksma pasidaro biggrin.gif
Anekdotai.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2013 09 18, 09:25)
Anekdotai.

Aha, ir tokie buki buki biggrin.gif

Lietuvai ištransliuojamos raudos, kaip Laimutė su dukrele dingsta nežinomuose užsienių toliuose... Nebeturės jokio kontakto su tėvyne, su jokiu lietuviu, net su mylimais tėveliais... Ašaros. Stankūnaitės fanklubas geria validolį.

O čia dadaaam! Stasiukas:

"Aš negaliu telefonu per daug aiškinti, patys suprantate. Sąlygos tokios: aš savo interviu duosiu, kalba eina apie 5000 litų, o jei kartu su dukra – 10 tūkst. litų".
Atsakyti
QUOTE(Su apyranke @ 2013 09 17, 16:56)
Kaip supratau, turtingo rėmėjo dar nerasta.
"Laimutės Stankūnaitės tėvas už 10 tūkst. litų siūlo pirkti savo ir dukros interviu. Jis tvirtina, kad pinigų reikia gyvenimą užsienyje pradedančiai dukrai ir anūkei.

„Jai reikia gyvenimo pradžiai. Patys suprantate, jai dabar nepavydėtinos sąlygos. Aš negaliu telefonu per daug aiškinti, patys suprantate. Sąlygos tokios: aš savo interviu duosiu, kalba eina apie 5000 litų, o jei kartu su dukra – 10 tūkst. litų. Jeigu tinka, prašau, mes toliau derinam, jei netinka, reiškia netinka“, – telefonu LNK televizijos žurnalistams sakė Stasys Stankūnas."

Biznierius lotuliukas.gif

QUOTE(Su apyranke @ 2013 09 18, 10:45)
Aha, ir tokie buki buki biggrin.gif

Lietuvai ištransliuojamos raudos, kaip Laimutė su dukrele dingsta  nežinomuose užsienių toliuose... Nebeturės jokio kontakto su tėvyne, su jokiu lietuviu, net su mylimais tėveliais... Ašaros. Stankūnaitės fanklubas geria validolį.

O čia dadaaam! Stasiukas:

"Aš negaliu telefonu per daug aiškinti, patys suprantate. Sąlygos tokios: aš savo interviu duosiu, kalba eina apie 5000 litų, o jei kartu su dukra – 10 tūkst. litų".

Oj negaliu, balsu susijuokiau. lotuliukas.gif
Sita istorija is tragedijos virsta komedija biggrin.gif
Atsakyti
Duokite grynais lotuliukas.gif lotuliukas.gif

https://www.youtube....l_eNepFAA#t=130

Nelabai supratau,kokio advokato islaidu negavo? bigsmile.gif g.gif Ka cia tas Stankunas vel prasipliurpe.. bigsmile.gif

Bet Cerniauskas sake.. ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=xIRWUcHOADM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita 35: 18 rugsėjo 2013 - 14:22
Susipažinau su savaitgalio žiniasklaidos aktualijomis. Nė vieno inteviu už 5000 Lt nei su Stankūnaite, nei su Stankūnu.

Blogai. Niekas neperka jūsų interviu, Stasy. Teks taikyt 70 proc. nuolaidą.
Atsakyti
QUOTE(Su apyranke @ 2013 09 22, 15:50)
Susipažinau su savaitgalio žiniasklaidos aktualijomis. Nė vieno inteviu už 5000 Lt nei su Stankūnaite, nei su Stankūnu.

Blogai. Niekas neperka jūsų interviu, Stasy. Teks taikyt 70 proc. nuolaidą.

lotuliukas.gif Nesupratinga ta žiniasklaida , žmogui po daugiadienių reikia atsigauti , o niekas straipsnių neperka ir kitaip nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 22, 15:10)
lotuliukas.gif Nesupratinga ta žiniasklaida , žmogui po daugiadienių reikia atsigauti , o niekas straipsnių neperka ir kitaip nepadeda.

Gal bandytų į skelbiu.lt pasiūlymą įdėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2013 09 22, 15:02)
Gal bandytų į skelbiu.lt pasiūlymą įdėti g.gif

galetu jau kaledines nuolaidas pradet taikyt. Gal tada ledai pajudetu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiems, kuriems žodis "Klanas" atrodo labai juokingas, turėtų patikti paskutinieji V.Gailiaus pareiškimai.

Ex FNTT vadovą, ko gero, keblu pavadint patvoriniu buduliu. O jis kalba lygiai tą patį, ką ne kartą sakė Venckienė - kad
VSD struktūroje egzistuoja klanas, gauja, kuri vykdo "aukščiausio lygio politinę korupciją, pasireiškiančią per įtaką teisėsaugos institucijoms".

Taigi - dar vienas apie klaną. Stankūnų šeimos draugėms turėtų būti smūgis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Su apyranke: 24 rugsėjo 2013 - 12:23
QUOTE(Su apyranke @ 2013 09 24, 13:22)
Tiems, kuriems žodis "Klanas" atrodo labai juokingas, turėtų patikti paskutinieji V.Gailiaus pareiškimai.

Ex FNTT vadovą, ko gero,  keblu pavadint patvoriniu buduliu. O jis kalba lygiai tą patį, ką ne kartą sakė Venckienė - kad 
VSD struktūroje egzistuoja klanas, gauja, kuri vykdo "aukščiausio lygio politinę korupciją, pasireiškiančią per įtaką teisėsaugos institucijoms".

Taigi - dar vienas apie klaną. Stankūnų šeimos draugėms turėtų būti smūgis.

Dar viena savižudybe kvepia? doh.gif Jau geriau žmogus tylėtų.Nes nuo to ,kad kažkas kalbės,prabils,rašys niekas vis tiek nepasikeis.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2013 09 24, 13:51)
Dar viena savižudybe kvepia? doh.gif Jau geriau žmogus tylėtų.Nes nuo to ,kad kažkas kalbės,prabils,rašys niekas vis tiek nepasikeis.

O aš Gailių vis tiek sveikinu. Teismas jį grąžino į darbą, žinoma, kad jam patogiau, konjunktūriškiau būtų tylėt. Bet jis oba ir pasakė: klanas, gauja. Taip taip, visa tai tarp saugumiečių ir kai kurių spec. tarnybų pareigūnų. Ak, kaip netikėta biggrin.gif

Ir visiškai suvokiama, kad Lietuvos rytas ir kita klaninė žiniasklaida dabar puls priešą Nr.2 (po Venckienės).
Atsakyti