Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(kristulee @ 2013 12 05, 10:05)
Sveikos, Mielosios.....

Zoroboba, nu jau grožis abiejų neišpasakytas, mažoji tikra lėlytė, o akys, šypsena  wub.gif  wub.gif  wub.gif Va kas mus verčia eiti tolyn.....

Aš pasidariau tyli stebėtoja, liūdna kai ateina nauja Angelo mama, tada vėl mintyse kratai savo liūdnus prisiminimus. Smagu dėl mūsų skyrelio  nestuke.gif  4u.gif

Mano kasdienybė labai užimta, tad dažnai ir naktinėju skaitydama Jus  smile.gif
O šiaip Elzytei netrukus metai, nė nepajutau kaip jie prabėgo... turi panelė tik šešis dantukus, jau eina savarankiškai, labai supranta kas galima ir ne  nes vos pasakau Elzyte - tuoj man nu- nu rodo  biggrin.gif , dalina bučinukus, labai šiltai sutinka brolius po mokyklos - glaustosi kaip katinukas  wub.gif , ir be galo pavydi kai Urtė sėdasi man ar tetei ant kelių - prieina ir tempia žemėn  smile.gif . Taip pat dėl smalsumo nuolat turim guzų ir mėlynių  doh.gif , man reikėtų dar kokių keturių akių.
Labai skaudžios lapkričio šventės buvo, nes negalėjau aplankyt kapelių, koja buvo gipse, o ir dabar be gipso vos paeinu, kažkas dar netaip... bet iki medikų kol kas neprisiruošiu  blush2.gif

Pamelo, kažkodėl dažnai mintyse sau kartoju tavo parašytus žodžius- susikaupsim ir gyvensi.........

O ko naktim nemiegi,o SM sedi biggrin.gif
Jau metai bigsmile.gif labai tas laikas greitai lekia.labai.
Mes irgi tik 6 dantis turim.Bet jau matau,kad iltiniai pasiruose.tai bus 6 virsuj,o apacioj tik 2 biggrin.gif
O kas kojai buvo?
Atsakyti
laba visoms angeliuku mamytems,

esu tyli reta skaitytoja, nes giliai giliai sirdyje saugau ir as savaji mazyti angeliuka. Paleidau ji 17 nestumo savaite..berniuka.. buvo like kelios dienos iki kuciu..Liudnas buvo stalas takart... sauja kuciuku ir mandarinai ant stalo. Islikti padejo vaikai ir vyras..
Sulaukusi pirmuju menesiniu, is kart kibau i planavimus. Zinojau, kad sielos ramybe atgausiu tik kai vel viduje plaks sirdele. Tikejausi, kad jei greit susisuksiu, tai kitoms kaledoms as jau vel kazka ciuciuosiu-liuliuosiu. Deja, tai uztruko ilgiau nei tikejausi. Bet...dabar jau mano zuikiui -aciu dievui - ir vel berniukui - keturi menesiai...Sutikau sioj temutej pazistama nick'a - Biški smile.gif dziaugiuosi kartu su ja, mes is tos pacios bendraamziu temutes ir su labai panasia likimo istorija.
O ko nesitikejau sutikti - Laimingai istekejusios. AS visad galvojau, kad liepinukes sauniai prasisuko ir visos laimingai tapo mamomis. Aktyviai sekeme visu mergaiciu gimdymus. Ir kaip nepastebejome, kad viena mergaite prapuole???????????...negaliu ramiai skaityt...vel ir vel nurieda asaros veidu....
nerandu tinkamu zodziu jai - ir Jums visoms- paguosti...galiu tik tyliai tyliai pabuti su jumis salia..
skauda sirdi mamytei, kai prarandi keliu savaiciu laukta leliuka..bet isnesioti iki galo ir prarasti, ar praauginta mazyli paleisti...man sunku suvokti to skausmo kainą..
stiprybes Jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Skaitau Jus ir rieda ašaros nesustabdomai veidu, moterys kokios jus stiprios, ir kokios jus nuostabios, aš tikiu, kad angeliukai žiūri į jus iš dangaus ir visuomet būna šalia 4u.gif laimingai_istekejusi, žinau dabar jokie žodžiai ne paguoda sielai ir net negaliu įsivaizduoti kaip jautiesi, užuojauta nepadės, tiesiog žinok, kad visos mergaitės kartu su tavimi , būtinai uždegsim žvakutę už tavo mylimą angeliuką, už tavo vidinę ramybę, laikykis, stiprybės tau , tiesiog laikykis vardan šeimos ...
Atsakyti
laimingai_istekejusi ir visos kitos angeliukų mamytės - neišmatuojamo ir nesuvokiamo skausmo akimirkoje reiškiu Jums didžiausią užuojautą, kokią tik galiu ir ...na tikrai, žodžių trūksta, ašaros rieda...Stiprybės...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Stai ir ziema atejo su sniegu. O ziema man primena ja , mano mazute... Arteja trys metai kokia didele butu jai ji butu salia manes salia musu , ir vel sventes arteja ir vel truks ... Truks man jos vienos ir tik man vienai bet ne aplinkiniams.
Atsakyti
laimingai_istekejusi ir kitoms angeliuku mamytems nuosirziausia uzuojauta praradus savo angeliukus.... neissivaizduoju kokie zodziai Jus galetu nuraminti ir suteikti vilties verysad.gif
uzdegu svakutes uz Jusu vaikelius ,tesiilsi Jie ramybeje, tegu saugo Jus ir aplanko sapnuose...
negaliu sulaikyti asaru... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 12 07, 12:18)
Labas rytas  4u.gif

Stai ir ziema atejo su sniegu. O ziema man primena ja , mano mazute... Arteja trys metai kokia didele butu jai ji butu salia manes salia musu , ir vel sventes arteja ir vel truks ... Truks man jos vienos ir tik man vienai bet ne aplinkiniams.

Bet siais metais Jums sniegas atnes dziaugsma wub.gif
Mane labai sunervino mano baba,pati palaidojus 2 sunus.Labai retai lanko kapus.Si kart tvarke savo vyro kapa ir musu kapa sutvarke.atejus pasake,kad jau nera ko vaziuot ten visa ziema. blink.gif
Sakau,kad palauk,.palauk,o Kaledoms kas Jiems zvakes uzdegs.Ir kodel as ,kaip tu, netureciau vaziuot pas savo vaika i kapus.pasimete baisiai.

Tik mums ju ir truksta Musu Angelu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(egliene @ 2013 12 07, 16:02)
Jus ir aplanko sapnuose...

Kad Jusu zodziai issipildytu 4u.gif kad bent sapnuose mus vaikai Angelai lankytu...........
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 12 07, 17:30)
Bet siais metais Jums sniegas atnes dziaugsma wub.gif
Mane labai sunervino mano baba,pati palaidojus 2 sunus.Labai retai lanko kapus.Si kart tvarke savo vyro kapa ir musu kapa sutvarke.atejus pasake,kad jau nera ko vaziuot ten visa ziema. blink.gif
Sakau,kad palauk,.palauk,o Kaledoms kas Jiems zvakes uzdegs.Ir kodel as ,kaip tu, netureciau vaziuot pas savo vaika i kapus.pasimete baisiai.

Tik mums ju ir truksta Musu Angelu verysad.gif
Papildyta:

Kad Jusu zodziai issipildytu 4u.gif kad bent sapnuose mus vaikai Angelai lankytu...........

Na neblogai pasake , bet gal nenoredama zinai...

Vaziuosim ir mes ziema butinai aplankyti savo mergytes.

Na jau po truputi ruosiuosi, tasiuke deduosi i ligonine , turiu per eiti ta laikotarpi ir per lipti si barjera 4u.gif Zinau kad viskas bus gerai ir laikysiu glebyje savo leliuka, neisileidziu baimiu...

Vaziavau pries pora dienu i ta ligonine kur gymdem , galvojau bus sunku ejau i priimami , bet kazkaip blogiems prisiminimams neisileidau ju . Ten pat vaziuosiu gymdyti nutarem su vyru ir patare gydytojos . Tai is pirmo galvojau kad bus sunku bet kazkaip normaliai viskas ir jokiu baimiu jokiu blogu minciu smile.gif Viskas bus gerai si karta smile.gif Taip ir gyvenu kiekviena diena miela as , tuo paciu megaujuosi pilvuku, jo spiriais skaudziais bet man jie yra patis mieliausi , buna be miegiu naktu bet tai ir man ne sunkumas o malonumas. Viska ki taip ziuriu negu tada kai laukiausi savo Auksaplaukes 4u.gif
Atsakyti
Tauskute,o kodel i Santa nevarai gimdyt?Negaleciau gyvenime ,i Antakalni sugryst.tikiuopsi,kad niekada ir neteks
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 12 07, 22:28)
Negaleciau gyvenime ,i Antakalni sugryst.tikiuopsi,kad niekada ir neteks

Nors KMUK atėmė dukrytę, bet grįžau ten... ir nėštumo metu ten lankiausi. Sunku buvo, net vyras sakydavo, negaliu kojos kelt į tą pastatą, o mano pozicija buvo tokia - aš galiu ir viskas bus gerai.
Nu žinokit nepersūdant su sūneliu dabar dar prieš pastojant buvau pasiruošus karui tiek emociškai, tiek su daktarais jeigu negausiu tinkamų atsakymų ar priežiūros smile.gif
Su sniegu ir su žiema mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 12 08, 10:44)
Nors KMUK atėmė dukrytę, bet grįžau ten... ir nėštumo metu ten lankiausi. Sunku buvo, net vyras sakydavo, negaliu kojos kelt į tą pastatą, o mano pozicija buvo tokia - aš galiu ir viskas bus gerai.
Nu žinokit nepersūdant su sūneliu dabar dar prieš pastojant buvau pasiruošus karui tiek emociškai, tiek su daktarais jeigu negausiu tinkamų atsakymų ar priežiūros  smile.gif
Su sniegu ir su žiema mergaitės  4u.gif

Visiems skirtingai.Aš labai kategoriškai buvau nusistačius prieš juos.Juk jie žadėjo vos neprisiekė,kad viskas bus gerai.O buvau ten kaip bandomasis triušis..........su tom šlangom visom..........

Aišku,po mūsų nelaimių į nėštumus žiūri visai kitaip mūsų.Aš neradau gydytojai padėkos žodžiu ,kad šitaip gerai mane prižiūrėjo šitą nėštumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 12 07, 23:28)
Tauskute,o kodel i Santa nevarai gimdyt?Negaleciau gyvenime ,i Antakalni sugryst.tikiuopsi,kad niekada ir neteks

Na kaip cia pasakius , ten konvejeris varo Santariskese ir kai drauge dirba akusere pati ir patare kad geriau i Antakalny ,ir kai papasakojo man ji kas ir kaip. Tai ir pacios kurios priziuri mane gyd.is santariskiu patare i Antakalny vaziuot. Ir taip reik pora metu kad Santariskese kaip as sakau kolektyvas susigyventu ir t.t. kad tvarka nusistovetu smile.gif
O taip ir as galvojau kad negalesiu , bet vaziavau i paskaiteles i Antakalny ir visai viskas gerai be jokiu emociju 4u.gif
Turbut esu labai stipri smile.gif
As gyd.nepakeiciau lankausi pas tas pacias kaip is su pirmu nestumu. Akusere mano dirba Antakalyje , tai ji sake kad pranes kolegams ir gyd.ir vedejui apie mane kad as tokia ir anokia visa situacija. Kad kai atvaziuosi visi viska zinos , ir kita gyd.su vedeju ir sake pakalbes jai reiks galiu ir pati paskambinti dave nr. Na viskas ki taip negu tada kai laukausi savo mergytes. Vis del to esu rizikos grupeje irasyta , prieziura kitokia prie kiekvienos smulkmenos prilimpa ir esu kaip per padidinimo stikla as ir leliukas. 4u.gif
Atsakyti