Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(*Aniri* @ 2013 07 24, 21:17)
Tauskuteeee  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Labai labai sveikinu jus. Nuostabios zinios.

dekui dekui ... smile.gif

kaip jus laikotes ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 24, 20:18)
dekui dekui ...  smile.gif 

kaip jus laikotes ?  smile.gif

Mes augam, mokomes kalbet biggrin.gif tai viskas aplinkui "kas cia, kas cia" wub.gif .

Likau be darbo po atostogu ilguju, nu bet tiek to... Su Rajos pagalba isiderejau iseitine, tai rudeniop ieskosios naujo darbelio.
Kaip jautiesi? Nu be to kad skraidai padebesiais is laimes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2013 07 24, 21:24)
Mes augam, mokomes kalbet  biggrin.gif  tai viskas aplinkui "kas cia, kas cia"  wub.gif .

Likau be darbo po atostogu ilguju, nu bet tiek to... Su Rajos pagalba isiderejau iseitine, tai rudeniop ieskosios naujo darbelio.
Kaip jautiesi? Nu be to kad skraidai padebesiais is laimes  wub.gif

Aiskutis 4u.gif Didelis jau tavo leliukas wub.gif Na as jauciuosi jau kaip antra savaite gerai , buna kartais kad uzeina pikinimas bet labai retai smile.gif O taip pries tai pikino, bloga labai buvo , karta tik vemiau. Du kg numeciau bet va vel grizo atgal viskas smile.gif Pilvukas jau matosi bet vis stengiuosi slepti ne daug kas zino kad mes nebe vieni, tik sesuo zino nes kartu palangoje poilsiavome ir drauge viena ir daugiau niekam dar nesakem kiek pavyks tiek slepsiu smile.gif norisi iki rugsejo dar nuslept sia zinia smile.gif daremes jau pirma echoskopija, pirmadieni eisiu tyrimus darytis, rugpjucio pradzioj vel echoskopija darytis . Zinau kad vienas leliukas pas mane pilvuke wub.gif o taip viskas gerai nestuke.gif tyliai su vyru dziaugiames pilvuku wub.gif
Atsakyti
Tauskute sveikinu labai 4u.gif s4kmingo kelio link susitikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 24, 20:12)
Na siandiena ateinu pas jus su gerom ziniom  smile.gif  Mes esame jau nebe vieni, pas mane apsigyveno po triju metu lygiai be keliu dienu pilvuko gyventojas  wub.gif

Tauskute,pagaliau,net asara nuriedejo laimes wub.gif
Lengvo tau laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 24, 20:12)
Na siandiena ateinu pas jus su gerom ziniom  smile.gif  Mes esame jau nebe vieni, pas mane apsigyveno po triju metu lygiai be keliu dienu pilvuko gyventojas  wub.gif

Dideliausi sveikinimai... ir kuo lengvesnio laukimo...
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 24, 20:29)
Aiskutis  4u.gif  Didelis jau tavo leliukas  wub.gif  Na as jauciuosi jau kaip antra savaite gerai , buna kartais kad uzeina pikinimas bet labai retai smile.gif  O taip pries tai pikino, bloga labai buvo , karta tik vemiau. Du kg numeciau bet va vel grizo atgal viskas  smile.gif  Pilvukas jau matosi bet vis stengiuosi slepti ne daug kas zino kad mes nebe vieni, tik sesuo zino nes kartu palangoje poilsiavome ir drauge viena ir daugiau niekam dar nesakem kiek pavyks tiek slepsiu  smile.gif  norisi iki rugsejo dar nuslept sia zinia  smile.gif  daremes jau pirma echoskopija, pirmadieni eisiu tyrimus darytis, rugpjucio pradzioj vel echoskopija darytis . Zinau kad vienas leliukas pas mane pilvuke  wub.gif  o taip viskas gerai  nestuke.gif  tyliai su vyru dziaugiames pilvuku  wub.gif

kaip malonu šiandien čia tongue.gif thumbup.gif gero tau laukimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tauskute, labai labai džiaugiuosi Tavo laime wub.gif Tavo Angeliukas turės sesutę arba broliuką - nuostabu!!! Įstabaus laukimo... Mėgaukis kiekviena jo akimirka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 24, 21:12)

Pagaliau sulaukėte thumbup.gif nuoširdūs sveikinimai... wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2013 07 23, 20:55)
Man tas galvojimas,lyginimas veria sirdi
atrodo,net tikrai jauciu,matau Ja, ziuredama i bendraamzi draugu vaikiuka

nežinau, kodėl, bet bendraamžiai vaikai skaudina verysad.gif būvo nesenai tiek įsistebeilėjau į 3-imetę, tokią drąsią mergaitę, čiauškutę wub.gif , net ašaros man pasirodė akyse...jos mama tarytum susipratusi, ją nutempė nuo manęs... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Anggell @ 2013 07 23, 22:07)
Turiu toki durna jausma, nepilnavertiskuma....., atrodo kad as niekas, nezinau kas as, gyvenu ar egzistoju ir ka cia veikiu...... nieko negaliu padaryti, viduje tustuma, skausmas, atrodo sunaikino mane is vidaus.

dažnai ir aš taip jaučiuosi, atrodo, daug laiko jau praėjo, bet matyt nelaimės padariniai padarė savo...metu lauk mintis, kad tai depresija, bet būna dienų kaip tyčia... doh.gif verysad.gif , tie prisiminimai vis sugrįžta ir kankina verysad.gif tas nepilnavertiškumo jausmas nedingęs...
Papildyta:
QUOTE(Anggell @ 2013 07 23, 22:35)
Jis susitaike ir gyvena toliau.

įdomu, kas vyrų galvose vyksta...aš neklausinėju, jiems kitaip turbūt, lengviau...greičiau pasimiršta...kažkaip ta tema patapo net drovu kalbėtis ar klausti, pasikalbu su savimi, arba čia...
Papildyta:
QUOTE(evelinute @ 2013 07 24, 00:04)
Kazkodel tikiu,kad gavus isvadas nurimsiu.. Bet jei tos isvados tik dar labiau suzlugdys mane?

Nežinojimas labai kankina...mano atveju priežastis buvo, gerai, kad ėjau pati pas ekspertą, klausinėjau plyštančia širdimi, bet paskui pastojusi rinkausi savo atvejui visą informaciją, išsireikalavau visus privalomus ir ne - tyrimus, sau ir dėl savo vaiko...jei būčiau nežinojusi (nes niekas nesiteikė jų net pranešti, jokie gydytojai ), tai turbūt vėl mano nėštumas būtų pasibaigęs panašiai...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tauskute SVEIKINU wub.gif , lengvo nesiojimo. Kokios geros naujienos. Aciu tau kad mums pasakei smile.gif, nes kaip pati rasei kad dar niekam nesakote smile.gif, tai mes is tu pirmu kurios suzinojo thumbup.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
Suleima aciu uz gerus zodzius 4u.gif
Ausriuke Anegeliukui [*] wub.gif , as irgi daznai pagalvoju apie baznycia ir priesaika. O tada net pagavoti negalejau kad taip gali atsitikti, jei kas pasakytu, nepatikeciau.......
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Pirmiausia tai labai sveikinu Tauskute 4u.gif Sekmingo laukimo smile.gif
Net susigraudinau perskaicius naujiena, prisiminiau koks nuostabus tas jausmas nestuke.gif ....
Pries kelias dienas lankiausi pas savo gydytoja, ejau tyrimu atsakymu suzinot o jin sako jau galvojau del nestuke.gif atejai...sakau dar bijau, sako ilgai nebetempkit, juk negali zmogui visa laika nesisekti...iseinant sako laukiam greiciau ateinant i iskaita smile.gif kazkaip pozityviai nuteike smile.gif

Vos ne kasdien buna akimirku kai isivaizduoju kad vaziuojam kazkur, kad nesu ant ranku savo vaikiuka, kaip jis aprengtas, kaip kiti dziaugiasi mus sutike...bet tai tik iliuzijos verysad.gif

Vyram gal tikrai lengviau su tuo susitaikyti, nes visgi mumyse augo leliukai, ir tas rysys labai stiprus. Ir as is tikruju nezinau kaip jauciasi mano vyras, ka jis galvoja. Jis tos temos neliecia, nelieciu ir as nes dar negaliu kalbeti, vien tik pagalvojus asaros jau byra....Verkiu irgi kai jis nemato, stengiuosi kad grizes is darbo nerastu manes apsiverkusios. Nors ir supranta, bet nenoriu kad matytu mane verkiancia...

Issiverkiau, issikalbejau ir dabar galesiu toliau testi diena...

Zvakute musu Angeliukams

Atsakyti
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 07 25, 11:51)

Vyram gal tikrai lengviau su tuo susitaikyti

Paprieštaraučiau, tai ir jų vaikas, nors ne jie nešiojo ir jie mato mus liūdinčias ir viską laiko savyje ax.gif ... jie stengiasi neparodyt to skausmo, kad mes stipriau jaustumės.
Kartą su vyru aštriai pakalbėjom, vyras pasakė - tu ką galvoji, man neskauda? Ne mano vaikas buvo? Ir aš vaiko netekau ir dar tave iš proto besikraustančia kasdien matau... po to pokalbio pradėjau susiimt ir kitaip suprast vyrą. Pasakiau, jog man svarbu žinot kaip jis jaučiasi ir kalbėt apie mažylę, kad ir su ašarom.
Tad jie juk vyrai - neverkia, negedi, jie stiprūs
Atsakyti