Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 24, 20:12)
Na siandiena ateinu pas jus su gerom ziniom  smile.gif  Mes esame jau nebe vieni, pas mane apsigyveno po triju metu lygiai be keliu dienu pilvuko gyventojas  wub.gif

Kaip smagu Tauskute, sveikinu. Lengvo laukimo ir greito pasimatymo su leliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 28, 11:55)
O kiek laiko jums ir pasimatymo diena nustatyta su pilvuko gyventoju ?  wub.gif

data nenustatyta nes mano situacija neprognozuojama del savijautos ir kitu veiksniu, todel tik orentuojames kad gal dar pora menesiuku mazo zmogiuko teks palaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 07 29, 13:55)
data nenustatyta nes mano situacija neprognozuojama del savijautos ir kitu veiksniu, todel tik orentuojames kad gal dar pora menesiuku mazo zmogiuko teks palaukti smile.gif

Oi kaip jau nebe daug beliko , kaip faina wub.gif
O kokia situacija pas tave ? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, Mamytes!
Tikrai nauja vieta ir tiek daug geru naujienu! Kazkaip gavau daug geru emociju, dziaugiuosi su visom, kurios nestuke.gif
As ir pati nutariau nebebijoti ir ryztis daryti dar viena Spinduliuka. Su vyru daug issiaiskinom, buvom pas daktarus, issityriau- sake viskas norma ir galim bandyt. Labai bijom, matyt naturlu po visko, daug baimiu, bet Jusu visu bandymai po netekties suteikia daug optimizmo.
Juk turi ir mum pagaliau saule sviesti.

Labai noriu ir as i FB grupe, ar priimsit? 4u.gif
Atsakyti
Ruta_bern sveikinimai 4u.gif
Kuo geresnes sveikatos ir lengvo laukimo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 07 29, 16:38)

Labai noriu ir as i FB grupe, ar priimsit? 4u.gif

as UZ 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Emilio-mamyte wub.gif thumbup.gif kaip fajna smile.gif. Gerai kad issityrete, o baime manau nedings ..... verysad.gif , bet reikia save pazityviai nuteikti, ta ka jus ir darote drinks_cheers.gif Man irgi kitos mamytes suteikia vilties. Pas mus tik tyrimu atsakymas bus spalio men.
Ruta bern man atrodo jau praeituose namuciuose sake apie nestuke.gif wub.gif , dar karta sveikinu.
O mes buvome pas vyro tevus, maciau vaika jo brolio, bet daug neziurejau, ant ranku neemiau, aisku vienu metu asaros pacios pradejo rideti ..... bet stengiausi likti rami ir negalvoti.
Atsakyti
Suprantu Tave.. As pati buvau vakar gimtadieny drauges sunaus, tai buvo ten mergyte gimusi savaite anksciau uz musu suneli, tai irgi bandziau neziuret ir negalvot. Vyras sake,kad tarsi toks kudikelis ir sustojo atminty, net negalvojo, kad jau butu toks didelis, praradimo jausmas ir tustuma pagilejo.
Mamytes, o kaip visa nestuma save raminot ir drasinot? Man taip baisu, kad lauktis ir galvoti, kaip viskas bus, na, ta minciu galia ir visa kita..
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 07 29, 22:21)

as irgi uz 4u.gif
Atsakyti
At priimsit i FB? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 07 30, 09:56)
At priimsit i FB? blush2.gif

Taip.
kaip tave rast FB?
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

O mane ar priimsit i FB, kazkada kelios mamytes sutiko, bet tuom viskas ir uzsibaige blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliuko-mamyte: 30 liepos 2013 - 11:46