Visiskai sutinku su rugseje , mes su vyru ir apie tai kalbejom , ir dabar daznai pakalbam kazkaip savaime gaunasi kai pradedame kalbeti apie Simona, tai musu abieju vaikas , musu abieju...
Atsiprasau gal ne visiskai suprantamai parasiau, ir tikrai nenorejau pasakyti kad tai ne ju vaikai ir kad jiem labai paprasta ir lengva susitaikyti su netektim. Tiesiog jie turi buti stiprus, tvirti...o mes esam silpnesnes ir jautresnes...
QUOTE(rugsėjė @ 2013 07 25, 13:53)
Paprieštaraučiau, tai ir jų vaikas, nors ne jie nešiojo ir jie mato mus liūdinčias ir viską laiko savyje ... jie stengiasi neparodyt to skausmo, kad mes stipriau jaustumės.
Kartą su vyru aštriai pakalbėjom, vyras pasakė - tu ką galvoji, man neskauda? Ne mano vaikas buvo? Ir aš vaiko netekau ir dar tave iš proto besikraustančia kasdien matau... po to pokalbio pradėjau susiimt ir kitaip suprast vyrą. Pasakiau, jog man svarbu žinot kaip jis jaučiasi ir kalbėt apie mažylę, kad ir su ašarom.
Tad jie juk vyrai - neverkia, negedi, jie stiprūs
Kartą su vyru aštriai pakalbėjom, vyras pasakė - tu ką galvoji, man neskauda? Ne mano vaikas buvo? Ir aš vaiko netekau ir dar tave iš proto besikraustančia kasdien matau... po to pokalbio pradėjau susiimt ir kitaip suprast vyrą. Pasakiau, jog man svarbu žinot kaip jis jaučiasi ir kalbėt apie mažylę, kad ir su ašarom.
Tad jie juk vyrai - neverkia, negedi, jie stiprūs
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 25, 14:12)
Visiskai sutinku su rugseje , mes su vyru ir apie tai kalbejom , ir dabar daznai pakalbam kazkaip savaime gaunasi kai pradedame kalbeti apie Simona, tai musu abieju vaikas , musu abieju...
Pritariu jums, maniskis ir labai sunkiai viska isgyveno nors bande but stiprus del manes, nes as nuo proto vos nenusokau, tai kaip su darzove bedraut jam su manim reikejo vos ne tris menesius...
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 07 25, 15:06)
Atsiprasau gal ne visiskai suprantamai parasiau, ir tikrai nenorejau pasakyti kad tai ne ju vaikai ir kad jiem labai paprasta ir lengva susitaikyti su netektim. Tiesiog jie turi buti stiprus, tvirti...o mes esam silpnesnes ir jautresnes...
taip jie turi but ir mes turim but... nes mes kartais nesusimastom apie ju jausmus, o mes kartais abu pasikalbam apie Noju, paverkiam draugiskai kartu ir bandom dziaugtis dabartine laukimo nuotaika
QUOTE(ruta_bern @ 2013 07 25, 17:08)
bandom dziaugtis dabartine laukimo nuotaika
praleidau ką?
O šiaip išsiaiškin su vyru reikia, vieni gražiai išsikalba, kiti piktuoju, bet palikt nereikia, reik pradurt tą "pūlinį"
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 07 25, 17:06)
jo tokie stiprūs tie vyrai, kad net iš po nelaimių palieka šeimas, tad šiuo klausimu kaip ir prieštarauju, kad jiems taip pat sunku, kaip mamoms, žinoma visada yra išimčių...
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 24, 19:12)
Na siandiena ateinu pas jus su gerom ziniom Mes esame jau nebe vieni, pas mane apsigyveno po triju metu lygiai be keliu dienu pilvuko gyventojas
valioooo
Įtariau tave,bet tylėjau.Kažkaip jautėsi tai iš tavo posų
QUOTE(*Aniri* @ 2013 07 24, 19:24)
Tu Vilniuj??? Galėtume susibėgt su savo žirniukais
Tauškute, kokia nuostabi žinia!
QUOTE(divėja @ 2013 07 25, 22:13)
Įtariau tave,bet tylėjau.Kažkaip jautėsi tai iš tavo posų
as ir kazkaip turejau nuojauta del Tauškutes
O is kur tokia nuojauta pas jus mergaites?
Tiesa pasakius as kai nesilaukiau susapnavau kad darausi testa ir dvi juosteles ryskios ir po men.kazkur mano sapnas issipilde
Tiesa pasakius as kai nesilaukiau susapnavau kad darausi testa ir dvi juosteles ryskios ir po men.kazkur mano sapnas issipilde
QUOTE(rugsėjė @ 2013 07 25, 16:31)
praleidau ką?
O šiaip išsiaiškin su vyru reikia, vieni gražiai išsikalba, kiti piktuoju, bet palikt nereikia, reik pradurt tą "pūlinį"
nieko nepraleidai, kas suprato tas suprato
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 26, 20:26)
O is kur tokia nuojauta pas jus mergaites?
saunus sapnai pas tave svarbiausia kad pildosi taip kaip tau reikia
QUOTE(ruta_bern @ 2013 07 27, 15:04)
nieko nepraleidai, kas suprato tas suprato
O kiek laiko jums ir pasimatymo diena nustatyta su pilvuko gyventoju ?
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 24, 17:12)
Na siandiena ateinu pas jus su gerom ziniom Mes esame jau nebe vieni, pas mane apsigyveno po triju metu lygiai be keliu dienu pilvuko gyventojas
Tauskute
nerandu zodziu, Wow!! tiesiog labai noreciau sia akimirka Tave stirpiai apkabinti!
Begalo dziaugiuosi uz Jus